Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)
Raspunsuri - Pagina 15

MaraAnisia spune:
Buna ziua,dragelor,
Speranta2008, moastele Sf. Ecaterina sunt la Biserica Belvedere ai aici detalii - http://bisericabelvedere.uv.ro/index.htm
Anaomaria, ai mare dreptate referitor la ajutorul lui Dumnezeu, trebuie si noi sa contribuim cu cate ceva, analize, tratamente, toate acestea fac parte din cele trimise de Dumnezeu pentru noi. Multa sanatate iti doresc!
Anadomnica
Camiantonia pana cand mai lucrezi, draguta?
Va pup pe toate,
Mara
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2008 buna va salut pe toate fetele optimiste, credincioase si luptatoare~! va rog frumos sa imi spuneti si mie unde sunt moastele sf Ecaterina? va pup |
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

anadomnica spune:
Claudelle - te pot trece eu in listuta doar sa-mi mentionezi si numele de botez. Toate cele bune si te asteptam la rugaciune!

Claudelle spune:
Oana Claudia si sotul daca trebuie, Ioan Ovidiu si multumesc
citat din mesajul lui anadomnica Claudelle - ![]() |

anadomnica spune:
Claudelle - fii binevenita!! Te-am trecut cu mult drag in listuta de aspirante le
. Speram sa vii cu vestea cea mare cat mai repede. Pana atunci poti sa ne povestesti despre tine!

noce spune:
Chiar aseara am fost sa ma inchin la moastele Sfintei Ecaterina. Sunt la bisericuta veche de langa spitalul Coltea, imposibil de ratat, chiar in bulevardul cel mare Balcescu -Magheru, la universitate.
Iar la 2 pasi, la biserica Sf Gheorghe, sunt moastele Sfantului Nicolae, la care ma duc din cand in cand. Biserica Sf Gheorghe este la capatul acela de tramvai intre universitate si cocor, tot cu iesire la bulevard, imposibil de ratat.
Claudelle, bine ai venit! Sa-ti ajute Maicuta Domnului sa afli cat mai repede vestea cea mare!
Anaomaria, scuze, n-am vrut sa zic ca doctorii si medicamentele nu sunt buni(e), am vrut doar sa te linistesc, ca am auzit de multe cazuri cand fibroamele s-au retras de la sine, dupa rugaciune si liniste sufleteasca. Si eu iau pastile cand mi le dau doctorii, dar incerc sa ma tin departe de ei. Chiar am auzit doctorii vorbind ca la noi exista medicamentul de iesire din cabinet, ceva de genul ca sa nu plece pacientul cu mana goala, ca uneori nu-i trebuie neaparat, dar i se da, ca sa se simta mai bine.
Pup toate fetele
http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png

Claudelle spune:
Multumesc pentru primire anadomnica,
Cu ce sa incep....de voi am aflat de la Anaomaria, v-am urmarit si m-ati tentat sa ma alatur voua.
Cat despre bebel,de 2 luni tot il asteptam .....dar numai cand vrea DD ne trimite minunea.
Dar eu sper ca listuta asta sa se micsoreze repede,repede si sa trecem la urmatoarea .
citat din mesajul lui anadomnica Claudelle - ![]() ![]() ![]() |

Anaomaria spune:
Mie acum nu mi-a mai dat nimic dr, dar vreau eu sa fiu silitoare
"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

zisaCami spune:
Fetelor, va multumesc in numele Valeriei pentru rugaciunile voastre!
26+
Inimioara meaRadu Costin

zisaCami spune:
Tocmai ce am vorbit cu Valeria ... au trecut cu bine de primele 48 de ore critice! Bb cel mic se pare ca a luat o infectie de la ea ( de pe col ), l-au pus pe antibiotice si se pare ca raspunde bine. Dr. era optimist! Din ce am vorbit in privinta aparaturii, se pare ca sunt f. bine dotati si au aparatura de ultima ora!
Nu o vor externa asa repede, cum au spus initial, va mai sta vreo 10 zile si deocamdata nu are posibilitatea de acces la internet.
Va multumeste inca o data pentru ca sunteti alaturi de ei! 26+
Inimioara meaRadu Costin