Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ariya la mine a functionat laptele pt arsurile de stomac, plus un medicament Pepcid AC, cu substanta activa numita "Famotodine", vezi poate il gasesti in Ro sub alta denumire (dar intreaba intai medicul).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza fetele,

Multumim de urari, sotul ma intreaba: " Acum putem cumpara lucrusoare, sau peste 10 saptamani ne spune ca e fata??"
Cred ca in week-end cautam nume, o sa facem o lista cu ceea ce ne place si apoi prin eliminare, probabil.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

22+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mersi Roxanaz de raspuns, sa vad ce fac, poate imi refac analizele sa vedem eu ma simt bine doar ca si pe mine ma dispera arsurileeeeee. Credeam ca incep mai tarziu....O sa urmaresc sa vad ce leacuri ati mai sugerat, sa le incerc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

La multi ani, Anuc!

tuchi ti-am dat mail.

carmen felicitari pentru baietel.

bebelusi ia Elevit-ul pana nasti si chiar si dupa, in perioada alaptarii.

Fetele, eu am o carte de Pilates pentru gravide inca de cand am aflat ca am bebe dar de lene nu am facut de loc; duminica m-a apucat vrednicia si am facut cateva exercitii, a fost tare bine, as vrea sa ma tin sa fac macar de 2 ori pe saptamana.

Avem si noi nume! Primul e sigur 100%, al doilea ar putea fi schimbat cu Cristina.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna gravidutelor,

Carmen, frumoasa surpriza! Sa aveti in baietel sanatos si frumos! Si sa ne spui cum o sa il cheme.

Cadia, iti raspund cu intarziere cu privire la analize. Dr mi-a facut o formula completa a sangelui, electroforeza, trigliceride si alte chestii din astea, am repetat rh-ul, fier, calciu, ionograma, coagulare, toxo, listeria si parca atat am retinut. Am uitat sa duc pisu insa. Sapt viitoare. Oricum, e mai ieftin prin medicul de familie pt ca aplica gratuitatea pt gravide. Data trecuta la EC am dat aproape 400 lei fara toxo si listeria. Acum doar 150 lei. E o diferenta totusi.

Pe mine ma doare in continuare capul si nu ma simt f bine. Azi cred ca o las mai moale ca ieri am muncit ca apucata.

Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu m-am hotarat sa iau un baby sling. Asa ca va rog daca vedeti pe undeva sau stiti de unde pot comanda pe net, spuneti-mi!
alina iti zic si tie daca gasesc.
iris tu parca ziceai ca vrei sa iei un wrap. Ai luat?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Naty, felicitari pt numele frumos!

Citind pe la odiseea vecina, am gasit acest mesaj:

"Am fost si eu ieri la dr Mendez pt un control si ca sa stabilim data nasterii si SURPRIZA! (neplacuta) isi daduse demisia cu cateva ore in urma!!! SOC! ce sa mai! Am ramas fara doctor, nici nu ma asteptam la asa ceva Inca nu se stie nici daca o sa fie alt dr care sa preia pacientele lui...ma duc maine din nou la clinica sa vorbesc cu alt dr, sa vad care ar mai avea loc si pt mine ."

Parca am vazut acest nume de dr si la odiseea noastra, deci daca sunt fete pe care le afecteaza direct, sa va interesati voi mai mult, sa nu aveti si voi surpriza asta

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata burtici,

Naty, OAU!!! Nadia-Ana!IMI PLACE!!!....la noi tati a zis NU la Nadia desi era sustinut de mine la greu.
Bafta la gasit Baby Sling si astept vesti.

Carmen, OAU!!! It's a BOY!!! BRAVO!! Sa va traiasca si sa se faca mare si frumos!! Bine ca e totul in regula.

Anuc, LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa si bebe frumos!

Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, lasa-o mai moale cu oboseala.Sa nu faci grseala sa intri in rolul de mamica deja obosita!! Believe me,I know!!Greseala asta am facut-o si eu la primul bebesi tare rau a fost :-( Ma simteam deja obosita cand am nascut...

Ariya, imi pare rau ca nu au trecut :-( Incearca sa papi putin si des. Nu-ti trece nici cu Malox, Dicarbocalm???

Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Buna gravidutelor,

Carmen, frumoasa surpriza! Sa aveti in baietel sanatos si frumos! Si sa ne spui cum o sa il cheme.

Cadia, iti raspund cu intarziere cu privire la analize. Dr mi-a facut o formula completa a sangelui, electroforeza, trigliceride si alte chestii din astea, am repetat rh-ul, fier, calciu, ionograma, coagulare, toxo, listeria si parca atat am retinut. Am uitat sa duc pisu insa. Sapt viitoare. Oricum, e mai ieftin prin medicul de familie pt ca aplica gratuitatea pt gravide. Data trecuta la EC am dat aproape 400 lei fara toxo si listeria. Acum doar 150 lei. E o diferenta totusi.

Pe mine ma doare in continuare capul si nu ma simt f bine. Azi cred ca o las mai moale ca ieri am muncit ca apucata.

Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Bee, multzam pentru detaliile referitoare la analize.Noroc ca eu le am gratuite la Medlife.
Ai grija de tine (adica de voi) si mai odihneste-te, ca vb. Alinei, sa nu te prinda bebe obosita ca o sa se supere.

25+cu CLARA

Mergi la inceput