Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LAURAA eu ma impartasesc la 40 de zile ... stiu ca asa se face ... dar cel mai bine intrebi parintele tau duhovnic la care te spovedesti .... caci trebuie sa te pregatesti si pt impartasanie chiar daca esti gravida .... trebuie putin post ... spovedanie ... etc ...

pupi la toata lumea
mi-e f somn
25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Am fost ieri la dr si mi-a zis ca fibromul nici n-a crescut, nici n-a scazut. Asta e bine, ca n-a crescut, dar e rau ca n-a raspuns la tratament. El nu e mare, dar este localizat in peretele uterului, unde ar trebui sa se fixeze sarcina. Despre operatie nu poate fi vorba, pentru ca risc sa pierd uterul, mai ramane doar sa astept si sa ma rog la DD.
Stie cineva vreo reteta naturista pentru fibrom? Ca alt tratament nu mai fac, as incerca ceva cu plante.
Multa sanatate si o zi frumoasa
Ce mai stiti de Valeria?

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Anaomaria - imi pare rau ca ai aceasta problema cu fibromul... nu stiu retete naturiste, dar pot sa iti spun ca la Spitalul Universitar din Bucuresti (fostul Spital Municipal) se face embolizare pt. fibrom ( nu este o metoda chirurgicala).... daca vrei amanunte poti sa imi trimiti un PM....

DAR TU AI CEL MAI BUN DOCTOR SI CEL MAI BUN MEDICAMENT ACOLO, LANGA TINE..... ROAGA-TE LA SF. CUVIOASA PARASCHEVA SI NU TE VA LASA.... VEI VEDEA CUM SE VA REZOLVA TOTUL IMEDIAT.... NU DEGEABA I SE SPUNE CA ESTE MULT FOLOSITOARE SI GRABNIC AJUTATOARE...

Te pup!

Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si SF.Cuvioasa Parascheva sa te ajute si sa iti daruiasca sanatate cu rugaciunile lor!

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Fetelor mai jos postez vesti despre Valeria... le-am preluat si eu din alta parte....

"Am fost dupa-amiaza la Valeria la spital ... deocamdata situatia era stabila, bb-ii au trecut cu bine de primele 24 de ore si speram ca va fi totul ok si in continuare. Valeria era optimista si intr-o zi -doua va fi externata. I-am transmis faptul ca ii sunteti alaturi si ca va rugati pentru ei! Va multumeste mult tuturor pentru incurajari si in curand va intra personal sa va scrie."

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelle spune:

Buna dimineata, fetelor !

Felicitari celor care DD le-a ascultat rugile si vor deveni mamici....si sper sa
ne asculte si pe noi celelalte.

Cu aceasta ocazie....va anunt ca intru si eu in "gasca" voastra.

Mergi la inceput

Caciatoni iti multumesc, am cautat si eu acum pe net despre embolizare si alte metode de a scapa de chestiuta asta, dar deocamdata mai astept, mai sper Am incredere in dr, sunt convinsa ca si ea stie de aceste metode, dar daca a ales sa nu recurgem la ele in cazul meu, presupun ca a avut un motiv.
noce in cartea ta din care tot postezi diferite tratamente, nu ai ceva si pentru fibrom?
Va pup pe toate si sa primiti numai vesti bune.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Anaomaria,
am gasit o reteta a lui Valeriu Popa pentru fibrom. O copiez mai jos:

Fibrom uterin
#8226; Se amesteca urmatoarele plante: cretisoara 200 gr, nalba 100 gr, urzica moarta 200 gr, papadie 200 gr, traista ciobanului 200 gr. Se face infuzie din 7 linguri din acest amestec in 2 litri de apa. Se lasa sa se infuzeze 15 minute, dupa care se strecoara. Cantitatea de ceai se bea pe parcursul zilei. Tartamentul se face pana la consumarea intregului amestec.
Se fac spalaturi vaginale, de 2 ori/zi, dintr-un amestec, in cantitati egale, din vasc, nalba, coada-calului si pelin.
Se pun 2 linguri din acest amestec in 250 ml apa clocotita si se infuzeaza 3 minute. Aceasta reprezinta doza pentru o spalatura.
#8226; Se face o crema din grasime de gasca topita in #8220;bain-marie#8221;.
Se introduc tampoane vaginale cu aceasta crema in fiecare seara si se doarme cu ele.
Tratamentul se face 10 zile la rand, dupa ciclu sau 15 zile pe luna #8211; pentru femeile aflate la menopauza, timp de 4 luni.
Timp de 3 luni se iau 2 tincturi:
- macerat glicerinic din mladite de zmeur
- tinctura de tataneasa pentru uz intern.
Picaturile de tincturi se iau in ceai de 2 sau 3 ori/zi, conform prospect.

Probleme la nivelul ovarelor, uterului
- incapacitatea de a exprima creativitatea
Arhanghele Rafael, te rog sa ma ajuti sa-mi manifest creativitatea in orice domeniu al vietii mele. Sa fiu spontana, sa ma bucur de viata, sa fiu inspirata in tot ceea ce fac. Sa constientizez ca orice gand, orice sentiment, orice fapta este un act de creatie si sa manifest cu incredere si daruire tot ceea ce este mai bun in mine, participand in felul acesta la creatia universala.

Daca vrei parerea mea, si eu cred ca cel mai bun doctor este Sf Parascheva si cea mai buna doctorie este rugaciunea. Eu m-am rugat pt o problema mult mai mica Sfintei si am simtit ajutorul din plin.

Totusi romanii sunt cei mai operati din Europa si au speranta de viata cea mai mica. Cu siguranta putem sa ne insanatosim si cu tratamente mai putin invazive, chiar naturiste, iar rugaciunea si credinta ajuta mult.

Te imbratisez cu drag!

http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Valeria - sa fii sanatoasa si tu si pruncii tai. Ne rugam pentru tine si ne bucuram alaturi de tine de pruncii tai. Domnul sa-ti ajute in continuare sa depasesti toate problemele si sa-ti intaresti pruncii cat mai curand prin Sf.Botez. Doamne ajuta!
Anaomaria - mult curaj in continuare. Dr. nu ti-a dat in continuare sa tii tratament? E o veste buna ca nu a mai crescut fibromul! Doamne ajuta sa se elimine, iar ca ajutor poti spune rugaciuni la Sf. Nectarie, el a ajutat multe preotese (dar si femei simple) sa scape de probleme din astea feminine si cu siguranta te va ajuta!
KoraPop - mult ma bucur sa aud vestile bune!!! Bune si ca ai embrionasi in burtica, bune ca ai primit si Sf.Impartasanie si binecuvantare. Eu cred tare ca vei fi binecuvantata de aceasta data! Domnul sa-ti ajute!
Caciantoni si Ingeras70 - mult ma bucur ca va place Orasul Celor 7 Coline - Iasi. Va mai asteptam pe la noi, si poate ne intalnim data viitoare cand popositi pe aceste meleaguri.
Fetele, eu maine ajung la control in z13, fara nici un fel de medicatie luna asta, insa poate voi reincepe ofensiva pe luna viitoare, va tin la curent. Pe 6 decembrie este botezul nepotelului meu si voi fi in Bucuresti ! Poate ajung si eu pe la bisericile/manastirile laudate de voi, desi timpul e cam scurt - voi sta doar sambata si duminica in Bucuresti.
A, si ce voiam sa va mai povestesc: duminica asta am primit cadou de la mama o icoana pictata cu Maica Domnului - dupa o icoana romaneasca din sec XVIII . M-am bucurat foarte mult si am dus-o la sfintit tot duminica la Manastirea Camarzani, de langa Falticeni. Nu stiu daca ati auzit de aceasta manastire, este relativ noua si foarte, foarte frumoasa, construita in stil pur Moldovenesc. E manastire de maici si are cea mai frumoasa catapeteasma din tara - asa se spune - catapeteasma in intregime lucrata de maicutele de aici si imbracata in foita de aur- o adevarata minune. Totodata se afla aici si un parinte duhovnic cu mult har, parintele Ignatie. Tine niste predici extraordinare, pline de intelepciune si care ating si lumineaza sufletele tuturor celor prezenti - cum sa spun rezolva probleme concrete din viata ta, e minunat, nu pot spune in cuvinte. Ce voiam sa va spun: fetele care mai faceti excursii in zona Bucovina-Suceava sa va abateti si pe la aceasta Sf.Manastire sa va bucurati de ea.
Doamne ajuta! Sa auzim vesti bune!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Claudia bine ai venit !
Noce multumesc pentru reteta. Din pacate unele parti ale ei sunt imposibil de pus in practica,d ar voi incerca macar cu ceaiuri sa tin.
Desigur ca Sfintii si Dumnezeu si Maica Domnului sunt primul ajutor, dar trebuie sa fac si eu ceva in privinta asta. Si medicamentele, doctoriile, tot de la DD sunt. Nu pot sa ma semetesc eu sa nu fac nimic si sa astept sa faca El o minune cu mine. Oricum, chiar si cu tratament, fiecare vindecare tot o minune este.
Va pup.
Ah, ce dr homeopati si cu rezultate stiti in Iasi? Sau din astia cu ceaiuri? Ca mai departe nu ma duc, la acupunctura si alte lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
va salut pe toate fetele optimiste, credincioase si luptatoare~!

va rog frumos sa imi spuneti si mie unde sunt moastele sf Ecaterina?

va pup

Mergi la inceput