Gravidutze si mamici de Cluj - 95
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
sara2007 spune:
buna seara...f slaba miscare astazi,se vede ca e duminica.nu prea imi place duminica,eu o numeam odata,,ziua familiei,,......
am fost la iulius la film...f fain au facut,mai fain decat in italia la cinematografele la care-am fost.si m-am relaxat la un film f dragut cu Antonio Banderas..,,Mama si-a gasit un nou iubit,,poate va intereseaza pe careva..si acuma ma cam plicti..sara doarme,ma bucur ca s-a schimbat ceasul,pot spune si eu ca am culcat-o la 10 si un sfert
somn usor la toata lumea...
ioana...mami de sara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
panadol - sirop
nurofen - sirop
novocalmin supozitor
paracetamol (125 si 250) sup. ca doar am 2 fete de varste diferite
just in case" augumentin, tot de 2 concentratii diferite
pt. insecte: fenistil
pt arsuri: spray oximed
pt. rani: urgo spray si plasturi
pt. nas: nasomer si vibrocil
pt. diaree: smecta si eridiarom
pt. alergii (avem noi tendinte in familie, deci nu sunt exagerarata!): sirop aerius, hidrocortizon hemisccuinat (fiole + seringi), claritine, stilou cu adrenalina
batista bb (e super-importanta la copil sub 2 ani)
crema de funduc pt iritatii majore
crema de plaja
Hidrasec si Biotics ptr. burtica
saruri de rehidratare Prolyte sau Humana
nelipsita crema de galbenele
ulei de corp (cand venim de la plaja si facem baita).
spray Autan ptr. tantari (noi suntem alergici)si pastile ptr. camera
Tobrex ptr. ochisori.
Poate sunt aburda, sau exagerata - aparent, insa sunt patita, de cate ori am uitat ceva - era fix ce am fi avut nevoie atunci.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
NEATA!!!
ieri am avut o zi plina din toate puncetele de evdere
dimineata am fost la Biserica, nu am mai fost demult adika cu Dragos k bagam motivu k nu e cuminte........ insa de cand am intrat nu a sos un cuvintel imi venea sa il pap, parca stia k tre sa faca liniste, apoi am fost la buniic mei, un pik prin oras, la nasul nostru k e Dumitru si apoi la o pizza, Dragos nu a dormit d elok iesi iar aseara nu vroia sa doarma nici cum avea chef de joaka sa danseze....iar dimineata la 6 trezirea
LA MULTI ANI!!!!DUMITRILOR
andreeace drgalas e Eruc su ce mare a crescut reusite poze
gabyma bucur k v-ati ismtit bine , cred k ati fost la inaltime, abia astept sa vad pozele sa imi iau cateva idei de vestimentatie pt la anu, ce bine k s-a insanatosit sara
iaoan ma bucur k mai ieis si tu sa nu stai numai ku sara
alex nu o copt cum trebuie aluatu poate mai imi spui putin cum faci aluatu k maine fac din nou
si noua ne plak strugurii si bananele de o luna in coace, papa si inainte dar acum exagerat asa k nu ii mai i-au
alex si in week facem abdomene macar 50 zic eu nu?? k ai 10 minute
ancaaceiasi profi i-=am avut si eu
trimit sa nu se stearga k ii Dragos langa mine
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Raportam dus la cresa fara plans... a dus-o tati, in principiu n-a ripostat, a intrat in clasa singurica si chiar cand sa intre a napustit un baietel plangand ("Unde-i mami?"). Tati zice ca Alexia nu s-a speriat si ca a intrat singurica..Si acum vestile grozave...are muci..administram Panadol, sper sa nu se agraveze...
O zi frumoasa tuturor!
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Buna dimineata
Ne puteti ajuta si pe noi cu numarul de telefon al d-nei dr Dana Campean, pentru ca nu il mai gasesc?Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca.b spune:
buna dimineata!
Elena, mie mi s-au parut ok profii. tu ce zici? mai faci abdomene?
Adriana, poate asta e solutia: sa o duca tati la cresa. mucii or sa treaca, e sezonul, nu prea ai ce face.
Ioana, si la noi duminica e ziua familiei...e singura zi in care sintem toti impreuna. ieri am fost toata ziua la plimbare, cu o pauza la prinz pt papa si somnul lui stefan. de dimineata am fost la polus, dupa masa la iulius. am profitat de tati si de masina. in rest, in fiecare zi iesim in parculetul de la expo. poate mai vii cu sara.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata Ne puteti ajuta si pe noi cu numarul de telefon al d-nei dr Dana Campean, pentru ca nu il mai gasesc? ![]() ![]() Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery |
uite nr de tel 0744772674
gata am iesit afara poate veniti is voi in park in mamanstur
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi!Uf, ce ma dor picioarele, se vede ca nu mai sunt obisnuita cu atata dans
O intrebare de 10 puncte, stiti careva ce acte trebie pregatite pentru noula salariu de mamica?
Subsriu la lista Deliei, si sunt mandra ca si eu le am pe toate, desi Doamne ajuta sa folosim cat mai putine.
Alex, marturisesc cu rusine, ca si mie mi-a iesit atunci aluatul cam tare, deci pentru incepatoare ca noi trebuie detaliata mai bine reteta.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
arghirmonica spune:
Adriana imi permit fara a fi medic normal sa iti sugerez sa nu-i mai dai Panadol numai pt ca are muci.Chiar am urmarit o emisiune in care medicii isi exprimau ingrijorarea vis- vis de administratea paracetamolului in general si mai ales la copilasi. Spuneau ca e indicat cand temperatura copilului e de 38,5 39 .Daca are muci scoate-i cu aspiratorul nazal si atat.Eventual vitamina C.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
salutare
pai tu fetelor cum sa va iasa aluatul tare ?
ELENA cu tine am pove si am gasit greseala ,deci trebuie sa pui drojdia intr o cana si adaugi lapte caldutz si cateva lg faina (sa fie o compozitie f moale )o lasi sa creasca putzin apoi o torni intr un castron mare si se pune faina ,aluatul trebuie sa fie mai moale daca se lipeste se pune putzin ulei sau mai adaugati faina
tu fetelor stiti ceva ,ia faceti mi o vizita si facem niste pupuriiiiii iuhuuu
GABI data viitoare sper sa iasa pupurile mai ok
DELIA mersi mult ,o sa mi mai complectez dulapiorul de medicam ,e bine sa le am ,,,DAR sa nu le folosimmmmm niciuna
IOANA(SARA) tare m as duce si eu la un film ,poate in weekend-ul asta
MONICA multumim de sfat
ADRIANA super ca n a plans puiutzu
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007