America (128)
Raspunsuri - Pagina 15
CRISMIR spune:
Ne-am intors si noi de la vaccine...a plans putin puiul dar numai cat ia bagat acul si serul,apoi a primit bombonica si a tacut,la iesire a primit si un lego micut,sa vezi ce radea smecherul de fericire
SINZI si cu banii de la avocat ce ai rezolvat?...hai ca te sun maine sa ne vedem,dar eu is cu copilul dupa mine ca e liber,iar au profii liber..acu daca esti somera ai timp de cafele...cum se simte Radu?
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Wow, Sinzi. Sanatate bunicii, sper ca si sotul tau e mai bine.
Mirela, bine c-ati scapat.
blackpanterro spune:
Sunt extem de incantata ca in sfarsit am gasit ceasul pe care il cautam!
http://www.amazon.com/gp/product/B000UEP6FU/ref=ms_sbrspot_2?pf_rd_p=453210401&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=101&pf_rd_i=404125011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0FXENK8XNXSAT6K340AZ
Ceas de $700 l-am luat cu $143 ca pe langa ca e redus la pret mai au si o promotie de 20% off.Imi place de mor, abia astept sa il primesc, eu sunt fan ceasuri mari de metal.Bine spunea cineva ca acum e vremea de cumparat chestii.
Sinzi, e excelent ca faci ceea ce iti place chiar daca pe bani putini.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
sinzi_ana spune:
Adriana si eu am avut Invicta, dar cand am ramas fara baterie, nu l-am mai purtat
Acum am unul Swatch cu maimute favorit
Caut si eu bici pt David...si nu stiu ce sa iau...se pricepe cineva?
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
corinadana spune:
Noi nu avem PTA avem Booster Club si merg acolo in fiecare luna. Incerc sa ajut scoala cu ce pot si asa imi ajut copilul. Raluca a primit anul asta teacher a asta f buna ptr ca intai parintii din Booster sunt serviti. La fel si la anul, am ochit teachera mai ales ca i ultimul an de elementary e f important.
Ajut scoala ajut copiii. Nu ma bag la functii de conducere dar treasure ce le as zbura o din mana la aia care o tin(sot si sotie) ca eu cred ca ei fac mish mashuri. NU au aratat niciodata un bank statement al clubului.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Sanzi, ia-i lui David bicicleta buna, de la magazin specializat in biciclete. Noi ne-am ars cu Walmart-ul si de atunci am zis ca nu mai luam biciclete de la ei.
Luca o are pe asta:http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/kids/ages_4_6/jet16/
A mers si sotul cu ea, daca iti vine sa crezi. Este foarte rezistenta.
Am luat-o de la un magazin la care daca o ducem inapoi sa luam alta (mai mare, in cazul nostru) ne dau discount de 30%.
Lui Luca deja asta ii este mica. Dar cred ca anul viitor nu ii luam bicicleta ca va fi plecat in Ro. Eh, sa vedem. Ne-om razgandi. Cert e ca lui roata asta ii este mica. Pedaleaza ca un soricel, ar merge mai repede el daca l-ar lasa bicicleta .
Panteruta, sa stapanesti sanatoasa cesuletul. Este fain. Nu e genul meu, dar imi place cum arata.
Eu pandesc un parfum pe Ebay. Mai sunt trei zile pana se termina licitatia. Este Rare Diorissimo de la Dior.
Carmen, parul l-am vopsit cu o vopsea de facut suvite. Au la Walmart. Cautai pe site-ul lor produsul si nu il gasii. Data viitoare cand voi ajunge la W. o sa ma uit si voi retine firma si culoarea. Sper sa nu uit .
Andrada, ce ai vrut sa spui cu Youtube? Se inchide? Nu de alta dar am o lista cu cantecele lui Emma Shaplin si nu am avut timp sa le fur. Macar sa stiu sa ma grabesc mai repede .
Daa. E ceasul 6:20 si mai am 40 de minute si ma duc si eu la copilasii mei. Ah, saru'mana de aprecieri. Sunt tare mandra de pufusorii mei de papadie. Numai ce ma gandesc la ei si ma apuca asa un dor, ca o sa imi sfaraie calcaiele sa ajung mai repede acasa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Gabbriela spune:
din capitolul.. fiecare cu cel doare...
Sorry ca vin iara sa turbur apele.. DAR.. de la scoala ni s-a sugerat sa cumparam : Scholastic Children's Dictionary si Scholastic Children's Thesaurus... voi ce ziceti .. se merita sa imi dau banii pe ele? Voi ce dictionare folositi cu copiii?
Julian are saptamanl 12 cuvinte de cautat in dictionar, sa scris pe hartie definitia intreaga a cuvantului si dupaia o propozitie cu cuvantul... eu am http://www.merriam-webster.com/ ... are rost sa cumpar si pe cel de la scholastic sau nu? Cica invatatoarea lui J mi-a zis ca cel ce il am eu e prea avansat si prea greoi pt copil... ca numai de la cls a V -a in sus poate sa il foloseasca... hmmm... pareri va rog...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
pumba spune:
sanzi- sanatate bunicii!a suportat operatia la varsta asta?bravo ei.
si imi pare de slujba ,poate gasesti alta mai buna.
corinadana- la noi se merge cu chitanta,dar e mult de alergat. imi place ca pot ajuta scoala ,profesori sunt la curent cu ce se intampla ,dar cum am mai spus multa munca.
pantero -sa stapanesti sanatoasa ceasu.
pumba spune:
gabbriela- m-am uitat la poezele tale,ala e clabuc acolo?
ce mare a crescut pustiu si e simpatic foc.
josefine spune:
Wow, ce reducere la ceasuri!
Parca sunt si eu tentata, i-am aratat sotului, parca si el era tentat de cele barbatesti. dar am ajuns la concluzia ca nu prea purtam ceasuri
Mi-ar placea in schimb, arata foarte bine. Am avut doua reprize de shopping saptamana trecuta si acum doua saptamani.
V-am citit in fiecare zi; phillip, sarcina usoara!
Sa va aduc la curent cu speeding ticketul: ma suna de la court secretara si imi spune ca trebuie reprogramat trialu' ca pe data de 6 cand era programat politistul nu vine. Ce credeti, am zis ca nu pot pe nici o alta data? Cand era evident ca ala nu vine? Noah, eu-s corecta! Am zis, ca da, cand ii convine politistului? (nici mie nu-mi vine sa cred acum ca nu am fost mai rapida sa ii spun ce cred de fapt: ah, deci nu vine, asta inseamna ca daca vin el nu e acolo si castig. multumesc, nu vreau sa schimb data!) Ei bine, m-a reprogramat, dupa aia mi-am dat seama ce naiva am fost si am sunat macar sa imi aleg eu o data nu cand vor ei. Asa ca mai vedem..
Na, ca sa vedeti ce isteata si descurcareata sunt!