Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)
Raspunsuri - Pagina 7

caciantoni spune:
ingeras70 - subscriu la ceea ce a spus anadomnica... orice milostenie e buna si bine primita daca e facuta din inima si cu suflet curat... cu privire la asta poti cere sfatul unui preot (dupa parerea mea cel mai in masura sa te sfatuiasca)... iar tu draga mea il ai aproape pe Parintele Gherontie si asta chiar ca este o binecuvantare....
anadomnica - nu dejnadajdui, draga mea, multe rugaciuni la Bunul Dumnezeu, Maica Domnului si SF. Cuvioasa Parascheva (si pe tine te consider binecuvantata ca esti atat de aproape de Sfanta)...
cu dereglarile menstruale te inteleg perfect... ce pot sa zic ; eu sunt campioana la asa ceva... ori se instaleaza menstruatia mult mai devreme ori cu 1-2 saptamani mai tarziu; si asta in conditiile in care toate dozarile mele hormonale si toate ecografiile sunt ok...
aseara vorbeam cu un preot care imi este vecin pe scara si ma cunoaste de cand eram eu mica si imi spunea sa am rabdare si nadejde... mi-a zis ca asta e crucea mea pe care trebuie sa o duc pana la capat indiferent cat de anevoios este drumul... imi spunea aceste lucruri in conditiile in care eu ii povesteam ca am vrut sa adopt o fetita si ma sfatuia sa nu ma grabesc... SA AM RABDARE...
Asadar, multa rugaciune, milostenii, post si RABDARE si bebe va veni...
te pup si te imbratisez.
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

ingeras70 spune:
caciantoni,te rog frumos,poate ai ocazia sa postezi Paraclisul Icoanei Maicii Domnului de la biserica Mihai-voda,e rugaciunea specifica de acolo.Cu ajutorul Bunului Dumnezeu ajung su eu vineri dupa amiaza in Bucuresti si caut sa ajung la aceasta icoana si la aceasta rugaciune,dar daca ai ocazia si poti sa ne ajuti,multumesc frumos
eu am ajuns la eco astazi,toate bune si frumoasa(multumesc lui Dumnezeu),dar am totusi niste dureri de burta in continuare,desi pe eco,prin locurile acestea toate bune..Ramine activitatea spirituala pentru a primi ajutorul Bunului Dumnezeu.va pe toate
anadomnica,multumesc frumos pentru sfaturi

anadomnica spune:
noce - multumesc pt. incurajari! Mai tare multumesc ca ai reusit sa duci listuta noastra la Sf.Moaste, Dumnezeu sa te binecuvinteze
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE

ainigriv spune:
Oooo,ce minuneeee,Noce,multumim....sa ajungem si noi la Sf.Moaste prin intermediul tau!!!Chiar tu vei primi rasplata pentru aceasta milostenie si ma rog sa fie Darul mult asteptat.
Ca tot se vorbea despre milostenie,sunt total de acord cu voi,sa fie facuta din inima,nu conteaza cat dam,mult sau putin si sa stie numai Dumnezeu ce facem...Daca avem acesta dorinta in sufet ne trimite Dumnezeu si pe cei care au nevoie de milostenie(copii de botezat,etc.)Mie mi-a trimis Dumnezeu ca vecini doi copilasi,nascuti unul dupa la altul,parintii lor stand cu chirie in apartamentul de vis a vis.I-am ajutat cu ce am putut si eu,dar mai ales cu Iubire,in conditiile in care imi doream copii si nu primeam acest Dar,toata dragostea mi-am revarsat-o asupra lor.Cred ca e tare bine sa ne bucuram pentru altii,sa-i privim cu dragoste,ca Dumnezeu va trimite la vremea randuita si noua prunci sanatosi.
Noce,si eu am probleme cu calciu si mai ales in sarcina,cand nu am avut voie sa iau pastilute de calciu,am papat soia multa(daca o suporti si iti place),alune,orice cu frunze verzi,de ex.spanac.Problema este daca se absoarbe acest calciu,dar cred ca tot Dumnezeu le rezolva cu post si rugaciune.
Anadomnica,ajunsesem sa cred la fel ca tine,ca nu sunt vrednica sa am un prunc...pana cand Dumnezeu mi-a aratat ca are planurile Lui,stie El cel mai bine cand e cazul sa trimita marele Dar.Deci sa spunem,Doamne,da-mi prunc curat si sanatos,daca imi este spre folos!!!
Anaomaria,intr-adevar mareee drama ce povestesti tu.Sa-i ierte si sa-i odihneasca Dumnezeu pe finutii tai,iar pe copii sa-i aiba in paza si exact cum spui,sa randuiasca ce e mai bine pentru ei.Dar mare lectie ne-ai dat despre parintii spirituali,ca intr-adevar,ei sunt mai presus ca parintii naturali,chiar...Asa ca sa va ajute Dumnezeu si daca nu veti fi aproape,sa le calauziti pasii in viata acestor sufletele nevinovate.
Hera,nastere usoara,da-ne de veste cumva cand incepe marele eveniment,sa ne rugam toate pentru tine!!!
Mary_b,sa-ti traiasca minunatia,este intr-adevar o frumusete care seamana cu mami a lui.Eu nu am reusit inca sa pun poze pentru ca nu stiu cum,dar poate intr-o zi....
Pupam toate fetele cu drag si dor si multumim lui Dumnezeu pentru marile sarbatori pe care le-am traversat."La Multi Ani,sarbatoritilor!!!"si noua mare ajutor de la Sf.Dimitrie izvoratorul de mir si de la Sf.Dimitrie Basarabov.

Anaomaria spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru incurajari.
Eu nu prea particip la discutiile voastre referitoare la analize si monitorizari pentru ca nu am facut decat un control, in care mi-a descoperit fibromul, si apoi am ramas in observatie. Asa ca pentru mine prescurtari de genul FIV, IA, sunt total straine. Dar va citesc si va doresc ceea ce este mai bine pentru sufletul fiecareia.
Memento mori.

Anaomaria spune:
Cat despre milostenie, cred ca in aceste vremuri destul de tulburi si incrancenate, orice gest facut din inima e un gest de milostenie. Si daca ii raspunzi frumos cuiva, si daca ii adresezi un zambet, si daca ii dai din putin tau, tot milostenie se cheama. Si sa te rogi pentru el, tot milostenie. Nu trebuie sa fii bogat pentru a fi milostiv, trebuie sa ai multa dragoste.

noce spune:
fetelor va pe toate! Ma bucura atat de mult ceea ce scrieti pe site, imi umpleti sufletul de fericire. Virginia si Anadomnica, va multumesc ca imi dati speranta
Anaomaria, nu-ti bate capul cu ganduri de controale si interventii, pentru ca nu vei avea nevoie! Va veni bb inainte sa bati drumurile doctorilor. Nu te stresa nici cu fibromul. Daca am invatat ceva in aceasta perioada de cand tot citesc acest forum si in care m-am lovit si eu de tot felul de boli si tratamente este ca toate au legatura cu dorinta noastra de a deveni mame. Ne spalam pacatele trecutului, poate temerile tineretii de a nu ramane insarcinate, pacatele anticonceptionalele si a toate cele, pt ca atunci cand va veni bb sa fim mai vrednice. Cu siguranta si fibromul va disparea de la sine sau va fi tratat usor. Important e sa avem ganduri curate si sa ne gandim ca ne insanatosim pe zi ce trece, cu fiecare rugaciune pe care o facem.
http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png

ainigriv spune:
Rectific,mesajul cu calciu era pt. Ingeras,nu pt.Noce...eu ametita,nici nu vad ce scriu.

ingeras70 spune:
anaomaria,m-ai luminat,important e de fapt sa aducem binele in lume!multumesc tuturor fetelor pentru ajutorul pe care il dati,neconditionat,in acest forum!!Domnul sa ne binecuvinteze cu bebelusi sanatosi.E f.important sa aducem binele in lume

noce spune:
Pentru fiecare problema de sanatate care apare exista si o cauza spirituala, o greseala a noastra. Cum ar spune preotii, suferim pentru pacatele noastre. Am gasit pe net multe informatii despre cauza spirituala a fiecarei boli, iar ceea ce e interesant este ca, spusa intrun fel sau altul, in general cauza este aceeasi.
Ca sa nu ma lungesc, exista cate o rugaciune scurta sau cate un gand benefic pe care le putem spune zilnic pentru a scapa de respectiva afectiune.
Pentru tratarea infertilitatii, gandul benefic pe care ar trebui sa-l avem zilnic este: Cred in procesul vietii. Sunt intotdeauna in locul optim, facand exact ceea ce trebuie la momentul potrivit. Ma iubesc si ma accept. (Valeriu Popa) Mai sunt si altele, daca nu le gasiti pe net sau vreti materialul complet, vi-l pot trimite pe mail (nu stiu daca se poate pe pm, dar putem incerca)
Eu am cate un gand zilnic pentru infectie urinara, pentru probleme la rinichi si acesta pentru a deveni fertila. Dar in primul rand rugaciunea Parintelui Gherontie.
Sa fim sanatoase si fertile!
http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png