Mesaje subliminale, ce fac altii cu mintea noastra

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pacat ca atunci cand cineva vrea sa schimbe sensul unui subiect nu gaseste resurse sa o faca intr-un mod cat mai spiritual sau macar nostim;mesajele iau uneori o directie lamentabila si penibila pt. ambitiosi.
Uite de aceea eu nu o sa pot sa ma supar pe aceia cum este Xenocid spre ex.,el cand se vrea rau, iti vine doar sa-i zburlesti motul deoarece ironiile lui sunt ca acelea ale unui copil, adica fara rautate.
Iar cand vreau sa-l scot din ascunzis si sa-l supar,mai zic ceva de homeopatie .
Rautatea vine din caracterul omului si iese la suprafata ca uleiul,de o simti imbacsit cum e grasimea pe maini.Nici nu-ti mai vine sa atingi tastele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Rautatea vine din caracterul omului si iese la suprafata ca uleiul,de o simti imbacsit cum e grasimea pe maini.Nici nu-ti mai vine sa atingi tastele.

Chiar mai b.nica, ma ingrijorez de-a dreptul ca te murdaresti sau umectezi prea tare cu uleiul asta al rautatii varsat de noi restul. Si vezi sa nu aluneci, e chiar periculos. Mai ales dc e imbacsit, iti dai seama cum vor mirosi partile pe care cazi? Ma rog, probabil cea dorsala.

Oricum, mai ca ma bucur ca vrei s-o lasi mai moale cu tastele, ne faci un serviciu crestinesc, ca deja ma doare mana cat am dat scroll cu mouse-ul sa trec de postarile tale.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenac81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Citat:

Chiar mai b.nica, ma ingrijorez de-a dreptul ca te murdaresti sau umectezi prea tare cu uleiul asta al rautatii varsat de noi restul. Si vezi sa nu aluneci, e chiar periculos. Mai ales dc e imbacsit, iti dai seama cum vor mirosi partile pe care cazi? Ma rog, probabil cea dorsala.

Oricum, mai ca ma bucur ca vrei s-o lasi mai moale cu tastele, ne faci un serviciu crestinesc, ca deja ma doare mana cat am dat scroll cu mouse-ul sa trec de postarile tale.

Ripley de ce vrei sa fii un troll?

Te rog nu te lua de b.nica. Daca pleaca ea aproape ca nu mai am cu cine sa duc o disputa inteligenta si spirituala.

Mergi la inceput

Ia te uita! Erau unii tare ingrijorati ca vorbesc "in dodii",recte Capcaunul,Ham.
Uite ca nu vorbesc degeaba si de neinteles, din moment ce se simt deranjati cei cu "musca pe caciula"!
M-a invatat viata (mai ales la volan)ca daca te feresti de agresivii ambitiosi iti menajezi masina,dar daca ai una maaare si puternica, se feresc ei de tine, ca tu nu patesti nimic daca respecti regulile, dar ei se aleg si cu masina sifonata si cu contraventie,.
Asa si aici unii ,te jignesc si cred ca daca te beshtelesc te retragi si scapa de tine.

Mergi la inceput

Multumesc Elenac pt. fair-play!
Eu am fost prima care te-am atacat,iata ca aici conteaza ceeace spui si modul cum iti respecti oponentul in dialog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenac81

... b.nica. Daca pleaca ea aproape ca nu mai am cu cine sa duc o disputa inteligenta si spirituala.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

,adica ce vrei sa spui?Adica ma racesc eu sau ceilalti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

,adica ce vrei sa spui?

pai, de fapt asta vroiam sa spun: , da' incercam sa fiu totusi politicoasa.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Pt. toti, mai ales pt. Ripley care a coborat shtacheta atat de jos incat este degradant pt. ceeace posteaza chiar si pt. ZZ,pot sa va spun ca sunt intr-o dispozitie de zile mari si orice beshteleala nu ma poate afecta.

Defapt un motiv in plus sa stim peste cine dam pe aici ca sa evitam persoanele cu care nu avem nimic in comun.
Elenac, este subiectul tau,ai tot dreptul sa te superi, dar eu cred ca ultimile postari,chiar daca asa pare, nu sunt chiar off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Citat:
.....dar eu cred ca ultimile postari,chiar daca asa pare, nu sunt chiar off-topic.

Sigur draga, e subliminal de-a dreptul tot topicul.

Si chiar sunt on topic ultimele postari, sa fiu a naibii ca nu pricep de ce

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput