Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

carmenada-in general se ia varsta sarcinii dupa ultima menstruatie
dupa asta iti calculeaza di dpn ul
si bine ai veni , sa ai o sarcina usoara si un bb mare si sanatos si papacios

lysbeth si eu am nascut mai repede dar eu din alt motiv- am facut o enterocolita urata cu 2 saptamani inainte de termen ce mi-a declansat-zic eu nasterea
plici plici ai o burtica tare frumoasa, si bluza e misto de tot

17+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare burtici!

ce faceti? v-a fost dor de mine si bb?

n-am reusit sa citesc decat la capitolul asta. poate am timp maine sa citesc in urma ca am 2 capitole la care am lipsit...

am revenirt din concediu si prezint raportul: am ajutat la pregatirile de nunta. sambata a fost f frumos, am dansat si ne-am distrat de minune.nu am inca poze de la nunta ptr ca fratele meu e in luna de miere si abia cand se intoarce le ia. cum le primesc le pun in album sa ne admirati...
duminica am fost la sarbatoarea viei si a vinului. luni si marti smotru in toata casa ca am terminat o parte din renovari. mai am dormitorul lu bb de zugravit si de pus parchetul.

carmenda, bun venit! sarcina usoara!

ayla, felicitari ptr catelus. sa ii faci poze ca eu ii iubesc pe toti indiferent de rasa. pacat ca stau la bloc si nu pot sa tin catei in schimb la soacra mea am o catea care e ca un membru al familiei iar la mama trei catei si o catelusa cu 3 pui

mihaelacg, mi-ai facut pofta cu salamul de biscuiti. n-am mai mancat de un secol...se fierbe apa se pune biscuitul ras sau tocat si cacao apoi se intinde se pune rahat, nuca, stafide, etc. si se ruleaza. asa faci si tu?

plici, la multi ani!!!

petrean, vad ca ai 2 carucioare albastre. deci pana la urma vei fi soacra cu trei nurori! felicitari!

madyn, felicitari ptr baietel! vad ca s-a intors sezonul baietilor. poate mai tine macar pana pe 3 cand aflu si eu sexul

fetelor sa stiti ca mi-ati lipsit o saptamana cat am lipsit. am si eu o mare neliniste. am intrat deja in saptamana 19 (se vede si la semnatura)si inca nu l-am simtit pe bb miscand. mai este cineva in aceiasi situatie. sunt f ingrijorata ca fete cu varsta mai mica l-au simtit si eu nu. sper sa fie ok!

o zi minunata tuturor!

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna dragele mele

Ieri am fost si noi la dr. Iosup la morfofetala. Bebe e baietel, sanatos, are tot ce-i trebuie si da din manute si din picioruse non-stop.

In rest toate bune si frumoase doar ca mi-a masurat IR-urile si am niste valori destul de mari, alarmante chiar.....0.86 si 0.88. Incerc sa nu ma gandesc la riscuri pentru ca altfel o iau razna.......

Aris, si celelalte fete care ati fost la Iosup si care mergeti la Tutunaru spuneti-mi va rog la voi cum au iesit valorile?

Stiu ca situatia mea este delicata dar sper sa fie bine pana la urma...

Pupici

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pup burtici dragi

fetele am si eu o intrebare ,as vrea sa plec in weekend la ai mei care sunt prin jud.Constanta deci cam la 300km si stau indubii daca este ok cu sarcina
de cand am aflat de bb am evitat sa ma deplasez prea mult cu masina si am stat mai mult pe acasa pt a incerca sa ma menajez, voi ce ziceti , drumul il vom face cu masina personala care e confortabila?

pup

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Buna dragele mele

Ieri am fost si noi la dr. Iosup la morfofetala. Bebe e baietel, sanatos, are tot ce-i trebuie si da din manute si din picioruse non-stop.

Pupici

Alina 13+

Felicitari pt flacau sa fie sanatos si frumos !!
Deci acum chiar e saptamana baietilor.
Atunci ma duc sapt viitoare la eco poate atunci vine randul fetitelor

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

SIlvi8 si la mine la prima sarcina a miscat la 21 saptamani

Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

alina.n bluza a venit a doua zi, m-au sunat in aceeasi zi in care am facut comanda si a doua zi era un nene la mine la usa ....impartea comenzile ( pentru un motiv anume erau f multe aici in cartier )

aalina tu esti prima, sa-mi zici si mie cum o sa fie...pe mine ma incanta la maxim gandul ca dureaza ffff mult

zsuzsu ce copil delicios ai . Si eu sunt prog la 22 saptamani si cateva zile la morfo de trim II, asa cum a scris ciresica mai devreme ... cred...(am o tinere de minte de 3 lei)

silvi8 mersi de urare da mai stai nitel ca mai am...

corina 21+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Alina n eu am fost la 6 luni jumate 1000 km cu masina si nu am patit absolut nimic. Nu cred ca are ce sa-ti faca rau..mai ales ca e mult mai putin

Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Alina.n eu am facut in ultimele saptamani cate o plimbare pe saptamana de 350 km. Si saptamana viitoare fac un drum de Iasi tot cam 350 km. Am intrebat medicul meu si a spus ca e ok atat timp cat pana acum nu am avut nici o problema. Am oprit destul de des si mi-am asezat scaunul cat mai confortabil.

Silvi bine ai revenit.

Alina_27 eu zic sa stai linistita.

Plici vin la raport...dar la cum il cunosc pe medic voi veni sa zic e bine sau nu. Ca nu e genul sa imi dea cifre etc. Sper de data asta macar sa imi zica 100% ca e baiat ca deja votam numele. Cum vi se pare Fabian??

Oricum prima e gyorgyiuly.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

petrean, sa stii ca m-am mai linistit. si eu sunt tot la prima sarcina deci pot sa mai astept inca pana il simt pe bb. am citit si pe forum la saptamanile de sarcina ca as putea sa il simt deja si ma ingrijorasem mai tare.

alina, felicitari ptr baietel! ce inseamna IR? sper sa fii bine si tu si bb

plici, scuze ca m-am grabitv-am zis ca am citit pe fuga...

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput