Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 9
anca81 spune:
Preety, felicitari pentru bebelina!!! Sorina Gabriela sa cresti mare si sanatoasa si sa-i aduci mamei tale numai bucurii!
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
Boo spune:
Gand la gand .. Si eu m-am uitat la poze si ma minunam ce draguti bobocei avem !!
Noi ieri am facut 2 luni si a venit dr sa ne faca vaccinurile. Am facut Infarix si Prevenar. A fost tare trist si a plans ca l-a durut . Dar i-a trecut repede. Nu va mai spun ca a mancat la 4 dupa-masa si dupa aia am plecat in parc si a adormit cum am iesit pe usa .... si s-a mai trezit la 10 seara . De faceam 13-14 pe langa el sa nu aiba ceva de la vaccin, cu toate ca am inteles ca da agitatie si nu somnolenta daca e ceva. A facut un pic de febra si i-am pus un supozitor cu paracetamol.
Sunt un pic trista ca are ceva la putzica. E rosu in varf si trebuie sa-l dau cu rivanol si cu baneocin dupa baie. Mamici de baieti, voi aveti probleme ??
Babytza ieri am fost in Herastrau. Eu sunt chiar la mijloc intre cele 2. Iti dau PM cu nr meu si poate iesim azi la pranz sau in alta zi in Ioanid. Ce zici ?
sabinel spune:
buna dimineata! felicitari fetelor ce-au nascut cat am lipsit, bebei sanatosi si mancaciosi!
am fost ieri la pediatra, m-am preocupat degeaba, fata nu are nimic. cica e normal sa stea cu limba pe-afara acum descopera ca de fapt are o limba si manutze. totusi pt linistea mea sufleteasca la 2 luni vom merge sa recolteze sange si-i face analize. cat despre mine, maine merg la dr la cabinet sa ma vada de 40 de zile si sa-mi dea liber la sieks
asadar e bine, cica copiii suspecti de hipotiroidie au limba mare si o tin afara pt ca nu le incape in gurita. m-am mai linistit oarecum!
aaa acelasi lucru mi l-a zis si mie despre cosurile de pe fata, ca am lapte gras, a ramas oarecum surprinsa ca fata mea la 5 saptamani are 5 kile numai cu san si a mai zis ca un sugra normal in prima luna de viata ia pana la 4 kile si un pic. va pup pe toate!
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
andy_galro spune:
Neata si de la noi!!!
Preety felicitari pentru bebelina!!! Sa fie sanatoasa si cuminte!!!
Noi suntem bine in general doar ca ziua Andrei nu prea vrea sa doarma si seara este atat de obosit incat nu mai poate sa adoarma si este nervos si face un scandal cam de 2 ore pan adoarme ....macar bine ca doarme noaptea ...se trezeste la 3-4 ore sa pape si somn la loc....acum ziua stam si noi mai mult pe afara ca afara doarme.
Pupici!!!
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
tzitziri spune:
Buna dimineata
Preety, sa iti traiasca micuta (e o figura de stil, ca nu e deloc micuta) si sa va bucure fiecare zi de acum inainte!
Gravidutelor...s-a mai dus una...va asteptam pe toate cu mare drag sa treceti 'hopul'
Andy.p, sa stii ca si eu ma gandeam oare de ce esti tu asa tematoare daca l-ai avut pe Andy..si cred ca explicatia e ca tocmai la bebe 2 iti dai seama cate probleme sau situatii neprevazute pot aparea si de aia esti mai paranoica decat le bebe1...zic si eu. mamaica paranoica
sabinel, de ce va arde voua...si daca o sa ai liber o sa ai si timp si chef?
Boo, noi nu avem nimic in zona aia...dar ne zisese si pediatra ca daca apare ceva (ea anticipa o secretie albicioasa) sa ii curatam doar bine cu compresa si gata...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
maryb spune:
salutare dragi mamici si burtici !
imi cer scuze ca intru doar cand am nevoie de ajutor, dar inca sunt foarte obosita, piticutul are colici si vad ca nici sab simplex-ul nu face minuni, ii mai trece dar nu de tot. sunt terminata de oboseala.
vreau sa va intreb de la ce firma este grape water, am inteles ca are o girafa mov pe sticla, dar as vrea sa stiu de la firma sa cer, ma gandesc ca or fi mai multe. voi de care ati folosit ?
multumesc anticipat.
maryb 37+ cu Mario Gabriel
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 19 zile
anca81 spune:
au aparut poze pe bobocei cu Vlad de Felicic. E un scump!!! Mamico, sa-ti traiasca grasunelul, te asteptam cu povestea nasterii
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Mary, Gripe Baby Water e de la Pharco. Curaj mamico, vor trece si colicii Cel cu girafa pe el e de la Pharmex. Nu stiu care e mai bun...
Piti mic se face mare
felicic76 spune:
Eu sunt VLAD
Sunt fomist (fetele de la neonato m-au porecilt grasu contrabasu" si Ventuza, somnoros si foaaaaaarte kkcios!
Fetele, eu sunt bine, am iesit ieri si am depasit prima noapte (de care mi-era groaza) in noua formula, s-a trezit din 2-3 ore ptr schimbat si mancat, am reusit si am dormit chiar bine.
Sa mi-l tina Dumnezeu asa cum este, cu pofta de mancare si cuminte!
revin dupa ce citesc din urma, dar nu inainte de a felicita mamicile
Iepurila si preety!
39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei