Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
rodica2008 spune:
Buna dimineata tuturor!Apropo de hainute eu mi-am luat de la nike un trening super ma simt foarte bine in el si bebe de asemenea,in Craiova nu am gasit nimic frumos pentru gravide dar incerc sa improvizez cat imi mai permite burtica.
Fetele care v-ati cumparat de pe net hainute dati-mi si mie adresa.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Rodica+14
plici plici spune:
neata fetele
rodica iti dau pm cu adresele ca sa nu ma certe moderatorii ca fac reclame pe aici...
despre comanda la mothercare: am dat comanda pe 14 oct, pe 15 mi-au confirmat prin e-mail ca le-au trimis si mi-au extras banu de pe card :). Ei ziceau ca vine intre 7-11 zile lucratoare. A ajuns ieri, deci 7 zile cu totu . Ca si masura eu mi-am luat 8 la blugi si tot 8 la bluze (ce aveau ei mai mic adica). Eu aici la noi imi luam inainte de bebe 34 sau 26...eram schiloada...
am platit cu cardul da...
mai citesc acu din urma sa vad daca am ratat vreo intrebare hihihih
pupicii
corina 21+ Robert Andrei
plici plici spune:
rodica nu pot sa-ti dau pm ca nu e activat. ti-l activezi tu de la tine din profil?
gessy spune:
novus iti recomand supozitoare cu glicerina care am auzit ca sunt foarte bune. medicul meu de familie mi-a recomandat dar am si o prietena care a folosit astfel de supozitoare cand avea probleme.
Citat: |
citat din mesajul lui novus Mababei, si mie mi-au aparut alunite si cele existente parca s-au marit ! dar am citit pe undeva ca ar fi ok ! Rodica ,rezultatele tale la dublu test sunt ok, ai un risc foarte scazut ! Eu de vreo 2 zile ma confrunt cu constipatia, pana acum nu aveam probleme de genul acesta ; mananc iaurt zilnic, miere,mere ,etc plus combinatii care stiam ca nu dau gres, dar nimic ! Ce imi recomandati ? 20+ cu Alexandra www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
14+
gessy spune:
neata fetelor. Eu sunt cam abatuta pentru ca aseara am fost la medlife pentru a lua analizele de la bitest si la trisomia 21 mi-a iesit valoarea 1:142 si au concluzionat ei ca este risc crescut. Imi venea sa urlu de suparare.... Voi credeti in astfel de teste? Saptamana viitoare am sa ma duc si medicul meu pentru ca sunt programata, dar sincer imi este chiar teama de ce o sa imi spuna. Am o prietena care a nasuct un copil super sanatos si la bitest i-a iesit 1:50 la trisomia 21. Chiar nu stiu ce sa mai cred, pur si simplu sunt dezorientata si speriata in acelasi timp.
14+
aris26 spune:
neatza fetele
eu ieri am lipsit dupa forum si azi decand m-am trezit recuperez
alina.n - 300km nu e f mult dar s-ar putea sa te oboseasca drumul mai mult decat de obicei. noi am fost l munte si ne-am intors in aceeashi zi...nu au fost probleme dar cand am ajuns acasa eram moarta de oboseala.
alina27 - felicitari pentru baiat...desre IR-uri - eu zic sa incepi sa cautzi pregnyl de acum, nu se gaseste si daca peste 3 saptamani sunt tot mari sigur, sigur tutu o sa-ti recomande pregnyl si nu ash vrea sa te vad alergand atunci. mai bine le procuri din timp si daca iti raman nu-i problema ca sunt o grmada de fete disperate, o sa ai cui sa le dai
madyn - hei, tot baiat felicitari!...si cica umbla vorba ca pacientele lui tutu fac mai mult fete...hihihi zvonuri domnule
plici-plici - deci mai mult decat ok comanda de la mother care. tu ai dat 9 lire iar eu aici 50...bravo tie! si ste-ul asta romanesc e f tare. azi imi comand si eu macar doua trei bluze. vreau neaprat una cu "cucu-cucu" si "baby on bord"
18+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community
grace30 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu dupa o luna cu o veste buna si una mai putin buna...
se pare ca am fetita si baiat
dar super doctorul la care am fost (cine e din Bv sigur a auzit de Podasca)...mi-a sugerat sa-mi faca cerclaj profilactic. de ce? pentru simplu motiv ca am gemeni... sambata merg sa fac o analiza si ar tb sa-i dau un raspuns....daca-mi spunea TB sa faci - faceam..dar asa ma lasa pe mine sa aleg....sunt in pom. Voi ati facut? a fost ok? ati stat in pat dupa aceea?
Va pupic si sper sa scriu si eu mai des curand
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)
rodica2008 spune:
plici plici am activat acum daca vrei tu sa incerci sa vezi daca merge.Iti multumesc mult.Ti-am vazut si pozele sunt tare frumoase,ai o burtica foarte frumoasa,sa fiti sanatosi sa ai grija de bebe!te
Rodica+14
aris26 spune:
gessy - nu te mai stresa ca nu ajutzi cu nimic situatia. risc de 1 la 140si...inseamna ca o femeie din 140 de femei are shanse sa nasca un copil cu down. are shanse! nu ca sigur asa e. probabil ca o sa-ti recomande o amniocenteza. e singur analiza care iti va da un raspuns cert. TT este doar o statistica.
ai incredere in tine si in bble tau!
18+
aris26 spune:
grase30 - cerclajul se face tocmai pentru ca gravida sa nu fie nevoita sa stea in pat si sa poata sa duca o viata normala. dar sa faci cerclaj asa preventiv....hmmm...nu stiu ce sa zic. daca colul e lung si inchis....de ce sa il coasa???? eu una, in locul tau ash prefera sa ma duc mai des la control si doar daca apar probleme sa aleg interventia, mai ales daca iti doresti o alta sarcin pe viitor, nu stiu cat de mult afecteaza colul...
nu cred ca e ok sa te lase pe tine sa decizi ca doar nu esti doctor, d unde sa stim noi ce e mai bine.
in alta ordine de idei....FELICITARI!!! fetelor avem si o pereche! ce frumos! sa fie sanatoshi, sarcian ushoara in continuare
18+