America (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, bine i-ai zis. Ce nesimtit! Cica tot lui nu-i convine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Andreea, felicitari ptr bebe. E asa de bine sa fii gravida......

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

hehehe, da' ce repede m-ai prins. acum citeam pe forum aici cand am ajuns la mesajul tau. multumesc. sa fie totul bine, sunt tare emotionata, zau, ceva probleme cu tiroida, ba am patat (nu ca n-as fi facut-o si cu philip da' acum m-am dus la urgnete). macar am un doctor super, cred ca am vorbit 2 ore cu el la vizita initiala.
so, ca sa inteleaga si fetele, sunt insarcinata in 8 saptamani si muuuult mai speriata ca la prima sarcina.

philip&andreea

ANDREEA,felicitari!!!...sa fie totul bine si sa ai o sarcina si o nastere usoara!!!...ma bucur pt voi!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anamaria, tupeu murdar, am si eu un coleg aici la munca si ma tot ironiza cu Eastern Europe pana i-am tras-o ca ma plang la HR. cred ca si-a udat pantalonii, ca de atunci nu mai zice nimic.

ramona, da, nasol, pai ma gandesc sa nu fie tocmai de la celiachie care cica ar cauza si alte boli autoimune, pe 1 nov vor testa si asta, sa vada daca mi se distruge tiroida. cine mai stie? oricum, nu voi fi linistita pana nu vad rezultatele noi si ma vad cu specilistul.
in prinicpiu esti ok cu celiachia daca tii regim si daca nu-l mai tin eu, sunt ffff cuminte, riscurile sunt de pierdere a saracinii. sa speram ca nu. mda, ce sa-i faci nu mai sunt nici tanara si entuziasta cum eram cu philip, plus problemutele astea. eu sper.
gata, scuze ca am monopolizat discutia.

i-am vazut pe blondinii lui ciuf, super si peisajele intr-adevar f frumoase si pozele mirelei. f fian si aveti o gasca asa minunata acolo. v-am si invidiat ca erati toti cu flip-flops.

philip&andreea

Mergi la inceput

Eu-s ingrijorata in continuare cu cafeaua aia. Lasa la mine... da' la sot ce efect are? Ca nu-i dau chuck roast!

Mergi la inceput

Andreea, macar bine ca ai descoperit acum, sa primesti tratament. Tinem pumnii sa fie toate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Anamaria, mai bine inrameaza-ti semnatura aia cu porcii si pune-o undeva la vedere.

Ramona, stiam eu ca am pe cine conta. Uite aici:
Blat: 200 g zahar, 6 oua, 20 g cacao, 8 lg faina, 30 ml apa, 30 ml ulei (albusurile spuma cu zaharul si apa la sfarsit, galbenusurile maioneza cu uleiul, faina amesteca cu cacao se asterne peste albusuri si galbenusuri) - la cuptor 375F pentru 30-35 minute. Se raceste si se taie in doua.
Sirop: 400 ml apa, 200 g zahar, 4 lg french vanilla (nu-i obligatoriu), esenta rom (apa cu zaharul si cu praful de cafea se pun la fiert 5 minute, romul se adauga cand s-a racit siropul).
Crema: 1 pachet unt, 150 g zahar pudra, 3 galbenusuri, 3 lg cacao, esenta rom (untul spuma cu zaharul, galbenusuri si restul)

Blat, sirop, crema, blat, sirop, glazura (p-asta n-am mai facut-o ca in reteta, am topit ciocolata si am turnat si dintr-un bidonas din ala de ciocolata)
Cica s-ar da la frigider pentru cateva ore, eu am avut o scuza ca am terminat-o seara si nu puteam sa adorm de grija ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,deci v-au placut pozele..Spiderman-ul era mortal...RAMONA ,vrei telefonul,hm?!

CIUF,am vazut copilasii tai,wauu,ce blonzi sunt si frumosi foc....si tu ce culoare frumoasa ai la par,imi place!!!...cat de peisaje ce sa zic,iar plang,superbe,mie imi aduce aminte de Brasov si ma apuca nostalgia!!!

Si pt ca multe fete au intrebat despre personajele din poze daca sunt romani...da,sunt romani,e mare comunitatea in zona unde stam...e un parc chiar la 5 minute de casa si asa i-am cunoscut pe majoritatea...din 30 de persoane au fost 6 americani,erau parintii copiilor de la gradinita...care m-au inebunit ce mult le-a placut petrecerea,ce frumos a fost...va da-ti seama ca mi-a crescut sufletul cand am auzit.

SINZI,eu vreau sa nasesc,deci ...sa nu faci figuri,ca sti ca eu te[iubesc]...hihihih...auzi la ea ciocolata...ai pofte?

Mai am o ora si merg cu copilul la vaccin...mie groaza sa-l intep iara,offf...sper sa nu faca febra...

,pe mai tarziu!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lexi

Cica s-ar da la frigider pentru cateva ore, eu am avut o scuza ca am terminat-o seara si nu puteam sa adorm de grija ei.

Ha, ha, esti de-a mea! Multumesc pentru reteta, sa vad cum ii dau de capat cu gramele alea. Asa am ajuns sa nu mai gatesc dupa retete romanesti, imi place ca americanii zic cite cani si cite linguri sa pui...

Mirela, sa fie cuminte copilul la vaccin. Care i-l faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, esti de coma cu cafeaua aia. Vad ca nu s-au facut inca studii asupra barbatilor, asa ca poti sa-i mai dai inca!

Andreea, felicitari! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Anamaria, chiar ca idiot colegul ala al tau.

Ciuf, de cand tot vreau sa te intreb...ce culoare folosesti pt par, ca e super. Vreau si eu la fel. Piticii sunt super, mi-a placut sa mor aia cu "pasarica somnoroasa" si cu "2 pufuleti". Cine adormise in copac, Luca?

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput