Gravidutze si mamici de Cluj - 95

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Puiu doarme dupa ce se trez mergem in parcul mare ,luam si felul doi cu noi ca sa putem sta mai mult
cine vrea sa mai vina ?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

am chef de povesti dar n am cu cine

Fetelor ce ziceti de o iesire la club ?

PROPUNERE 15 NOIEMBIRE(sambata) -CLUB OBSSESION -ora 22-22:30

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare,

Gabitza, acte ptr. reintoarcerea la sv? iti pove eu daca e vb de asta...poze cu nasica cand vedem?

Delia...si eu ma regasesc in lista ta...doar ca adrenalina o am la fiole ptr. aerosoli in caz de laringita, Doamne fereste!

Monico, exat cu paracetamolul si ibuprofenul..doar la febra!!!! nici macar preventiv la vaccin nu se adminstreaza, asta e lectia ce am invatat-o si eu!

Alex, ce fain de voi, la plimbarica...altii la sv!

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

Adriana imi permit fara a fi medic normal sa iti sugerez sa nu-i mai dai Panadol numai pt ca are muci.Chiar am urmarit o emisiune in care medicii isi exprimau ingrijorarea vis- vis de administratea paracetamolului in general si mai ales la copilasi. Spuneau ca e indicat cand temperatura copilului e de 38,5 39 .Daca are muci scoate-i cu aspiratorul nazal si atat.Eventual vitamina C.

Probabil ca ai dreptate , Monica, dar prefer sa nu astept sa faca temeperatura ca sa iau masuri. Vitamina C greu ia pt ca are 1,5 ani si nu stie sa o suga. Iar in mancare greu o accepta , trebuie sa nu-i sesizeze gustul. Mucii pe care ii are , asociati cu o ploaie de stranuturi si cu o cresa in care e plin de copii bolnavi (a observat tati cu stupoare in dimineata asta), ma determina sa ii dau Panadol atunci cand cred ca-i necesar.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Mami alexia, Vit C gasesti la fiola si varianta picaturi (vit C -natural).
Ce am vazut ca functioneaza la ai mei ca "imunizare" la primii muci: Septilin, Imunorezistan, Imuno Baby - poate ar merita sa incerci unul dintre produse , mai ales ca e in colectivitate! Ai mei servesc la greu naturiste de la ultima viroza si par sa functioneze! Oricum, din pacate, primul an de colectivitate e horrorrr ca achizitie de boli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc Elenuta23

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Merci, Raluca, o sa incerc.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, nu pentru intoarcearea la serviciu ma interesa, ci pentru cei 85% din salariu acordati din ianuarie 2009 tuturor mamicilor in functiune.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

acum ne-am trezit cat am papat si aucm ne jukam si astept sa creasca aluatul pt pupurisper sa iasa bune adika pufoase

aveti dreptate k nu trebuie sa infundam copii cu medicamente pt orice nimik trebuie sa isi formeze si ei o imunitate, eu ii dau numai cand are febra sau ii ceva grav.
azi i-au incepu sa curga muci dar cred k ies celelalte maselute de jos si sa nu fie cumva o viroza

puisorsper sa nu fie nimik grav, sanatate multa

adriana incet incet se acomodeaza ai sa vezi , sanantate multA

merg sa vad daca creste aluatul , dragos nu ma lasa sa stau la klk k tot ma striga sa ma jok cu el si sare pe mine
o zi placuta

DARIA ANDREEA SI PT TATI, LA MULTI ANI!!!! DE SF DUMITRU
am dorit sa va ofer virtual ceva

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

De acord cu Panadolul.Pai daca mai face febra ce-i mai dai,ca deja e obisnuit organismul cu panadolul si nu mai reactioneaza.Sunt o gramada de medicamente si siropuri naturiste,eu v-am mai spus de ele.Ii cumperi Imunogrip Junior sau Imunorezistan Junior si ii faci o cura de 2 saptamani asa cum spune in prospect.Mai ales ca e la gradi.Si cand e racita iar ii dai.Daca nu vrea sa le ia cu lingurita,i le dai cu siringa.Si cum spunea si Raluca,este Vitamina C picaturi ,se gaseste mai greu,dar gasesti daca cauti.
Eu zic ca merita sa incerci,ca functioneaza.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput