Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti -24

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavia-Ioana

Multumim mult pt urari !

Ia priviti-ne un pic, cand aveti timp, artistele maneliste ale lu' mami !
http://www.youtube.com/watch?v=XfNT3EXfj6M

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

www.flickr.com/photos/9808659@N04/" target="_blank">Pozicile noastre

superbe superbe superbe...m-am amuzat cu sotul copios...a spus ca sunt dragalase rau si ca spera si ale noastre sa fie asa dragalase..:)

....JUST ME

Mergi la inceput

Laura 25, Petrean,Elyanne, Oana3 LA MULTI ANI !!pentru Andreele si Andreiutzii vostri..sa fie sanatosi , sa se faca mari si sa va bucurati de ei..La multi ani pentru toate Andreele si Andreii de pe forum! Pupici

....JUST ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

LARAA, sa fii sigura ca asa va fi. multumesc pt aprecieri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani: Andrei / Andreea !!!

Multumim pentru urari

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La multi ani! pentru cei ce poarta numele Andrei sau Andreea!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Andreilor si Andreelor!

Am cam tras chiulul pe forum... noutati... Am fost la vaccinul de 2 luni ... au trecut cubine peste dureri de picioruse... in schimb a luat Criss o raceala de la cel mare de toata frumusetea! Tuseste de mi se rupe sufletul... e pe tratament cu prospan, vit. c si ii curatz foarte bine nasucul! Acum da semne de revenire dar tot mai are accese de tuse destul de urate!
Au luat in greutate foarte bine Alex de la 3030 g cand am iesit din spital avea marti la cantar 5550 g iar Cris de la 2800 g avea 5300 g acum saracutul nu stiu daca s-a mentinut... caci vreo 2 zile nu a mancat el asa ca de obicei! Azi in schimb a mancat super si tzitzi si completare! Semn ca e spre bine!
Aaaa si de ieri Alex e numai un zambet! Imi vine sa il pap de dulce ce poate fi! Si mai si gangureste cand te vede ca ii vorbesti!!!

Elyana sa iti traiasca Andreiu ! si Mihaiu Sa va bucurati de ei!

Laura si tie urari de bine pentru Andreii din familie! Ce mai petrecere pe cinste a iesit! Poze....

Va pup fetele!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary0781 spune:

Buna Nally!Sa-ti traiasca copilasii sant foarte dragalasi.Sant si eu o viitoare mamica de gemene si sant foarte bucuroasa acum sant in a 30-a sapt.As vrea sa te intreb la cate sapt ai nascut gemenii?Multumesc mult!Mary0781

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Fetele, multumesc mult de raspunsuri. Stiam eu ca e normal sa pape asa, dar rabdarea sotului e greu pusa la incercare , asa ca i-am facut pe plac si v-am intrebat si pe voi.

Noi de vreo 4 zile nu mai dormim, asteptam sa treaca efectele vaccinului de 2 luni... la picioruse nu au avut nimica, dar vreo 2 zile nu au mai mancat asa bine si au si vomat ... acum e mai bine din punctul asta de vedere, dar in schimb sunt tot maraiti, dorm f putin, zi sau noapte nu conteaza, si-mi pare rau ca nu stiu cum sa ii ajut... sper sa le treaca cat mai repede...

In rest, ne pregatim de botez, care vine sambata, de Mos Niculaie, abia astept!!!

Nally, ce ma bucur sa aud vesti de la tine!! Chiar ma gandeam cat de ocupata tre' sa fii cu trei ingerasi pe cap... Sper sa le treaca raceala!! Ai grija de voi toti!

Andutza, totul bine, da???

V-am pupat pe toate!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e frica de ziua in care n-am sa mai fiu eu...

Ce nu te darama, te face mai puternic!

http://luminita2008.shutterfly.com/

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary0781

Buna Nally!Sa-ti traiasca copilasii sant foarte dragalasi.Sant si eu o viitoare mamica de gemene si sant foarte bucuroasa acum sant in a 30-a sapt.As vrea sa te intreb la cate sapt ai nascut gemenii?Multumesc mult!Mary0781

in sfarsit, inca o burtica. Mai poti, mai poti ? ce ai fetite? si eu tot fetite se pare ca am . pupam burtica

....JUST ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary0781

Mary am nascut la 37 s si 3 zile. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare! Cum te simti?

laraa cate saptamani ai cu burticu? sarcina usoara si tie si bebei sanatosi!

Lumi suntem un pic mai bine azi... am fost cu Criss la urgente dimineata si ce am vazut acolo m-am ingrozit! Asa multi copilasi mici cu viroze asa de uratee ... ti se rupea sufletul cand ii auzeai cum tusesc... am plecat ramburs de acolo! Am sunat la un cabinet particular si am fost sa ii asculte plamanii sa ma linistesc eu ca e bine! Si suntem bine!

Maine plecam si noi acasa! Pentru prima data singurei... adica mami meu ramane acasa la ea! Tati e cam speriat! Eu sunt optimista! Trebuie sa ne descurcam!

Va pupic pe voi si puiuti! O noapte linistita!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput