Mesaje subliminale, ce fac altii cu mintea noastra
Raspunsuri - Pagina 5
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ripley Lady, pai nu vezi ca religia e nasha tuturor reclamelor destructive si un eventual ateism e raul major in viziunea autoarei topicului? Ca ea acolo voia sa ajunga, eu sincer as mai lasa-o sa bata campiile ca asa idei original-aberante n-am citit demult. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Vaz vaz,cum oare sa nu vaz,numai ca , cata rabdare sa mai am si eu?
Deci,un sfat,Elenutza: daca vrei sa ataci o anume chestiune,fa-o dom´le direct nu dupa visini,ca ametim.
Care-i deci baiu´cu reclamele astea de ne spala creieru`?Ce are a face colgate cu religia?
´´hamburgerul´´domnului L are mesaje subliminale?Dar MISA are?
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui b.nica
Nu ti-a trecut prin minte ca poate am considerat ca nu merita efortul? |
pentru mine oricum nu conteaza, dar daca vrei sa te faci inteleasa si sa nu te mai simti pusa la gazeta, cred ca ar trebui un minim de efort.
si daca as fi singura care nu pricepe, se plictiseste, nu ghiceste gandurile...etc...etc...dar ti-au spus-o atatia...deci....
Kari
dragostea care nu se exprima in fapta, nu este dragoste!
kariguld spune:
citat din mesajul lui ladyJ ´´hamburgerul´´domnului L are mesaje subliminale?Dar MISA are? |
ei nu vezi ca MISA a reusit? se integreaza in absolut....
Kari
kariguld spune:
lady, eu zic sa ne ducem la culcare, ca nu reusim sa pricepem ni'k cu oboseala asta pe noi!
Kari
hannen spune:
Fetelor n-aveti unde va parui? Moama ce subiecte imi stau in virful deshtelor...sa scriu?sa nu scriu...sa...sa nu..?
Mai bine scuip in sin si ma duc sa invirt o zacusca,mi-or pieri ele "probleme ieczistentiale"
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
Morgano spune:
citat din mesajul lui capcaunul Atunci baga repede un subiect nou: Va intristeaza rautatea? |
Nttzzzz, cred ca poate gasi unul mai interesant Va intristez.... cumva?
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
Morgano spune:
Scuipa in tzitzi musai, Hannen, ca altfel ti se deoache zacusca
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
sorana spune:
Ok, am inteles.
Legatura intre Colgate si "Sufletul Credintei" e MISA.
In afara de asta trebuia sa mai inteleg si altceva din topicul asta?
Sorana si Monica (6 ani)
kariguld spune:
citat din mesajul lui sorana Ok, am inteles. Legatura intre Colgate si "Sufletul Credintei" e MISA. In afara de asta trebuia sa mai inteleg si altceva din topicul asta? Sorana si Monica (6 ani) |
cred ca nu! doar daca nu e vre-un mesaj subliminal, ascuns pe aici!
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
kariguld spune:
citat din mesajul lui hannen Fetelor n-aveti unde va parui? Moama ce subiecte imi stau in virful deshtelor...sa scriu?sa nu scriu...sa...sa nu..? Mai bine scuip in sin si ma duc sa invirt o zacusca,mi-or pieri ele "probleme ieczistentiale" |
hannen, tu draga, nu ne paruim, ne conversam si noi mai abitir acuma...
io nu stiu sa fac zacusca, am rugat-o pe mama sa-mi faca , baiu-i ca-mi place tare...
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!