Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)
Raspunsuri - Pagina 8

mihaele spune:
Buna fetelor si eu am citit Paraclisul Maici Domnului a Icoanei Facatoare de Minuni de la Manastirea Mihai Voda eu incerc sa scanez Paraclisul si vit trimit Va pup pe toate si Doamne ajuta.Cine este din Bucuresti este bine sa mearga sa citeasca de 4 ori Paraclisul la Icoana Maici Domnului la Manastirea Mihai Voda

ingeras70 spune:
noce,nu ne lasa fara informatii,te roooooooooooooog!scrie tot ce e nevoie,cuvintele pentru sarcina.Si te rog,pentru fetele care au pierdut sarcina,ca mine,ce trebuie sa spunem pentru a tine sarcina pina la termen si sa nastem copii sanatosi??sa nu mai pierdem sarcina...scrie te rog ,daca poti,tot ce tine de ap.uro-genital!!!poate ne gasim,fetele din Bucuresti,vin si eu,intr-o vineri sau miercurea,sa mergem cu toatele sa ne rugam la Man.Radu-voda,la Mihai voda,la Sfintul Spiridon si pe unde mai vreti,ne rugam toate.multumesc de ajutor,noce.toti pupicii...

luca2008 spune:
La multi ani tuturor celor sarbatoriti!!!! Tare imi sunteti dragi. Listuta cu fete a ajuns la moastele celor 4 Sfinti . Doamne ajuta sa fie cat mai multe vesti bune si copii sanatosi adusi pe lume!Anaomaria, Dumnezeu sa le odihneasca sufletele in pace!
Tare greu trebuie sa fie!Dumnezeu sa le ajute pe micute.Noce , asa este. Am citit o carticica "Despre durerile oamenilor" a Parintelui Arsenie Boca .Acolo scrie de legatura dintre pacatele noastre si suferintele trupesti.Asteptam sa postezi tot...Mihaele , tare bine ne-ar prinde acest Paraclis.
Ingeras, vin si eu , vin si eu .Intr-o buna zi am sa vin si cu vesti bune despre mine.Doamne Ajuta!
Pana atunci , tin pumnii stransi si ma rog pentru noi toate!
Cami fetele!
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Hera25 spune:
Noce eu sunt convinsa ca bebelina din burtica mea este o minune de la Dumnezeu.
Eu am tinut canonul dat de parintele Iordache de la Biserica Sf Spiridon Vechi. Si am fost si la Manastirea Caraiman. Si mia spus o rugaciune parintele de acolo pt dezlegarea pantecului. Si am spus in fiecare zi, pana am aflat ca sunt insarcinata, rugaciunea data de la Manastirea Caraiman. Si am aflat ca sunt insarcinata cam la 2 sapt de cand am fost la parintele Gherontie, de la Caraiman.Deci a fost clar o minune si cred intens in chestia asta. Am simtit clar cand am ovulat. Si am simtit ca am ramas insarcinata, a fost o chestie tare ciudata. O adevarata minune.
Acum ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa fetita mea si sa ne bucuram de ea toata viata.38+
Lorena Elena

anadomnica spune:
Fetele, iubitele, ce bine e aici la noi!!!
Anaomaria - ma bucur ca ai scris si aici la fete, si ai lasat o raza din tine sa ne lumineze si sa ne mangaie sufletele. Cuvintele tale sunt necesare aici, te asteptam sa ne scrii mai des, mai ales ca o preoteasa ce te afli
sa fii alaturi de noi, alaturi de cami_antonia si de jasmine30 (daca nu ma insel - te mai asteptam pe la noi)
luca2008 - Doamne ajuta sa vii in curand cu vesti bune !!!
mihaele - asteptam sa ne postezi ce ne-ai promis
. Aici ai dat peste un mare grup de doritoare de copii si rugaciune si te invitam sa ni te alaturi.
Hera25 - sa fii sanatoasa si tu si bebelina, sarcina usoara in continuare! Mult ma bucur ca ai amintit fetelor minunea ta. Domnul sa-ti ajute!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE

noce spune:
Am selectat mai jos cate ceva din scrierile lui Valeriu Popa (mare vindecator spiritual, nu mai traieste, dar exista carti) despre cauzele sprirituale ale bolilor si gandurile prin care le putem vindeca:
Miracolul vindecarii sta in gandurile noastre despre sanatate.
In acest capitol veti gasi cauzele mentale ale bolilor si noul model de gandire pentru fiecare boala in parte de care are nevoie subconstientul pentru a instala in el noul mesaj utilizat pentru anihilarea programarii negative si instalarea sanatatii. Perioada de a capta si instala mesajul este de 21 de zile.
Nu trisati si nu incercati sa pacaliti o lume perfecta ca cea a subconstientului. Cititi-i mesajul de la #8220;noul model de gandire#8221; timp de 21 de zile, de 3 ori pe zi, cate 10-15 minute. Evitati recitarea mecanica a formulelor. Ceea ce cititi, incercati sa traiti. Puterea gandirii pozitive consta in repetitie, in insistenta de a emite aceleasi ganduri bune si de a avea deplina incredere in aplicabilitatea lor.
C.M.P. = cauza mentala a problemei N.M.G. = noul model de gandire
Infectii urinare
C.M.P. : Abtinerea de la urinare. Opozitie si respingere a sexului sau a iubirii. Invinovatirea tuturor.
N.M.G. : Renunt la tiparele din mintea mea care au creat aceste conditii. Sunt bucuros sa ma schimb. Ma iubesc si ma accept.
Infectii micotice
C.M.P. : Nu se suporta pe sine. Refuzul propriilor nevoi.
N.M.G. : Aleg sa ma sprijin pe mine insumi.
Litiaza renala
C.M.P. : Gramezi de manie, nedizolvate.
N.M.G. : Dizolv cu usurinta toate problemele trecutului.
Leucoree
C.M.P. : Credinta ca femeia este fara putere fata de sexul opus. Manie la adresa partenerului.
N.M.G. : Imi creez toate experientele. Eu sunt puterea. Ma bucur de feminitatea mea. Sunt libera.
Menstruatie (probleme)
C.M.P. : Respingerea propriei feminitati. Vina. Teama. Credinta ca organele genitale sunt pacatoase si murdare.
N.M.G. : Imi accept intreaga mea putere ca femeie si accept toate procesele corpului meu ca fiind normale si naturale. Ma iubesc si ma aprob.
Probleme feminine
C.M.P. : Negarea sinelui. Respingerea feminitatii. Respingerea principiului feminin.
N.M.G. : Ma bucur de feminitatea mea. Imi place faptul ca sunt femeie. Imi iubesc co
Probleme cu vezica urinara
C.M.P. : Anxietate. Idei vechi. Teama de a le lasa sa plece. Enervare.
N.M.G. : Ma eliberez usor si confortabil de tot ce e vechi si spun bine ai venit noului. Sunt in siguranta.
Par incaruntit
C.M.P. : Stres. Presiune si incordare continua.
N.M.G. : Sunt in pace si ma simt destins in orice moment al vietii mele. Sunt puternic si capabil.
Rinichi
C.M.P. : Criticism. Dezamagire, nereusita. Rusine. Reactii ca cele ale unui copil mic.
N.M.G. : In viata mea are loc numai actiunea dreapta Divina. Extrag numai binele din fiecare experienta a mea. Este bine sa cresc.
Raceli
C.M.P. : Inchistare mentala, slabire interioara si exterioara. Dorinta de izolare: #8220;Lasa-ma-n pace!#8221;
N.M.G. : Sunt in siguranta in orice moment. Iubirea ma inconjoara si ma protejeaza mereu. Sunt in deplina siguranta si totul este bine.
Afectiuni ale sanilor
C.M.P. : Refuz de a hrani propria fiinta, propriul sine. A pune inainte de toate pe oricine altcineva, sufocandu-l. Exagerare a protectiei.
N.M.G. : Sunt importanta, contez. Acum am grija de mine si ma hranesc cu iubire si bucurie. Ii las pe toti ceilalti liberi sa fie asa cum doresc si suntem cu totii liberi si in deplina siguranta.
Sindrom premenstrual
C.M.P. : Respingerea proceselor legate de feminitate. Confuzie lasata sa domine. Oferirea puterii unor influente exterioare.
N.M.G. : Acum imi asum responsabilitatea mintii, corpului si vietii mele. Sunt o femeie plina de putere si minunata. Orice particica din corpul meu functioneaza perfect. Ma iubesc si sunt in pace.
Sterilitate
C.M.P. : Frica si rezistenta fata de procesul vietii sau inutilitatea exprimarii paternitatii/maternitatii.
N.M.G. : Cred in procesul vietii. Sunt intotdeauna in locul optim, facand exact ceea ce trebuie la momentul potrivit. Ma iubesc si ma accept.
Tiroida (afectiuni glandulare)
C.M.P. : Umilire. Nu faci niciodata ceea ce doresti. #8220;Cand va fi si randul meu ?#8221;
N.M.G. : .G.: Merg dincolo de vechile limitari si-mi permit sa ma exprim liber si creativ
Usturimi
C.M.P. : Retinerea in spatele buzelor a cuvintelor furioase. Frica de a le pronunta. Frustrari.
N.M.G. : Creez doar experiente pline de pace, armonie si iubire pentru ca ma iubesc. Totul este bine in jurul meu.
Vaginita
C.M.P. : Manie pe partener. Vina sexuala. Pedeapsa sinelui.
N.M.G. : Iubirea mea se oglindeste peste tot. Ma bucur de propria mea sexualitate.
Ovare (afectiuni)
C.M.P. : Creativitate blocata.
N.M.G. : Sunt echilibrata in curgerea creatiei mele.
Noduli
C.M.P. : Resentiment, frustrare si ego ranit pe cariera.
N.M.G. : Eliberez caile insuccesului si permit succesului sa fie al meu.
Herpes labial
C.M.P. : Cuvinte purulente maniate si teama de a le exprima.
N.M.G. : Creez numai experiente pasnice pentru ca ma iubesc. Totul este bine.
Herpes genital
C.M.P. : Convingere in vinovatia sexuala si nevoia de pedepsire. Rusine publica. Credinta intr-un Dumnezeu care pedepseste. Respingerea genitala.
N.M.G. : Credinta mea este ca Dumnezeu ma sprijina. Ma bucur de sexualitatea mea in corpul meu. Sunt minunata.
Probleme genitale
C.M.P. : Grija ca nu esti suficient de bun.
N.M.G. : Ma bucur de propria mea viata. Sunt perfect exact asa cum sunt. Ma iubesc si ma aprob.
Greata
C.M.P. : Teama. Respingerea unei idei sau a unei experiente.
N.M.G. : Sunt in siguranta. Am incredere in procesul vietii care imi aduce numai ce este bun pentru mine. Sunt in pace.
Frigiditate
C.M.P. : Teama. Negarea placerii. Credinta ca sexul este rau. Parteneri insensibili. Teama de tata.
N.M.G. : Este bine pentru mine sa ma bucur de corpul meu. Ma bucur ca sunt femeie.
Dismenoree
C.M.P. : Furie fata de propria persoana. Ura, antipatie fata de corp sau fata de femei.
N.M.G. : Imi iubesc corpul. Ma iubesc pe mine insami. Imi iubesc toate ciclurile. Totul este in ordine.
Dureri dentare
C.M.P. : Oscilari si decizii indelung amanate. Incapacitate de a selecta ideile pentru analiza si decizie.
N.M.G. : Deciziile mele sunt bazate pe principiul adevarului si sunt protejat stiind ca doar actiunile corecte isi gasesc locul in viata mea. Masele de minte sfaramate.
Masele de minte sfaramate
C.M.P. : Nepermiterea spatiului de gandire sa creeze o noua fundatie.
N.M.G. : Imi deschid constiinta catre o viata in plina evolutie. Exista spatiu suficient pentru a ma dezvolta si a ma schimba.
Cosuri
C.M.P. : Mici izbucniri de manie in exterior. Ascunderea urateniei.
N.M.G. : Gandurile mele sunt calme si eu sunt senin. Ma accept ca fiind frumos si iubit.
Chisturi
C.M.P. : Fuga de vechile emotii dureroase. Alimentare de dureri. O crestere falsa, gresita.
Colici (la copii)
C.M.P. : Iritatie mentala, nerabdare, enervare datorita mediului.
N.M.G. : Acest copil raspunde la iubire si la ganduri de iubire. Totul este in pace.
Candida
C.M.P. : Te simti pagubit. O gramada de frustrari si suparari. Pretentios si fara incredere in relatii.
N.M.G. : Imi permit sa fiu tot ce pot sa fiu si merit ce-i mai bun in viata.
Celulita
C.M.P. : Manie depozitata si pedeapsa a vietii, a eului.
N.M.G. : Ii iert pe ceilalti. Ma iert si pe mine. Sunt liber sa ma bucur si sa iubesc viata.
Crampe abdominale
C.M.P. : Teama. Proces stopat in evolutia vietii.
N.M.G. : Am incredere in procesul vietii. Sunt in siguranta.
Boli venerice
C.M.P. : Vina sexuala. Nevoia de pedeapsa. Credinta ca organele genitale sunt murdare si pacatoase. Abuz fata de alte persoane.
N.M.G. : Cu iubire si bucurie imi accept sexualitatea si exprimarea sa. Accept numai gandurile care ma sprijina si ma fac sa ma simt bine.
Avort spontan
C.M.P. : Teama. Frica de viitor. Nu acum. Mai tarziu. Planificare nepotrivita.
N.M.G. : Actiunea Divina justa se manifesta intotdeauna in viata mea. Ma iubesc si ma aprob. Totul este bine. Comunic cu iubire cu tot ceea ce ma inconjoara.
Afectiuni incurabile
C.M.P. : Nu poate fi vindecat prin metode externe. Trebuie mers in adancul fiintei pentru a declansa vindecarea. A venit de nicaieri si se va duce, de asemenea nicaieri.
N.M.G. : Zilnic se intampla minuni. Merg in interiorul fiintei mele pentru a dizolva sabloanele, modelele ce au creat suferinta si ACUM accept vindecarea si ajutorul Divin.
Amenoree
C.M.P. : Nu vrei sa fii femeie. Nu iti place propria persoana.
N.M.G. : Imi gasesc bucuria in cine sunt. Sunt o frumoasa expresie a vietii, curgand perfect tot timpul.
http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png

noce spune:
Pentru ca viata de familie sa fie cat mai frumoasa si mai armonioasa, cu cat mai putine necazuri si suferinte, sunt necesare respectarea unor reguli de spiritualitate, reguli ce se pot regasi partial aceste Reguli de aur pentru viitorii parinti.
1. Iubi#355;i-L pe Domnul Dumnezeu cu toat#259; fiin#355;a voastr#259;, cu tot sufletul vostru, cu toat#259; inima voastr#259; #351;i pe aproapele vostru mai mult decât pe voi în#351;iv#259;. Face#355;i-v#259; din aceasta un #355;el #351;i îi ve#355;i oferi copilului vostru tot ceea ce este mai bun.
2. Iubirea pentru Dumnezeu s#259; v#259; fie cea mai autentic#259; realitate, fericirea suprem#259;, scopul principal; via#355;a dumneavoastr#259;, na#351;terea copiilor, o soart#259; reu#351;it#259; sunt doar mijloace pentru dobândirea acestei iubiri.
3. Este mai bine s#259; iubi#355;i decât s#259; a#351;tepta#355;i s#259; fi#355;i iubi#355;i. Este mai bine s#259; d#259;rui#355;i decât s#259; a#351;tepta#355;i s#259; primi#355;i.
4. Trebuie s#259; înv#259;#355;a#355;i s#259; v#259; p#259;stra#355;i iubirea, bucuria #351;i bun#259;tatea în suflet indiferent de situa#355;iile extreme prin care veti trece.
5. #354;ine#355;i posturile, m#259;rturisi#355;i-v#259; #351;i lua#355;i Sfânta Împ#259;rt#259;#351;anie înainte de concep#355;ie #351;i înainte de na#351;tere, dar #351;i în timpul sarcinii (este de dorit o dat#259; la patruzeci de zile). Purificarea sufletului #351;i a trupului este benefic#259; #351;i necesar#259; în luarea tuturor deciziilor (valabil pentru ambii p#259;rin#355;i).
6. Citi#355;i Sfintele Scripturi #351;i medita#355;i asupra lor. Este manualul educa#355;ional cel mai bun atât pentru p#259;rinte, cât #351;i pentru viitorul copil.
7. Ferici#355;i ve#355;i fi dac#259; ve#355;i con#351;tientiza #351;i ve#355;i pune în aplicare "Fericirile" transmise de Mântuitorul Iisus Hristos prin Sfânta Scriptur#259;.
8. Educa#355;ia primar#259; spiritual#259; - a "celor #351;apte ani de acas#259;" - este foarte important#259;. Asigura#355;i-v#259; c#259; o ave#355;i ca s#259; i-o pute#355;i oferi copilului vostru (nu este o ru#351;ine s#259; recuno#351;ti c#259; nu #351;tii, dar este o gre#351;eal#259; s#259; ascunzi asta).
9. Elibera#355;i-v#259; de fric#259;, elimina#355;i fr#259;mânt#259;rile #351;i grijile, uita#355;i regretele, accepta#355;i tot ceea ce s-a întâmplat #351;i ceea ce se va putea întâmpla.
Acest fragment este copiat de pe un alt site. Nu-l scriu aici pt ca nu stiu daca am voie.

noce spune:
Imi cer scuze ca n-am scos diacriticele si nu mai am timp acum. Reiau maine!
Seara frumoasa

stuart spune:
Anaomaria, SINCERE CONDOLEANTE!
Va doresc multa sanatate si putere de a trece peste aceste greutati!
caciantoni, multumesc din suflet pt. vorbele frumoase si pline de invataminte si de asemenea pt. pozele cu Manastirea Caraiman. Tare mi-as dori sa pot ajunge si eu acolo dar din pacate nu se poate...
maryb, sa va traiasca BB Mario si sa va aduca numai bucurii!
Hera25, iti urez nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa!
noce si luca2008, multumim pt. listuta!
Vreau sa va spun ca Duminica listuta noastra (cu aspirante, gravidute si mamici) a fost citita si pe meleaguri Londoneze.
DD si MD sa vegheze asupra noastra!
mihaele, multumesc anticipat pt. Paraclis!
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI! tuturor celor care si-au serbat numele de Sf. Dumitru! si noapte buna tuturor!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)