Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
flowerbee spune:
Alina, ai dreptate, insa nu stiu cine sa le faca pe toate. Cred ca o sa le mai las si asa, ca nu trebuie sa fie chiar totul la dunga.
Ma cam ingrijoreaza durerea asta de cap si tensiunea f mica. Azi dimineata era 8 cu 4 si am luat-o de mai multe ori, ca sa nu fie o greseala. Cred ca de aceea ma doare capul si sunt ametita. Acum beau o cola, sa ma mai trezesc putin.
Cadia, e fain ca ai analizele gratuite la Medlife. Si ecografiile la fel?
In prima sapt din nov ma duc sa vad puiul mamii din burtica. Sper ca si artera aceea sa fie mai bine.
Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Ileana la multi ani fericiti!(scz de intarziere)
Anuc la multi ani si tie!
Asteptam tortul si bautura :)))
Cadia,suntem binisor,mersi de intrebare.Un mic guturai care nu-mi da pace,dar ma tratez.
POZE
Minunica mea28+ cu David Christian
Alina1976 spune:
Bee, ai am tensiune la fel, 8 cu 5 sau 9 cu 6 in zilele bune. Eu beau cafea dimineata si este OK. Oricum e MULT mai bine sa fie mica decat mare. Si asta trece dupa ce nasti..
Alina29+ cu
ADINA-IOANA
de ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Naty spune:
alina, cadia
alina si eu m-am mirat ca tati a fost de acord, eu am avut doua propuneri: Nadia si Tanya si din prima a zis "da" la Nadia spre uriasa mea surpindere fiindca la Ioana nu ne-am inteles de loc, am stabilit numele cu 2 zile inainte sa nasc (eu vroiam sa-i zic Ana, el nu a vrut in ruptul capului; acum, din nou spre mirarea mea a acceptat sa punem al doilea nume Ana; se pare ca cei 4 ani care au trecut l-au facut mai maleabil )
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
yashy spune:
Naty, imi place tare mult Nadia! Anagramat da Adina!!
Roxana, noi suntem bine. Luka e din ce in ce mai convins ca vrea o surioara... inainte zicea ca e ok ce-o fi... Zice ca vrea sa-i prinda codite!(mai degraba s-o traga de codite...
) Nu a racit inca, si ma bucur asa de mult... sta afara si cand sunt 13-15 grade in tricou cu maneca scurta si zice ca-i e cald...
L-am calit bine!!
Eu ma misc din ce in ce mai greu, am avut si cateva contractii nedureroase. M-i s-a facut burtoiu` pietroi de s-a speriat tati si nu m-a lasat sa ma ridic din pat jumatate de zi... ce mi-a placut cina pregatita de el!!
Pup toate burticile!
Adina & Luka
& bobita din burtica
23+
obraznicatura lu' mami
flowerbee spune:
Ce imi place ca vorbiti despre numele puiutilor din burtica.
Noi ne-am hotarat de cum am aflat ca va fi fetita si de atunci nu am mai vorbit.
Am citit prognoza pt nov si dec si se pare ca va ninge la sf lui noiembrie. Pt decembrie nu se stie, nu ziceau nimic sigur. Imi e dor de putina zapada, dar doar putina si apoi uscat, ca sa nu avem probleme cu ajunsul la maternitate.
Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jasmi/jasmi.jpg)
jasmi spune:
daca mai povestim de iarna si Craciun, eu iara ma apuc de ascultat colinde ... or zice colegii ca-s dusa hihihi
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
CADIA spune:
Bee, din fericire si ecografiile la Medlife tot moca sunt, dar eu pe cele importante le fac la dr.POP.Am mare incredere in el.
Referitor la nume si noi ne-am hotarat, la fel de cand am aflat ca e fetitza si de atunci asa a ramas.
Tu ce nume ai ales pt bebe????
Si eu abia astept zapada.Oricum de la 1 dec. as vrea sa intru in prenatal.
Ledi, si pe mine ma incearca o raceala ca stranut mult, sunt ametita si imi curge nasul.Tu cu ce te tratezi??25+cu
CLARA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Ce imi place ca vorbiti despre numele puiutilor din burtica ![]() Noi ne-am hotarat de cum am aflat ca va fi fetita si de atunci nu am mai vorbit. Am citit prognoza pt nov si dec si se pare ca va ninge la sf lui noiembrie. Pt decembrie nu se stie, nu ziceau nimic sigur. Imi e dor de putina zapada, dar doar putina ![]() Bee ![]() ![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Si nu ne zici si noua ce nume ati ales?
![](floare.gif)
Unde ai citit,da-ne si noua un link...ca-s curioasa sa vad ce zic astia si vizavi de Dobrogea:))Ca vreau eu zapada de Sarbatori,dar in limite normale sa pot ajunge la spital in caz de ceva..
POZE
Minunica mea
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
lisa79 spune:
buna dimineata gravidutelor!
mire...te cert acum...ce faci mama la ora asta pe internert,hai fuguta la culcare ca e dimineata si am vazut ca nu ai dormit mai deloc.bun...acum ca mi-am luat rolul in serios de "mama" protectoare sunt mai
mie imi plac amebele nume,fetelor! si al meu a mai sarit cu un nume,ma suna chiar ieri si imi zice:"auzi,da Natalia nu iti place"... si acum am o gramada de nume in cap ca imi vine sa
trebuia sa ma lase in pace cu Ana Stefania...nu ,s-au mai adaugat: Ana Teodora si Ana Natalia...eee pana in ianuarie mai rasar cu vreo 3.
pupici pe burtici ca merg la munca
26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!