Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Anaomaria,
sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa aveti multe bucurii impreuna! Sa va protejeze si sa va ajute Sf Parascheva! Si eu mi-am luat de curand o icoana cu Sf Parascheva si mi-e foarte draga, am pus-o in dormitor ca sa o am aproape si ii citesc acatistul din cand in cand (inainte mai uitam).

Fetelor, ce se intampla, s-a stins toata conversatia? La inceputul saptamanii sufeream ca nu reusesc sa citesc si sa raspund la tot ce scriati, iar acum ...

Eu ma rog zilele acestea la Sfintii Mihail si Gravriil si la Sfantul Nectarie pentru ca vin zilele lor si sper sa ne ajute

Ce am auzit, dar n-am fost inca, este ca la bisericuta veche de la Coltea au fost aduse moastele Sfintei Ecaterina (care este praznuita tot in noiembrie). Sper sa ajung zilele astea si sa las si listuta noastra. Sa se lase cu vesti bune!

Va

http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna ziua, fete dragi,

Caciantoni, multumesc mult pt postarile tale foarte folositoare si te rog sa continui sa le postezi integral aici deoarece nu vad cum intrerup discutia aceste postari. imi cer scuze, Anaomaria, nu vreau sa intru in polemica, doar mi-am exprimat parerea.

Anadomnica, si Doamne ajuta in implinirea visului cel mare.

Cami_antonia, , sanatate multa si sarcina usoara, si concediu placut si relaxant.

Kora Pop, , Doamne ajuta sa reusesti.

despre mine - deocamdata sunt dezamagita de medicii din romania. m-am reorientat, voi merge la consultatie la dr. Anca Moisa - a mai fost cineva la aceasta dra? pareri, ceva?

Va pup tare,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor!
Nu am intrat de mult, dar ma simt bine ca va citesc ma bucur ca aveti puterea sa scrieti asa frumos, sunteti o binecuvantare.
Desi intru mai rar ma rog pentru toate fetele din liste sunt intr-un gand cu voi. Multumesc mai ales neobositei caciantoni care ne posteaza atatea lucruri minunate. Dumnezeu sa te binecuvinteze cat mai repede cu un copilas sanatos.
Felicitari Maryb pentru baietel sa creasca mare cuminte si sa te bucuri de el.
Felicitari Laurei , Maicuta Domnului sa te acopere cu sfantul ei acoperamant pe tot parcursul sarcinii.
Si pe voi pe toate sa va ajute Dumnezeu fiecaruia cum stie El mai bine. Va imbratisez pe toate, sa ne ajute Sfintii care s-au sarbatorit si care se vor sarbatori sa ne rugam mai mult, sa avem mai multa credinta si multa sanatate!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE

am trecut sa va salut ca fug repede la maslu ....

am fost la control la bucuresti .... la morfofetala la marinescu si totul este bine .... bebica are deja 726grame .... aproape s-a dublat in ultimele 3 saptamani .... doctorul m-a felicitat ....

sunteti toate minunate ...

anaomaria la multi ani sotului ....

mara salutari si tie .....

kora DOAMNE AJUTA!!!!!!!! multa multa baftaaaaaaaaaaaaa

va pup si revin

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor
Cami multa sanatate. Si tuturor celorlalte fete. Caciatoni, sper ca nu te-ai suparat pe mine. A fost doar o parere, dar din moment ce a fost singulara, sunt sigura ca fetele s-ar bucura sa le mai posetezi lucruri interesante.
Pe mine dr m-a sfatuit ca abia dupa Anul Nou voi incerca sa am un bebelus, asa ca pana atunci pot doar sa va sprijin moral, neavand nici o experienta in acest sens.
Va pup pe toate.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atâta credinta încât sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele dragutele ...
trece vremea ... alte fete raman gravi , altele decin mamici .. ma uit cu uimire la semnatura antoniei ... nu-mi vine sa cred ca au trecut 25 sapt ... chiar nu-mi vine a crede ...sa fiti sanatoase pana la termen

Caciantoni,, si io sunt de parerea Anaomariacu postarea link-ului , si am sa-ti dau si o justificare ... io imi salvez multe chestii in calculator la favorite , plus ca link-urile le-am putea duce pe prima pagina , ca merita sa stea acolo , ca informatie usor accesibila oricarei noi venite ...sper si io sa nu crezi ca e ceva ce impunem , ci simpla sugestie ...sunt sigura ca vei intelege ... si daca fetele zic sa postezi mesajul intreg .. pe mine nu ma deranjeaza

despre mine .. m-am lenevit si nu ma mai rog seara cu voi .. insa am reusit cu mult ajutor de la dd , sa tin post aproape in fiecare miercuri si vineri ..de luni bune tin asa ...ceea ce ma bucura enorm ...ca sa nu mai zic ca , vinerea tine si sosul post
maine , pe 01.11 , intru in luna in care voi face ultima injectie cu dipheriline , si apoi ma pun pe asteptat cm-ul

va pup dulce pe toate si sper ca anul asta , sfantul post sa ne lumineza, sa ne aduca liniste in suflete, si bbici in burtici

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Anaomaria , cu intarziere ii urez si eu LA MULTI ANI sotului tau.
Cami fata voioasa.
Kora
Caciantoni,Noce multumim pentru postarile voastre.
Mara ce ai patit iubita , de ce esti suparata? Nu am fost pacienta ei (moisa)dar am vazut la tv un reportaj despre ea si Niculescu cu un caz ......
De ce nu incerci in Ungaria sau Austria..Eu ma gandesc din ce in ce mai serios la aceasta varianta, cu atat mai mult cu cat descopar ca am si alte probleme de sanatate.Dragele mele, miercuri am ajuns la biserica Mihai Voda , acolo unde este minunata Icoana a Maicii Domnului .Am gasit acolo si carticica cu Paraclisul Icoanei , am cumparat si iconite cu reproducerea dupa original.Biserica este minunata, asa cum ati citit si in postarile fetelor, sunt foarte multe moaste si o masa pe sub care se trece si pe care este asezata o bucatica din Braul Maicii Domnului.Este atata liniste incat te strabat fiorii...nu ocoliti aceasta biserica .”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Anaomaria - LA MULTI ANI!! La multi ani sotului tau, cu intarziere
KoraPop - Doamne ajuta sa fie cu ochisori

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Multumesc tuturor pentru urari. Un sfarsit de saptamana cat mai frumos. Pentru cine e in Iasi, este expozitie de flori de toamna in Gradina Botanica.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atâta credinta încât sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor

DOAMNE AJUTA!

am intrat sa mai scriu ceva caci altfel dispare subiectul pe la pagina 5 ... cine stie .....

acum plec la biserica sa ma rog pt prietena mea care trebuie sa ne nasca azi finuta .... sa o ajute Dumnezeu ....

pe burtici

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput