Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti -24
Raspunsuri - Pagina 8
andutza_02 spune:
Lili merci pt incurajari si vroiam sa-ti spun ca am vazut pozici cu printesele tale, vai ce frumoase sunt.Vineri ma duc la spital sa imi faca dexametazona...si maine facem 32s...
Flavia te si pe tine ...
Lumi tu ce mai faci cum te descurci ca pe mine m-a cuprins o panica cand ma gandesc ca mai e doar un pic...Eu nu am avut colostru pana acum si ma gandeam ca sunt canalele infundate...Ce sa fac ma bazez pe ele ca o sa le desfunde sau sa iau pompita manuala???inca ceva daca imi puteti spune si mie cam ce sa cumpar pt acasa ca sa nu ma apuc sa cumpar ca nebuna si sa nu am nevoie de ele ...
Va
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"
http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png
andruskandu spune:
Andutza_02, nici eu nu am avut colostru inainte de nastere, nici macar nu mi-au curs sanii dupa nastere. Desi am nascut normal, laptele a venit ceva mai tarziu. Credeam ca nu am lapte, dar Andrei sugea si dormea in spital. Iar eu cand incercam sa mulg intre degete nu iesea nika. Deja intrasem la idei...venea o asistenta, freca putin sfarcul de-mi ieseau din cap de durere, si abia iesea o picatura mica de colostru. Sanii nu erau congestionati, fierbinti, nu dureau. N-am avut febra laptelui.
Dar am pus cu incredere copilul la san, si a papat sanut pana la un an si aproape zece luni. Iar primele 5 luni a fost hranit natural
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Flavia-Ioana spune:
GRACE30, eu le duc la cresa nr. 4, cea de pe Aurora, insa momentan este in renovare, asa ca voim fi la cresa 5, cea de pe Tudor Vladimirescu
Recomand cresele cu caldura, sunt foarte bine ingrijiti, decat cu bunica sau bona mai bine la cresa, se socializeaza, intra in colectivitate, asa e bine, doar am trecut si noi prin asta !
dalina2x2 spune:
Cami, ce vesti ne mai dai despre Valeria si puiutii ei?... Sper ca sunt bine!...
DOAMNE-AJUTA!
pussi spune:
Flavia Ioana sa ne ti la curent cu cresa, cum se adapteaza....si altele. Si ale mele vor merge anul viitor la 1 an si 10 luni. Mi-e frica de imbolnaviri ca nu stiu cine va sta acasa cu ele ... In aceasta idee as vrea sa le fac Prevenarul. Voi l-ati facut? Ce parere aveti de el?
dalina2x2 am cautat si eu vesti despre Valeria... si n-am gasit nimic.
pupici
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
TatianaG spune:
FLAVIA, de Ribomunyl nu stiu nimic, noi folosim cu succes Imunogrip junior. Anul trecut le-am dat de doua ori pe an, in februarie si in august (cate o sticla la fiecare), anul acesta doar in august. In afara de nasucuri curgatoare cand si cand, n-am avut probleme mai grave. Eu le mai dau sirop de catina, luat de la plafar sau facut acasa si pastrat la congelator, si vit C cu propolis (bombonica de dimineata). Acomodare usoara la cresa si sa scapati de raceli!
Sunt prin zona, dar tot timpul in criza de timp.
Va !!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
FILME 1 FILME 2
Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">Album 4 ALBUM NOU
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
elyanne spune:
Of... eu mai greu cu timpul... in fiecare dimineata imi beau cafeaua in fata calc. pe DC... dar pana termin lectura, sa ma pun pe scris... se scoala si baietii... Asa ca renunt...
Ce sa facem... suntem bine, la fel... ba cu muci, ba cu tuse... nimic nou sub soare... progrese mai deloc... baietii nu vor sa se apuce sa vorbeasca...
Flavia bine ai revenit Va-m vazut pozele
Ribomunyl 0 efect la Elena anul trecut... asa ca am renuntat anul asta...
andutza nici eu n-am avut colostru inainte de nastere.
Ce sa cumperi? In primu lrand scaunele de masina... apoi niste saculeti in care sa-i pui cand ii scoti din spital... eventula cu gaura pentru centura... e buna si pt. scaunele de masina si pt. carut...
Apoi evident... patuturi, saltele, lenjerii... cateva hainute, nu multe... o sa tot primesti... pampersi, servetele umede, crema pt. fundulet, cadita, sampon si sapun, prosoape (cu gluga in colt eventual... stau mai bine in ele)... tampane pentru sani, sutien de alaptat
In rest: biberoane, sterilizator, pompa... vezi intai cum e cu alaptaul.. nu le lua de la bun inceput... poate o pompa mai ieftina pt. perioada de furie a laptelui... e posibil sa te prinda din spital... Dar cred ca poti sa pui un model undeva... il printezi... si-ti trimit soata daca e nevoie...
Nu stiu ce ar mai trebui... mai intraba-ne... iti spunem daca noua ne-a fost sau nu util...
Cami te rugam mai zi-ne ce face Valeria si bb-ii.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mamaana spune:
buna mamici
unde zboara timpul asta? ajung seara acasa pe la 5:15, la 8:30 - 9 le culc si pic si eu lata, iar dimineata la 6:30 cel mai tarziu ma trezesc si o iau de la capat
macar fetitele sunt bine, vorbesc din ce in ce mai mult, Isabelle repeta tot ce zic, Staphanie imi zice cam a doua zi cuvintele noi, dar numai mie, sa nu o auda altcineva
azi dimineata m-am taiat la buricul degetului mic cand taiam paine si am lesinat de 2 ori; dupa ce mi-am revenit cat de cat si am putut urca scarile in dormitor, mi-am luat tensiunea:86 cu 66; nu eram asa cand eram mai tanara, dar acum mi se face rau cum vad un oic de sange
si da, nici eu nu am avut colostru inainte de nastere si le-am alaptat 15 luni
zisaCami spune:
Scuze ca nu am mai intrat, am avut o perioada in care nu m-am simtit prea grozav, dar nu asta e important ... am reusit sa vorbesc azi cu Valeria ... am o veste buna si una proasta: cea buna e ca bb mare respira singurel, deschide ochisorii, plange ... iar cea proasta e ca cel mic a facut hemoragie cerebrala de gr. 3 - abia azi i-a comunicat dr. Valeriei! Era foarte demoralizata, nici nu stiu ce sa mai spun ... Are nevoie mai mult ca niciodata de rugaciunile noastre! Doamne ajuta sufletelului mic, sa treaca cu bine peste asta si fara urmari si sa creasca amandoi mari si sanatosi!
27+
Inimioara meaRadu Costin
Laura25 spune:
Cami ne rugam din suflet la Dumnezeu sa fie bine puiul mic al Valeriei. Si pe ea sa o intareasca, sa-i de putere sa fie alaturi de copii ei, sa le transmita din taria, sanatatea si dorinta ei de a trai. Cu siguranta, atunci cand i-a botezat, Dumnezeu le-a trimis cate un ingeras sa le fie aproape. O imbratisam cu drag si le dorim sanatate multa la puii mici.
Flavia eu le-am dat la ai mei doar imunogrip junior. Spun 'doar' pentru ca sunt multi de parere ca e un remediu cu efect 0 asupra sistemului imunitar si doar medicamentele imunostimulatoare si vaccinurile ar avea de fapt rezultate. Nu stiu daca e asa sau nu, dar ai mei in 11 luni de mers la cresa, au stat doar de 2 ori cate 2 zile acasa din cauza de raceala. De fiecare data au fost viroze cu muci si tuse, fara febra, fara complicatii. Nu au luat nici un antibiotic.
mamaana , dar ce faci?!?! 2 lesinuri pt o taietura!? Dupa ce ai nascut gemene! Fii doamna serioasa! . Ma bucur ca fetele tale sunt bine si ca fac progese asa de frumoase. Sa le dai cate un pupic de la Rares .
andutza eu am avut o pompa Stony angel cu sticlutza de colectare pe care am dat cam 15 RON in urma cu 3 ani jumate (deci nu cred ca treaca de 30-40 de ron acum) si mi-am facut treaba super cateva luni bune. Adica asa i-am asigurat mancarica Biancai. E drept ca in primele 2 saptamani dupa nastere m-am stors si m-a ajutat mult la desfundat canalele fara ragade si alte probleme nasoale o pompa electrica care era in maternitate, la prematuri, la dispozitia mamicilor de pui mici. Cred ca am salvata in calculator o lista cu ce mi-am cumparat eu pentru primele saptamani de convietuire in 4. Daca o vrei, spune-mi si-ti trimit pe PM. Sau da-mi mailul tau.
Am reusit sa vorbesc putin cu Lavinia la telefon, se pare ca samuraii sunt sanatosi si le place la gradinita! S-au acomodat foarte bine si nu plang, nu fac scandal, e chiar neasteptat de bine.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me