Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Flo las-o mai moale... nu trebuie sa te obosesti.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

22+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, noi ne-am hotarat la Alexandra Maria. Tati e Alexandru, nasul e tot Alexandru iar Maria este numele pe care l-am dorit mereu daca voi avea o fetita. Plus ca am aflat ca vom avea o printesica in preajma Sf. Maria. Tati deja o alinta pe asta mica din burtica Alexia si e tare incantat (ca orice tatic, normal).

Jasmi si eu tot cu colindele!

Abia astept sa ii cand puiutei mici din burtica colide si sa stam amandoua (mai ales acum ca suntem 2 in 1) sub pomul de Craciun.

Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Bee, din fericire si ecografiile la Medlife tot moca sunt, dar eu pe cele importante le fac la dr.POP.Am mare incredere in el.
Referitor la nume si noi ne-am hotarat, la fel de cand am aflat ca e fetitza si de atunci asa a ramas.
Tu ce nume ai ales pt bebe????
Si eu abia astept zapada.Oricum de la 1 dec. as vrea sa intru in prenatal.

Ledi, si pe mine ma incearca o raceala ca stranut mult, sunt ametita si imi curge nasul.Tu cu ce te tratezi??

25+cu CLARA

Ceai cu multa lamaie,tantum verde pt gat ca de fapt asta ma omoara pe mine,gatul..si aseara am luat si un paracetamol ca incepuse sa-mi curga nasul si ma cam simteam aiurea.Am facut nani la caldurica si ma simt ceva mai bine azi...dar gatul,tot nu mi-a trecut.Al meu se tot chinuie cu un guturai si era normal sa ma pricopsesc si eu cu ceva

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Jasmi si eu tot cu colindele!

Abia astept sa ii cand puiutei mici din burtica colide si sa stam amandoua (mai ales acum ca suntem 2 in 1) sub pomul de Craciun.

Bee25+

io nu cred ca o sa incap sub pom

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Bebelici fie sughita, fie ii simt bataile inimii. Este o miscare ritmica exact sub buric si imi vine sa o pup (dar nu pot, ca nu ajung). Lasa ca o pupa tati diseara.

Bee25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Leditia sa nu mai iei paracetamol deloc, mai bine ia astpirina....am aflat de curand ca e daunator sarcinii. Mai bine iei aspirina Nu vreau sa te sperii ca sigur nu e nici o problema ca ai luat o pastila dar te rog sa nu mai iei. Stiti cu ce mi-a trecut mie raceala, mai ales gatul cu un ceai facut astfel: o lamaie taiata bucati cu coji cu tot o pui intr-un vas cu apa si adaugi nuci sparte cu coji cu tot, bineinteles dupa ce le speli. Le lasi sa fiarba putin si bei ceaiul cateva zile la rand. Sa stii ca la mine a avut efect si e si gustos.

Apropo de nume, cred ca am decis si noi intr-un final cum sa il cheme pe prichindel....VLAD ce parere aveti?Mie imi plac mai multe nume de baieti dar lui tati nu ii plac prea multe.....asa ca am ales numele care a placut amandurora...
Am niste arsuri pe gat de morrrrrr....vreau acasaa

Mergi la inceput

Bebelusi, e frumos numele de Vlad! Bebe sa il poarte sanatos!

Jasmi, eu vorbeam despre un brad mare, ca nici eu nu voi intra sub unul mic. In ultima vreme iau in greutate de nu imi vine sa cred. E si vina mea pt rontai in continuu ca sa imi treaca arsurile.

Dar pentru dureri de cap, ce recomandati?

Bee25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bebelusi, superb nume! Asa il chema si pe "baietelul" nostru ... asta inainte sa se transforme in fetita
Bee, eu glumeam

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Leditia sa nu mai iei paracetamol deloc, mai bine ia astpirina....am aflat de curand ca e daunator sarcinii. Mai bine iei aspirina Nu vreau sa te sperii ca sigur nu e nici o problema ca ai luat o pastila dar te rog sa nu mai iei.

imi pare rau dar lucrul asta este complet fals si foarte daunator. aspirina in doza normala de antipiretic si analgezic - adica 500mg - este complet interzisa in sarcina, la fel ca si copiilor sub 12 ani. in trimestrul III poate produce hemoragii mamei si inchiderea prematura a canalului antrio-ventricular la fat. pe de alta parte paracetamolul este sigur - luat in cantitatea recomandata si pe durata normala de tratament nu are efecte adverse notabile.

edit: da uitai sa iti zic ca imi place Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Jasmi tie ti s-a spus ca ai baietel si apoi ca ai fetita?????Aoleu...sa inteleg ca mai am timp sa aflu ca am fetita???Medicul a fost destul de sigur. Daca as fi avut fetita ar fi chemat-o Mara...

Mergi la inceput