Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
MADYN spune:
Alina 27 ai vorbit si cu dr.T despre IR-uri? Eu zic sa stai linistita, sa nu faci efort fizic mare, sa fii echilibrata emotional si sa te odihnesti mai mult. Astea au fost recomandarile dr. Iosup & dr. T, la prima mea sarcina, cind la fel am avut IR un pic marite. Nu te nelinisti, totul o sa fie bine !
Bubu, ayla, silvi multumesc pt. urari!
m14+ & m - (1-aug-2006)
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Pup burtici dragi fetele am si eu o intrebare ,as vrea sa plec in weekend la ai mei care sunt prin jud.Constanta deci cam la 300km si stau indubii daca este ok cu sarcina de cand am aflat de bb am evitat sa ma deplasez prea mult cu masina si am stat mai mult pe acasa pt a incerca sa ma menajez, voi ce ziceti , drumul il vom face cu masina personala care e confortabila? pup Alina 14+ Vine barza! |
Eu am facut un drum de 250 km saptamana trecuta, eu am condus si nu am avut nici un fel de probleme.
18+
poze
alina_27 spune:
alina n - alina.n - merci pentru urari....si eu sunt putin desumflata ca nu o sa impletesc codite, dar sunt fff fericita ca bebe e sanatos...
In legatura cu plecatul la Constanta eu zic ca daca bebe e fixat bine si nu exista riscuri medicale ( pe care sa ti le fi confirmat medicul deja) poti sa pleci linistita...Gandeste-te ca eu am fost la Viena cu masina acum 3 saptamani si sunt cateva mii de km.....si totul a fost bine .
MADYN - da, am vorbit cu dr. T si mi-a zis ca evaluam situatia peste 3 saptamani cand luam si o decizie..... sper sa fie bine pana la urma ca ma cam streseaza situatia.....
Alina 13+ cu
alina.n spune:
Ok multumesc mult fetele pt raspunsuri,in cazul asta cred ca o sa merg daca si vremea va tine cu noi .
Alina 14+
Vine barza!
alina.n spune:
citat din mesajul lui plici plici alina.n bluza a venit a doua zi, m-au sunat in aceeasi zi in care am facut comanda si a doua zi era un nene la mine la usa ....impartea comenzile ( pentru un motiv anume erau f multe aici in cartier ) corina 21+ Robert Andrei www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze |
Waw super rapizi presupun ca ai ales curier.
Ti-ai luat M sau marime mai mare?Ti-ai mai luat si altceva?
Alina 14+
Vine barza!
carmenada spune:
citat din mesajul lui alina.n Pup burtici dragi fetele am si eu o intrebare ,as vrea sa plec in weekend la ai mei care sunt prin jud.Constanta deci cam la 300km si stau indubii daca este ok cu sarcina de cand am aflat de bb am evitat sa ma deplasez prea mult cu masina si am stat mai mult pe acasa pt a incerca sa ma menajez, voi ce ziceti , drumul il vom face cu masina personala care e confortabila? pup Alina 14+ Vine barza! |
Parerea mea este ca daca sarcina nu este cu risc contractii col cu probleme, poti sa mergi linistita. Eu la 11 -12 saptamani am fost intr-o deplasare mai lunga prin europa si au am avut nimic. Singura parte nasoala a fost cu opririle pentru buda.....si nu au fost putine. Am dat scaunul mai pe spate ca sa stau cat mai confortabil si totul a fost ok.
Pupici si drum bun
carmenada spune:
Va multumim din suflet pentru primirea pe care ne-ati facut-o! Sincer nu ma asteptam la mai putin de la o asa gasca extraordinara! Sunteti minunate si va multumesc ca existati
Gina2008 spune:
Bine v-am regasit fetelor! Abia m-am reintors dintr-un concediu de 10 zile petrecut la Munchen... Apropos Alina... am mers 1600 km dus, 1600 intors cu masina si a fost foarte bine. Atentie la pozitie cand mergi cu masina si neaparat, apa, dezmortire o data la 2 ore.
Eu m-am relaxat la maximum... am cumparat hainute si diverse lucruri pentru bebe. Cateva si pentru mine, dar nu prea multe... cand ma vad cata m-am facut, parca nici nu-mi vine sa-mi cumpar haine... Oricum, am destule pentru inca 4 luni cat mai am de asteptat.
Voi ati fost harnicutze, ati scris mult. Am mai intrat pe net si de acolo, dar n-am avut rabdare sa citesc tot. Felicitari la mamicile care au fost la eco, celor care au aflat sexul bebeului... Doamne-ajuta si mai departe!
Gina 20+ mami de
Adee spune:
petrean am tot citit pe net, se pare ca mai mult copii au diaree din cauza fierului. O sa incerc sa il iau dupa micul dejun , poate nu o sa mai fie chiar asa rau.
18+
poze
Ramonik82 spune:
Buna!Sunt o viitoare mamica nerabdatoare sa aflu ce o sa am :recunosc ca imi doresc baietel.Urmeaza sa aflu in data de 29.10 ce voi avea .DPN 30.03.2008.Pupicei