Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Grace felicitari..ai reusit idealul la gemeni! Sa fiti sanatosi si sa duci sarcina cu bine cat mai aproape de termen

Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

eu ieri am fost la eco de control. totul e bine. domnu' doctor a verificat placenta, colul bataiele inimii si l-a masurat pe bb pe bucatzi, are 220 de grame. nu a stat locului sub nici o forma si cu placenta asta a mea exact in fata, nu am plecat cu nici o poza. s-a chinuit doctorul 10 minute sa prinda o imagine clara pe 3d...dupa care i-am zis eu sa abandoneze ca nu tin mortzish sa am poza, eu oricum stiu ca e frumos. important e ca a crescut f bine, noi aveam o mica intarziere intre data dupa UM si data dupa eco(pentru ca ovulam mai tarziu) dar acum bb este chiar un pic peste UM. sunt tare mandra de el ca a reushit sa recupereze. peste trei saptamani mergem la morfofetala si de acolo sigur plec cu poze

tot ieri am achitat mobila pt bb. peste o saptamana o sa o am! am cumprat acum si patul mare, pentru dupa 2 ani. al meu sotz a zis ca e mai bine asa, traim in romania si nu se stie daca peste doi ani mai gasim firma sau modelul si ar fi pacat sa schimbat toata mobila dupa doar 2 ani. eu sper sa o putem tzine pana merge la shcoala....Doamne...ce departe ma gandesc,mai am un pic si caut facultati pe net

18+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare burtici!

ciresica, pisik, va multumesc ca m-ati mai linistit cu miscarile lu bb.astept cumintica pana se gandeste bb sa dea un semn

florinela, te felicit pentru baietel dar mai ales ptr ca e sanatos!

ramonik, bun venit si sarcina usoara!

grace, esti cu adevarat o norocoasa!chiar ca e ideal, o fetita si un baietel

gessy, indiferent de rezultat eu te sfatuiesc sa nu te stresezi, incearca sa gandesti pozitiv si sigur DD iti va darui un bb sanatos si frumos.

aris, sa stii ca si eu la fel ca tine iau de pe acum direct mobila de tineret dar si patut. am si ales modelul doar ca nu e gata dormitorul de renovat...eu cred ca e o elegere buna atata timp cat ai spatiu destul special ptr bb.

am vazut ca discutati si de haine. eu mi-am gasit cu mare greutate o salopeta de blug f frumoasa aici la tulcea. mi-am mai luat si o bluza larga si in rest am primit hainute multe de gravida de la tulcencele mele de pe forum si de la colege...mai vreau sa imi iau doar o pereche de cizme fara toc sau cu tocul f jos, o pereche de colanti si o haina de iarna mai larga.
aici e problema ca nu stiu ce sa iau...stofa sau pielea sunt prea elegante ptr ce am eu in garderoba de gravida? fetele care sunteti la a 2 sarcina ce ati purtat iarna?

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Florinela felicitari pt ! Sa fie sanatos si sa o bucure pe mami!

Grace30 vestea cu fetita si baiat e minunata. Sa fiti sanatosi toti 3! Cit despre cerclaj am mai auzit ca se face frecvent la mamicile de gemeni. Mai bine ai pune o intrebare si aici, pe forum la topicul mamicilor de gemeni, or sa te lamureasca mai bine ca noi.

Aris26 zici ca pacientele dr. T fac mai mult fete?! Las' ca noi infirmam zvonurile astea, dar cine stie poate BB3 al meu sau BB2 al tau ... o sa fie fata

Gessy poate au gresit testul, poate daca faci si tripu test o sa fii mai linistita ... iti doresc numai bine!

Silvi eu la prima sarcina am prins vara cu burtica mare, era mai simplu ....

m14+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Silvi - bine ca nu sunt singura. chiar ma gandeam ca o sa fie bun patul cel mare, mai stau si eu pe el cand o sa alaptez.

18+

Mergi la inceput

madyn - daca nu si nu macar bb4 ca asa mi-a urat dr. t
sigur facem noi si o fetitza...daca nu, asta e ...o sa avem nurori
dar la cum ma stiu eu pe mine...nici unu nu o sa fie suficient de buna, deh, am stofa de soacra

gata, mi-am comandat si eu 3 bluze. plici-plicpentru recomandare

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gessy, fa aminocenteza si nu mai sta sa te intrebi daca e ok sau nu, poate fi ok in cele mai multe cazuri dar ... poate v-am mai zis cumnatei mele i-a iesit riscul 1/50 si tot asa din discutii + eco 4 D + teama de a pierde sarcina nu a facut aminiocenteza si .. riscul s-a adeverit nepotica mea are SD ! e o scumpa si o iubim la fel dar nu se stie cum va fi in viitor...

Plici plici o sa te innebunesc cu intrebarile : pe langa pretul afisat ai mai platit vreo taxa de transport? poate scrie pe site si nu vazut !
mersi

20+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Silvi8 si eu la prima sarcina am prins vara..foarte putin din iarna..acum e mai mansol..ca haine pt burtoiul meu nu gasesc:((adik palton..geaca ceva

Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Buna dimineata!

Gessy[ la bitest sau triplu test zici ca ai valori pozitive? Daca este vorba de bitest mai poti face triplul test iar daca ai triplul test poti face amniocenteza. Stiu ca este mai riscanta dar era pe aici un topic -o sa caut- cu mamici care au facut amniocentaza undeva in Bucuresti la un doctor care in 2 ani de practicat zilnic aceasta interventie nu a avut nici o pacienta care sa aiba probleme ulterioare.

grace30 FELICITARI pentru perechea de puiuti! Ce mi-as fi dorit si eu pereche de gemeni, dar ....poate data viitoare

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui grace30

Buna dimineata!
dar super doctorul la care am fost (cine e din Bv sigur a auzit de Podasca)...mi-a sugerat sa-mi faca cerclaj profilactic. de ce? pentru simplu motiv ca am gemeni... sambata merg sa fac o analiza si ar tb sa-i dau un raspuns....daca-mi spunea TB sa faci - faceam..dar asa ma lasa pe mine sa aleg....sunt in pom. Voi ati facut? a fost ok? ati stat in pat dupa aceea?

http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png
mami de Petru Alexandru (16.01.2007)

uite ce am gasit la sarcini gemelare "Cerclaj.Datorita greutatii mari care apasa colul. De aceea, cel mai bine e sa incercam repaus la pat cat mai devreme cu putinta in sarcina; nu este obligatoriu ca orice graviduta cu gemeni sa faca cerclaj, la fel de bine cum este posibil ca aceasta operatie sa apara si in cazul unei sacini normale;"

si alte detalii care te intereseaza http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21432

pupici

Mergi la inceput