Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna seara!
Vreau sa va multumesc din tot sufletul tuturor!
Azi am doi embrionasi frumosi,doua comori pe care maine mi-i va pune profesorul Marinescu in burtica...Am, fost azi la biserica,m-am spovedit si m-am cuminecat si ma simt plina de speranta si incerede in DD si Sfanta Fecioara....
M-am rugat pentru noi toate cele care ne straduim atat de mult sa avem copii....Doamne ajuta-ne pe toate!Si m-am rugat si pentru sanatatea doctorilor nostri care fac tot ce e omeneste posibil sa ne ajute si asta tot de la DD vine....
Am sa va dau vesti si maine....
DD sa va ocroteasca si sa va aiba in paza!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor!
Kora mult succes! Dumnezeu sa te ajute, iar peste 2 saptamani sa ne dai vestea cea mare. Multumim ca te-ai rugat si pt noi.
Cami sa-ti traiasca finuta. E o mare bucurie cand se naste un copil in familie.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata.
Doamne ajuta!

Va trimit mai jos o rugaciune care mie imi place foarte mult si se canta la biserica. Eu o mai spun in gand si ma linisteste.

Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

maria08,multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult pentru snurulet!A ajuns si m-am bucurat mult.Domnul sa te binecuvinteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

02/11/2008 : 22:17:05
--------------------------------------------------------------------------------

Acum 5 minute am incheiat convorbirea cu Valeria ... a nascut in aceasta seara, la 25 de saptamani si 4 zile, la ora 18,00 doi baietei: unul de peste 900 gr, iar cel mic de 800 gr. ( nu am retinut exact de emotie ) ... ea e deocamdata la terapie intensiva, iar pentru bebelusi primele 48 de ore sunt critice ...dr. spune ca ar putea fi ceva semne de intrebare cu cel mic; eu sunt optimista pentru ca a facut injectii cu dexamethazona pentru maturizarea plamanilor ... sa ne rugam pentru Valeria si puiutii ei, are nevoie de rugaciunile noastre mai mult ca niciodata!
Valeria, draga mea, suntem alaturi de voi, iti dorim refacere cat mai rapida ca sa poti fi alaturi de puiutii tai - ei au mare nevoie de tine acum! Curaj si multa putere, puiutii tai sunt niste luptatori, ca si mamica lor!

Mesaj postat de ZisaCami la alt subiect.

Buna dimineata, dragele mele,

Va urez o saptamana frumoasa si usoara si cu vesti minunate.

Kora Pop, Doamne ajuta sa reusesti sa ai in burtica si apoi in brate bebeii mult doriti!

Luca2008, am fost pacienta altui medic si de acesta sunt dezamagita, pt ca de 3 ani nu am reusit sa avansam foarte mult, de fapt nu am reusit decat sa aflam motivul infertilitatii dar nu am reusit sa gasim si o solutie. Asa ca acum voi incerca la dna doctor Moisa, nu sunt foarte optimista nici in privinta dansei dar e ultima incercare aici in Romania. Daca nu reusesc nici la dansa voi merge in Grecia.

AnaDomnica si salutari.
CamiAntonia, sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa!

Va pup,
Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

eu stiam ceva de Valeria,ca e in spital.Bineinteles ca ne vom ruga.Dumnezeu sa o ajute si sa o binecuvinteze pe ea si copilasi. Bine ca am primit informatii suplimentare despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

maraaaaaaaaa

multumim de vesteeeeeeee ... am plans cand am citit pt ca si eu sunt in sapt 26 .... DOAMNE AJUTA PE VALERIA SI PE PUIUTII EI MICI ..... valeriaaaaaa

kora ai mare incredere in domnul profesor .... am vazut cate fete a facut fericite .... asa ca mergi mai departe .... sa stai cuminte dupa inseminare si sa ii urmezi intru totul sfaturile .... ca e f bun in astea .... DOAMNE AJUTA!!!

PE BURTICI

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

caciantoni,ce mai faci?sa stii ca eu astept sa scrii in continuare,pentru ca am aflat lucruri minunate de la tine.multumesc.noce si caciantoni,v-am scris si eu un p.m sau ,mesaj,pe unde o fi ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Fetelor, va rog sa ma iertati ca am disparut asa fara urma....Anaomaria.... stai linistita draguta ca nu m-am suparat.... cum sa ma supar pt. asa ceva? am postat articolele si nu kink-urile gandindu-ma ca poate unele dintre voi nu au timp sa intre pe ele, dar asa vazand articolul il pot citi direct....
si ca sa fie toata lumea multumita o sa postez si aricolele si link-urile.... OK?
ingeras70-- tie iti cer iertare in mod deosebit... am primit pm, dar am fost f. ocupata la serv. si in week end am fost plecata la Iasi... promit ca iti raspund.... am citit mesajul si iti spun doar atat: nu te ingrijora ca se poate rezolva.... iti voi da mai multe amanunte... poate ne vedem la Bucuresti intr-o zi...
Anaomaria si Anadomnica m-am gandit la voi... a si la Laura..... mi-ar fi placut sa ne cunoastem personal, dar am fost intr-o mare viteza, nu am stat decat cateva ore in Iasi....dar promit ca o sa vin cat de curand posibil pt. ca eu ADOR IASI-UL.... ESTE LOCUL IN CARE IMI DORESC SA TRAIESC SI NADAJDUIESC CA INTR-O BUNA ZI CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, AL MAICII DOMNULUI SI AL CUVIOASEI PARASCHEVA MA VOI MUTA IN IASI PT. TOTDEAUNA....

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Sa ii ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului pe Valeria si pe puiutii ei! Ma voi ruga si eu pentru ei astazi.

Ingeras, n-am mai primit niciun pm nou de la tine. La cel de acum o saptamana ti-am raspuns. A mai fost unul?

Cami, sa-ti traiasca finuta, sa fie sanatoasa!

Va pup pe toate!
O saptamana usoara la joburi si activa acasa

http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png

Mergi la inceput

noce,te rog frumos,vreau suplimentar din cuvintele de la Valeriu Popa,pentru tahicardie(palpitatii),ce trebuie spus.Multumesc frumos
ca veni vorba de Iasi.Este minunat acolo!Am fost in 1995,in ian,ningea cu fulgi mari,am colindat tot orasul,am fost si la Universitate sa vad programa de la facultate,eu tocmai terminasem facultatea la Bucuresti,am gasit oameni deosebit de amabili,nu cred ca m-ar fi ajutat la ce am facut unul din orasul meu cum am fost ajutata in Iasi,studentii erau veseli,tonici,spre deosebire de amorteala de atunci din Bucuresti...ce mai,cind am revenit i-am spus mamei ca ma ut la Iasi.si sint convinsa ca oamenii au ramas la fel de amabili si tonici si gata sa ajute,gazde perfecte si ospitaliere.
vape toate si Domnul sa ne indrume pasii!

Mergi la inceput