America (128)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramona J spune:
Ca a zis Andrada de PTA. HOA pregateste un party la colt de strada, de Halloween. Pentru asta au un "committee", cu "Social Chair" si nu stiu cite alte functii... Nebunie, bine ca nu m-am dus voluntar. Am dat sa zic ceva cu juma' de gura si a sarit alta inainte. Norocul meu!
Bineinteles ca toate de la HOA au functii (citeodata multiple) si in PTA si chestia cu cititul de o face Ruxij, si la Girl Scouts si daca se mai inventeaza ceva precis tot ele sar si acolo.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Ramona, esti de coma cu cafeaua aia. Vad ca nu s-au facut inca studii asupra barbatilor, asa ca poti sa-i mai dai inca! Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! 4 anisori...uraaa! |
Imi fac si eu griji.
crisspoliss spune:
citat din mesajul lui Ramona J Ca a zis Andrada de PTA. HOA pregateste un party la colt de strada, de Halloween. Pentru asta au un "committee", cu "Social Chair" si nu stiu cite alte functii... Nebunie, bine ca nu m-am dus voluntar. Am dat sa zic ceva cu juma' de gura si a sarit alta inainte. Norocul meu! Bineinteles ca toate de la HOA au functii (citeodata multiple) si in PTA si chestia cu cititul de o face Ruxij, si la Girl Scouts si daca se mai inventeaza ceva precis tot ele sar si acolo. Lume multa, oameni putini |
Ramona, asa e peste tot..in orice grup sau organizatie te bagi, zici ca-s nebuni astia cu comities si liste peste liste de organizari..eu tare m-am saturat de ei..la inceput eram nedumerita, apoi m-am cam enervat..iar acuma rad de ei.
Crisss 26+
sinzi_ana spune:
Andrada, asa patesti cand te oferi voluntar...la noi la scoala e obligatoriu, daca nu, ne taxeaza $200 pe an...
Ciuf, si eu vreau sa spun ca sunt mortali copiii tai!!!! Eva e atat de dulce!!!!! Si ma impresioneaza Luca cu ce usurinta calareste bicicleta!!! (chiar, ce bici are?? cati inch?? Noi avem o Mangoose de 16" si am vrea sa o schimbam caci pare tare greoaie...acum nu stiu daca copilul e de vina sau bici...dar dam vina pe mangoose!!!)
Cat despre peisaje...imi e tare dor si mie de camp, munti si frunze aurii...
Andreea, noi te sustinem!!!! Eu cred ca, cu cat trece timpul, dupa primul copil, cu atat mai greu iti vine sa o iei de la capat cu bebe2...pe mine ma cam ingrozeste gandul de o alta sarcina (vb ta, cand esti tanar nu prea stii ce te asteapta)
M-a sunat socrela (are oferta de la Romtelecom -60 min gratis cu USA) sa ma anunte ca daca vine incoa, ea nu sta mai putin de 2 luni (s-o fi speriat ca pe mama am chemat-o doar o luna)...si apoi vrea sa isi caute job aici sa fie aproape de fi-su
Oricum de cand cu minutele suna in fiecare zi cate 30 min, nu stiu ce calcule face ea sa ii iasa 60 pe luna
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
blackpanterro spune:
Ciuf, superbe pozele! Copiii iti semana in totalitate!(strong Romanian genes).Ce peisaje frumoase.
PS.Imi place Eva, e foarte posh cu diferitele feluri de ocheti de soare
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
pumba spune:
sunt bagata pana peste cap in PTA.
sunt in comisia care-i face fericiti pe profi.daca stiam mama,mai bine imi luam job la Walmart.
Ramona J spune:
Asa e Criss. Am aterizat si eu in mijlocul lor si acum nu pot sa mai scap.
Ah, Pumba, ce le-ai nimerit si tu!
Sinzi, nu te mai spioneaza soacra pe DC?
sinzi_ana spune:
citat din mesajul lui Ramona J [ Sinzi, nu te mai spioneaza soacra pe DC? Lume multa, oameni putini |
Nu prea am mai primit reclamatii...nu are timp ca acu suna...
Mama ei, bunica sotului meu, i-au extirpat un san (cancer) la 84 de ani, si e mereu cu ea...
Din fericire se reface si e foarte pozitiva (e asa o batranica plina de viata, blanda si iubitoare ca uneori te gandesti de ce trebuie sa treaca prin asta, si mai ales acum???)
Cu avocatu am terminat-o el imi dadea bani grei...la gradi am juma de norma, ma duc cand vreau si am timp si ma platesc simbolic oricum, sau voluntariez sa le fie mai simplu...dar o fac de placere
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,