Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Pupici pentru burtici,

Mititica, stai linistita ca si eu am aceleasi "probleme" ca si tine: burtica nu se vede daca ma imbrac cu ceva mai larg, bebe misca destul de rar, iar sanii parca nu mai sunt ca la inceputul sarcinii! Asa ca... suntem la fel

Carmenada, fii binevenita in randul mamicilor de ghiocei!

Zsuzsu, din cate stiu eu ecografia morfofetala se face intre saptamanile 20 - 24 de sarcina.

Silvi, bine ai venit de la nunta! Casa de piatra fratelui tau, multa fericire si noroc! Asteptam fotografiile! Cat despre bebe, nu-ti face griji ca nu l-ai simtit inca. Am citit undeva ca la prima sarcina miscarile bebelusului se simt dupa saptamana a 20 de sarcina. Asa ca, stai linistita! Vei vedea ca intr-o seara cand te asezi in pat si te linistesti il vei simti cu siguranta pe bebe! Iti mangai burtica si apoi el misca iar...si iar...si tu vei fi tare fericita!

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Eu de la Maltofer am suferit o constipatie infioratoare (oricum ma chinuie problema, si inainte ma chinuia, dar ii dadeam cu ceaiuri si pastile). Nu am rezistat decat max.1 sapt sa il iau, desi doctorul recomandase 3. Nu am putut efectiv si am ramas cu Centrum Materna, magne B6 si acid folic, pe care le iau si acum.

Maine ma duc si eu la doctor (la unil din cei 2), sa vad daca e ok bebe, ca am cam avut dureri in ultimele zile...

Silvi, bine ai revenit! Stai linistita, eu am aproape 19 sapt (vineri fac) si nici eu nu il simt pe bebe. la fel, Mititica, te rog, lnisteste-te, ca ii faci rau lui bebita. SI eu m-am agitat, dar mi-am dat seama ca fiecare reactioneaza altfel, eu oricum am avut o sarcina mai atipica (nu am avut greturi, ma umplu de cosuri periodic, etc.), asa ca nu imi mai fac griji

Pupici pe burtici

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Buna dragele mele

Ieri am fost si noi la dr. Iosup la morfofetala. Bebe e baietel, sanatos, are tot ce-i trebuie si da din manute si din picioruse non-stop.

In rest toate bune si frumoase doar ca mi-a masurat IR-urile si am niste valori destul de mari, alarmante chiar.....0.86 si 0.88. Incerc sa nu ma gandesc la riscuri pentru ca altfel o iau razna.......

Aris, si celelalte fete care ati fost la Iosup si care mergeti la Tutunaru spuneti-mi va rog la voi cum au iesit valorile?

Stiu ca situatia mea este delicata dar sper sa fie bine pana la urma...

Pupici

Alina 13+

Felicitari pentru !
Mie IR-urile mi-au iesit foarte mici, cam 0,4. Dar eu am facut pregnyl si am luat aspenter pana in sapt 11 si din cate stiu astea scad fluxurile sanguine. Nu trebuie sa te alarmezi, am inteles ca aceste valori scad pana la morfologia de 21 saptamani. Daca nu, se face pregnyl.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

fetele!
Pana la urma ce sunt ir-urile astea? Scuze daca ati mai explicat dar n-am terminat de recuperat.
pe 31 ma duc si eu la dr iosup si ma gandeam sa stiu si eu dinainte ce sunt

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Din cate stiu eu, IR-urile sunt fluxurile sanguine intre mama si fat, sunt 2 (dreapta si stanga). Este important ca la morfologia de 22 sapt sa nu fie prea mari, existand risc de preeclamsie.

Ingerasul meu

Bubulina + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Aha mercic am inteles si eu. Preeclampsia are leg si cu tensiunea mare parca..Eu azi aveam 10 cu 4, deci cre' ca e ok.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Va salut pe toate! Carmenada bine ai venit printre noi,multa sanatate tie si lui bebe,stai in pat atat cat este necesar mai ales daca ai contractii,stiu ca nu este tocmai placut>La ce doctora esti?
alina.n mie doctorul mi-a spus ca pot merge cu masina(si eu am aceeasi problema ca si tine,parintii stau departe)dar sa stii ca este destul de obositor!Mergi cu grija si mai fa-i cate un popas pt ca nu este tocmai ok sa stai foarte mult jos!
Fetelor apropo' la eco' voua v-a iesit aceeasi varsta la bebe ca cea calculata dupa ultima menstruatie?
Va
Rodica+14

Mergi la inceput

Nu, Rodica, era diferenta destul de mare. Dar s-a mers apoi numai dupa varsta echografica, a mai crescut bebe mai mult cu 1 sapt la un moment dat apoi a mers "in grafic"

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Iza scuze ca am intrebat,dar si mie mi-a iesit la ultimul eco ca bebe era mai mic cu aproape 1 saptamana decat era normal(dupa ultima menstruatie)si sunt cam ingrijorata!

Mergi la inceput

Rodi, dar n-ai in niciun caz de ce sa-ti ceri scuze. Eu intreb pe aici tot ce nu stiu sau mi se pare mie si fetele sunt niste dragute si imi spun fiecare cat stiu
Nu toate femeile au cm regulat si de aceea se intampla ca cele 2 date sa nu corespunda

21+

Mergi la inceput