Gravidutze si mamici de Cluj - 95

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gata fetelor pe ziua de azi , am avut o seara super frumoasa ,am avut musafiri si ne-am simtit minunat , am ras cu hohote cred k o sa am febra musculara pe maine la fata

alexam facut faimoasele pupuri , am ras de numa is comestibile insa is ff tari , au papat bine si musafiri insa aluatu nu o fost reusit .

iaona noi am fost la fel de lenese dar te ambitionezi si faci iar seara dai raportul , iar paote asta te ambitioneaza sa faci. Meli e antrenoarea si tre sa ajungem la performantele ei sau sa o depasim adika la 500 de abdomene , frumusetea cere sacrificii . Hai mami suntem alaturi de tine

va las k e tarziu defapt noaptea asta se schimba ora dormim mai mult
va pupik noapte buna

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
IOANA bine ai revenit ,ma bucur ca v a placut in Italia
si la mine asa e cu Tiadris ,cand se intampla so duc la mama ,desi nu stau fara ea mai mult de 2 zile dupa ce o iau mi se pare asa de schimbata
pastreaza salopeta pt bb2
ELENA cum au iesit tari ???? trebuiau sa fie moi si pufoase ,data viitoare o sa fie mai bine
KITZY sper sa vina curand si pt tine o noapte de somnic linistit
ANCA maine o sa mai cumpar din medicam ce mi lipsesc pt Tiadris
IOANA (Sara) bine ca doarme puiu si se odihneste
iar legat de masinutze sunteti curajoase

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

IOANA vrei nu vrei trebuie sa intri in trupa
50 abdomene dimin si 50 seara ,nu avem voie sa Trisam

in week end avem voie la pauza d na antrenoare Meli ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

buna
asa fetelor ambitionativa si faceti ca eu sunt o puturoasa,dar de fapt nici nu prea am cum cu facultatea asta,dar poate o sa incerc
va pup si o duminica frumoasa

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineta si de la noi!

Am intrat sa va spunem ca a fost foarte frumos la nunta, am avut cei mai draguti miri, si sper ca si noi, nasii am fost la inaltime. A fost o nunta foarte frumoasa, am dansat continuu, a fost elegant si mancarica buna-buna. Am avut emotii mari, aproape ca la nunta mea, mireasa e o prietena foarte draga mie, au facut poze la Muzeu satului si au plecat la restaurant cu o broscuta adorabila(masinuta mea preferata). Pe Sara nu am dus-o. decat la restaurant, cam 1 ora, timp in care a dansat si a mancat 1 ciorchine de struguri, dupa care s-a intors acasa cu bunica si bunicul si a fost foarte fericita sa se joace cu ei. A mai primit carti noi, asa ca avea ocupatii serioase.

Ne-am intalnit cu Delia in Cora(apropos, Delia, am gasit o colectie frumoasa de carti cu animale de la TEora), noua ne plac in continuare CARTILE (de preferat cu animale) si MASINUTELE.

Poze nu avem ca nu am facut noi, dar cu siguranta vom primi cand vor reveni finii nostri din Barcelona.

AAA, si am uitat sa zic esentialul, Sara e foarte bine, de cand am introdus antibioticul si-a revenit simtitot, muci putini mai avem, mananca foarte bine si nu a facut diaree.

Ioana, bine ai revenit! Ma bucur ca ati avut o binemeritata vacanta!
Raluca,
Ramo, nu inteleg ce inseamna rezultatul analizei, dar nadajduiesc ca va fi totul bine.
Elenuta, asa e, sanatoasa sa fii, ca vine si bb2.
Alex, eu am ditai trusa medicinala in casa, ca s-a ocupat sora mea de aspectul asta, ea lucreaza in domeniu si mai e si mami de 2 copii asa ca are experienta. In mare parte am ce spuneau si fetele, in plus antialergice, fenistil(pt muscaturi de insecte sau arsuri superficiale), cam atat, cred, mai verific si scriu.
Magduta, ai fost draguta cu petrecerea.

Va pup, o duminica frumoasa va doresc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Elenutza – tinem pumnii sa fie asa cum va doriti! Te asteptam cu vesti buuuuune!

Noi mai asteptam un pic cu bebe 2! Nu de alta dar inca nu am curajul sa o iau de la capat!

Gabriela – ma bucur ca Sara este bine acum si ca v-ati distrat super la nunta!

Vroiam sa va intreb la ce cofetarii ati facut tortuletul piticilor????

Ramonella – sanatate la Bea!

Alex – suuuper faza cu antrenorul! Eu nu am slabit cat as fi vrut desi sunt obosita la maxim si nu am pofta de mancare deloc… Iar o agitate la superlative sunt si eu… Cred ca depinde insa si de organism. In fine, la mine nu functioneaza chestia cu slabitul! Te invidiez in tacere!
Eu vazusem borcanele de la Hipp in Carrefour saptamana trecuta!

E tare greu fetelor cu galusca, serviciu, si tot ceea ce tine de casa… Insa mananc cand apuc si in special seara dupa ce adoarme Maria. Ufff! Destul cu plansul! Cand o vad pe Maria ce fericita este, uit de toate! Asa ca cine are ajutor si in special MAMA sunt tare fericite!

Pe noi ne doare gatul din nou! Nu stiti ceva naturist ce are efect vitaminizant? Nu de alta dar abia ne trecuse….

Elenutza – multumesc de retete! In carti sunt o gramada insa tot cele “testate” is mai bune! Evident!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

GABI bine ca v ati distrat ,aveati nevoie de o asa petrecere frumoasa
si superr ca Sara si a revenit
iar dintre toate fructele prefereatele ei sunt struguriica si prichindutza ta
OANA intradevar depinde si de organism ,oricum bafta si sper sa vezi rezultate cat se poate de repede ca treaba faci la greu
MAGDA n ai voie sa te scuzi :10 min dimi si 15 seara

Puiu meu doarme de la 10 ,,,astept sa se trezeasca sa iesim la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am pus poze noi ,daca vreti sa ne vedeti!

http://community.webshots.com/album/563736637oRtfky?start=132

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Elena, e fain la scoala...mie imi place, chiar daca acum, la inceput se fac chestii generale, pe care el le stiu. profii sint Ioan Gherasim, Viorica Garbo, Sabina Funar si maria batrancea. par ok.

Alex, nu mai sint borcanele Hipp nici la carrefour. am fost azi...nu stiu cauza

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

elenuta bine ca au iesit comestibile macar daca nu si moi si pufoasesi ma bucur ca te/ai mai distrat si tu bine,te/ai mai rasi si tu putin

gabi sigur ati fost niste nasi pe masura si Sara cred si eu ca s/a simtit bine fiind rasfatata din toate partile...bunici..etc

alex nimic nou?

noi am venit la taica/meo in marasti..am fost in parc aici la expo..ancab,adriana nu aici veniti si voi?noi am mai fost prin zona dum dra nu v/am vazut.si imediat plec la iulius la film..sara ramane la bunicu..

o duminica palcuta...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput