fobia de avion

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boreal_1974 spune:

Mie nu imi este frica deloc. Nu mi-am impus niciodata sa nu imi fie, insa intotdeauna mi-am spus ca daca imi este scris sa mor se va intampla cu siguranta. Da, avionul este cel mai sigur mod de locomotie, cu un numar mic de morti comparativ cu alte mijloace, insa atunci cand se produc accidentele, numarul victimelor este mare....in fine, incercati sa nu beti pentru ca exista posibilitatea sa va fie rau de la emotii cu goluri de aer sau chiar turbulente impreuna cu alcoolul....nu da bine
Cred ca cel mai bine este sa ai o oarecare doza de nesimtire si sa-ti spui ca atata lume zboara cu avionul si de ce sa fii tu cea cu probleme, simte-te ca si cum ar fi ceva natural, fara niciun pic de risc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Culmea e ca, inainte vreme nu aveam nici cea mai mica apasare, am facut doua zboruri transatlantice (dus-intors) fara nici o greata. Si altele, mai scurte in Europa. Ei, de cand am nascut, gata, parca m-a pocnit amocul!
Mi-am facut listuta cu "antifricile" posibile si o sa vad la momentul repsectiv cum ma descurc...ca nici nu pot dormi, chiar daca e zbor de noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Alexia, eu am zburat de curand Amsterdam Boston si la dus a fost horror, adica n-am apucat sa ma gandesc daca zburam au ba, m-a zapacit Sonia... in schimb, la intoarcere am avut inspiratia sa iau zbor de seara. S a adormit inainte de imbarcare, am dormit amanadoua duse pana la Amsterdam se trag hublourile, e liniste si pace.

mie oricum nu mi-e frica. pana la urma daca e sa fie, e. n-am ce sa-i fac sau cum sa opresc ceva EU. asa ca de ce sa-mi mai consum neuronii si fiindu-mi frica si gandindu-ma la toate posibilitatile?

Daca bb e mica, intre sug si dorm si 3 ani, si e la fel de activa ca a mea, n-o sa ai timp nici sa respiri...

Noi pelcam iar pe 16, imi caut zbor de noapte, e cea mai buna alegere.

A, si vroiam sa iti spun ca eu am zburat cu avion d`ala privat, de n-aveai unde sa te misti... erau 5 oameni mari din care 2 piloti, 1 incubator in care era S si niste aparatura medicala.. ma sprijineam cu coatele pe aripi ce e bine e ca eram rupta de somn, nu intelegeam prea multe, iar, cum a spus IONICA, am stat cu pilotii, mi-au explicat fiecare buton si manetuta. eu nu intelegeam cum vad ei sa zboare noaptea fara faruri [:-))] va dati seama ce obosita eram...
daca am supravietuit eu la asa ceva, sigur o sa fie bine la un avion de cu 400 de pasageri mai mare...

si have a nice flight !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Kay, multumesc de incurajari! O sa fie bine, sunt sigura.
Multa sanatate buburuzei mici, si o sa vezi ca de Craciun, Sonia o sa fie o tanara domnisoara sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Fetelor, dar ce m-am distrat la ce povestiti. Si eu sunt la fel, am o frica imensa de avion, parca ma topesc si nu mai sunt buna de nimic. Faza e ca eu am zburat si cu ala mic care avea 1 an jumate, dar n-am reusit sa imi revin. Stateam ca o leguma si nu mai reactionam la nimic, iar copilul se uita la mine si imi ridica fata cu manutele lui, dar eu nimic. Noroc de sot ca era el si a stat cu Alex. Imi mai revin un pic in timpul zborului. Iar reteta mea este tot cu bauturi buternice. Credeti-ma ca eu inainte nu mananc nimic si am tras la vin rosu de numai stiam ce e cu mine ca tot asa cobor si eu din avion turmntata de nu mai stiu ce e cu mine. E jale, acum imi vine sa rad, dar numai eu stiu prin ce trec. Sotul meu de ceva timp zice sa mergem in America dar eu nu ma simt in satre sa infrunt o calatorie de 10 ore cu avionul, cred ca daca ma voi hotari vreodata voi lua somnifere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mie-mi place sa 'ma dau' cu avionul, nu mi-e frica deloc...
in schimb, paradoxal, mi-e frica de inaltimi...
nu pot explica treaba asta...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput