fobia de avion
Raspunsuri - Pagina 4
madau spune:
Subscriu la ce-a zis Lilina, nu de alta dar fusei cu ea acolo . Nu v-a povestit insa si ce frumos l-a injurat pe pilot la aterizare.
Revenind la subiect, mie nu mi-e foarte treama de zburat, asa la zboruri de 2-3 ore rezist. Numai sa nu fiu singura. Asa nu ma incumet. Insa la 10 ore....deja ma cam depaseste. Cred ca tot la ceva calmante as apela, un Extraveral, Sedatiff Pc...ceva
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Lemoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariamunteanu Nu radeti, pe mine m-a sfatuit cineva (psiholog) ca doua paharele de whisky la decolare fac minuni. N-am incercat pt. ca nu-mi plac bauturile tari, dar e bine de stiut. Inca ceva: efectul e garantat pt. persoanele care nu obisnuiesc sa bea asa ceva, altfel nu functioneaza. Maria |
pe nimeni nu m-a sfatuit nimeni dar am pus in practica si iti spun sincer ca la mine merge , eu cu martini la micul dejun am rezolvat problema am dormit tot drumul.
mariamunteanu spune:
Lemoni, nuuuu ... cele doua paharele de whisky se pare ca ar avea un efect pe care alte bauturi nu-l au. Nu stiu pt. ca n-am incercat, dar o sa incerc intai acasa, ca sa nu ma trezesc in avion ca rad incontinuu sau ca adorm pe scara avionului .
Maria
Lemoni spune:
Lasa ca isi face efectul si cu martini ,la oboseala care o aveam eu cand am ajuns in Amsterdam dupa vre-o 7-8 ore de zbor si tuica daca imi dadeau cadeam lata.Vine stuardeza sa ne intrebe ce vrem la care eu ii cer martini era 8 dimineatza am baut linistita si am adormit.Sormea care zice esti dusa eu nu beau asa de dimineatza a stat cu un stres puternic pana am ajus in romania credea ca avionul cade in fiecare moment, a fost un zbor foarte turbulent pe care eu nu l-am simtit.Imi zice sormea saraca cand ajungem la bucuresti" tu dormi ca nesuferita iar eu m-am rugat tot drumul sa nu ne prabusim", haaaaaa cine a fost mai castigata.Cred ca eu ca eram si tare bine dispusa!
Chiar trebuie sa-mi cumpar ceva tarie plec in doua saptamini....noroc ca nu zbor des ca altfel as fi alcolica!
Iael spune:
La primul meu zbor cu avionul (si va dati seama ce avioane erau 1989!)nu mi-a fost asa frica cum imi este acum .
Am inceput sa am o multime de temeri si nu stiu cum sa scap de ele .Sunt constienta ca nu ajuta la nimic sa ma tem permanent de ceva si cu toate acestea nu reusesc sa ma schimb.
Nu am fost asa mereu .Fiind insa mai sensibila toate povestile de viata auzite m-au influentat si mi-am bagat in suflet multe temeri.
Lemoni spune:
Eu am ajuns la o conclizie , de fiecare data cand zbor imi fac asigurare, daca se prabuseste avionul macar sa-mi las famila fericita!
Iael spune:
Unii calatoresc catre aceeasi destinatie cu curse diferite (sotul pleaca singur ,sotia singura ).
MsLara spune:
Mie in general nu mi-e frica, chiar imi plac zborurile mai scurte ( 2-3 ore, sunt ok).
Am facut insa o calatorie mai lunga si pentru ca la dus nu am putut inchide un ochi 11 ore (nu de frica, pur si simplu), la intoarcere am zis ca n-ar fi rau sa beau putin vin la masa ca sa dorm bine .
Proasta idee caci eram extrem de obosita si mi s-a facut rau, dar rau de tot! I-am cerut stewardesei o pastila pe raspunderea mea (nu vroia sa-mi dea ca bausem un pahar de vin) si asa am dormit 8 ore!
Deci si cu alcoolul e cu 2 taisuri...Mai ales daca tu calatoresti si cu copilul... Distragerea atentiei cu alte activitati mi se pare cea mai "safe".
Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
nikole spune:
Eu ce sa mai zic, la un zbor de 24 de ore..Japonia-Brasil
m-a ajutat un medicament ,ceva cu B6, incredibil de bun...am dormit ptr prima data in avion, 10 ore, nu am simtit nimic.
Oricum, am ajuns la destinatie cam drogata, ca la fiece trezire, mai bagam o pastila.
Ultima oara cand am fost in tara, alaptam, deci nu am putut lua nimic, am rezut ca si mor, il aveam pe Albstrel de 6 luni atunci, si binenteles ca numai la san mi-a stat tot zborul, a fost groaznic...
nu m-a ajutat nici muzica, nici filmele, nimic...
am slabit cateva sute de gr pe avion, ca nici nu am mancat pana in Amsterdam nimic nimic, numai soda am baut si sprite, cola...
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
musetto spune:
Mie mi-a fost frica de avion o perioada, dupa care nu stiu exact ce s-a intamplat, m-a revoltat teama aia extraordinara care pusese stapanire pe mine si mi-am zis ca mai bine mor libera , decat sa traiesc toata viata sub teroare si sa nu ii vad pe cei dragi mie ramasi acasa sau sa nu ma bucur si eu de frumusetile pamantului, mai ales ca imi place la nebunie sa calatoresc, sa vad locuri noi si sa le fotografiez.
De cand s-a nascut fetita insa, am revenit iar la sentimentele mai vechi fatza de avion :(( Si dupa calatoria de asta-vara, in care am schimbat nici nu mai stiu cate avioane (si mici si mari), mi-am zis ca eu din America numai cu vaporul mai plec . Sa vedem... Sotul meu zice ca la cum ma cunoaste, o sa imi iau inima-n dinti si o sa continui sa calatoresc cu avionul, ca sa fiu un exemplu bun pt fata mea. Intr-adevar, asta ar fi singurul motiv sa ma razgandesc, pt ca nu vreau ca ea sa creasca paralizata de frica de zbor si sa rateze din cauza asta multe lucruri frumoase care ar putea face parte din experienta ei de viata. Deocamdata, la un an si cateva luni, este extraordinar de incantata de decolari si aterizari.
Eu probabil ca o sa continui sa "ma rezolv" la fiecare zbor cu cate doua pahare de vin rosu. Vorba cuiva care a scris mai sus, devin si bine-dispusa cu ocazia asta :)
Dar ce deosebire intre mine si frate-meu, care e practicant de planorism...