Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Mersi Iza asa mi-a spus si doctorul!Este adevarat ca discutiile astea ne ajuta foarte mult!

Rodica+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

fetelor mai am niste vesti despre haine (azi toata ziua numai de haine am scris, nu ma injurati)...dar mi-a venit si comanda de la mothercare si vroiam sa va povestesc:

a venit la posta, n-am platit nimic in plus. Blugii sunt ok ambele perechi, cei de 9 lire vin perfect hahahah... ceilalti sunt putin mai mari la fund...dar sunt sigura ca ii voi umple pana la sfarsitul sarcinii. Va pun si linkurile de la blugi sa vedeti despre ce vb:
www.mothercare.com/Moda-Early-term-straight-leg-jeans/dp/B001CM8ABQ/sr=1-5/qid=1224693883/ref=sr_1_5/275-9971687-7916254?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=75779031&mcb=core" target="_blank">blugi putin largi la fund
la ceilalti nu mai gasesc linkul, probabil s-a terminat stocul.

Mi-am luat si 2 bluze cu maneca scurta...mm...esec total (sunt croite mai lung in fata, scurt in spate ...ma fac de 2 ori cat sunt...hahahhaha)

cam asta e experienta mea cu mothercare online..sincer la ce diferente de pret sunt intre ei si noi...cel putin la nadragi eu zic ca merita...

alina.n la siteul de mai devreme livrarea e gratuita :) si eu mi-am luat masura 1

stiu, m-am intins cat placinta, iertare
gata am terminat
hihihi
pupicii multi

corina 21+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna seara si de la noi!! La mine corespunde ultimul cm si eco.Fetelor am niste gaddilituri la burtica de nu se poate,ba in stanga ba in dreapta,cred ca se intinde pielea asa-i?

monica 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor..am citit printre randuri ce ati mai scris de aseara pana acum..ink ma gandesc la halvaua de care mi-a facut pofta ayla..poate maien am timp si merg sa-mi si cumpar..

plici plici..bluza este exceptionala..si zici ca in a doua zi a venit deja comanda? super este asta..dar pantalonii de la mothercare in cat timp au ajuns..aici am fost prin magazine si toti pantalonii sunt de la 300 ron in sus..ceea ce mi se pare mult..mai ales la cate alte cumparaturi sunt necesare pt bebe..ce-ai drept..azi mi-am luat 2 per de ciorapi colorati tip colant pe care sa ii asortez sau mai bine zic combin cu diverse rochite puloverase pe care le am..si vin superb cu burica..mi-ar trebuii insa si niste pantaloni..si am gasit un model frumos l mothercare .. in cat timp a ajuns cmanda la tine?

pupici

Cristina cu bebe mic 18+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

aa...tot pt plici plici..tu ce marime ti-ai comandat?..eu inainte eram de un 38..sa-mi vina lejeri..am funduletul foarte bombat..si cam umple orice model de pantalon..ce ma sfatuiesti sa-mi comand?

Cristina cu bebe mic 18+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am fost la cumparaturi si sunt fff fericita ca mi-am gasit un palton f dragut si o bluza gen baby doll cu loc mult pt burtica

De cateva zile m-am dat la maieurile lui tati ca sunt mai lungi si imi acopera burtica

18+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici, f draguti blugii !!! tu cum ai platit ? on line cu cardul ? ma tenteaza si pe mine niste blugi

20+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna seara, drage mamici!. Astazi l-am vazut pe bebe mic, am facut o morfofetatala, totul este bine (toate organele sunt la locul lor, normal dezvoltate si functionale) este bine dezvolatat : 18 saptamani si 2 zile, 240 g si 18,9 mm......si este BAIETEL.
Placenta este tot jos inserata, marginal anterior, la 51mm deasupra OCI, nu optureaza iesirea dar este jos...si daca nu urca, aproape de termenul de nastere probabil ca vor fi sangerari.
Eu vreau sda fac cezariana inainte de termen oricum, cu 2 sapt.inainte,nu vreau sa existe pericole si nici prin travaliu nu vreau sa trec. Dumnezeu sa ne tina sanatosi!
Din pacate am racit...nu stiu cum si de unde,m-am ferit cat am putut...am rosu in gat..sper sa-mi treaca, cu suc natural, ceai si sirop de mugur de pin.
As dori sa ma puneti alaturi de mamicile cu carucior albastru.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

Va salut pe toate! Carmenada bine ai venit printre noi,multa sanatate tie si lui bebe,stai in pat atat cat este necesar mai ales daca ai contractii,stiu ca nu este tocmai placut>La ce doctora esti?
Rodica+14

salutare, vad ca si tot craioveanca esti . Sunt cam satula de stat in pat, mai ales ca eu sunt o persoana tare energica si pana saptamana trecuta am facut gimnastica, am mers pe jos am avut o viata la fel ca inainte de sarcina. Iar acum universul meu s-a redus la pat canapea si DC, dar, nu conteaza, important este bebele. Doctorita mea este la spitalul 2 Smarandita Cotarcea, este o doctorita buna si un om extraordinar. Tu? Tu unde faci eco de morfologie trin II?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui plici plici

fetelor mai am niste vesti despre haine (azi toata ziua numai de haine am scris, nu ma injurati)...dar mi-a venit si comanda de la mothercare si vroiam sa va povestesc:

a venit la posta, n-am platit nimic in plus. Blugii sunt ok ambele perechi, cei de 9 lire vin perfect hahahah... ceilalti sunt putin mai mari la fund...dar sunt sigura ca ii voi umple pana la sfarsitul sarcinii.
corina 21+ Robert Andrei

www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze

Spune-mi si mie, te rog, cat a durat pana au trimis comanda? Am vazut niste pantaloni si bluzite dragute si vroiam sa le comand. De fapt eu cautam ceva mai grosut dar la "coats" nu am vazut nimic, din pacate. Ma gandeam ca burtoiul o sa prinda lunile de iarna si trebuie protejat insa problema mea este ca inca nu am gasit nimic potrivit.

Mergi la inceput