Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 13
aris26 spune:
haina de stofa eu am gasit la promode(pentru bucureshtence sau cele flate in trnzit), are forma de clopot si 3 nasturi pe doua randuri de la gat pana sub sani, in jos e deschis. eu apreciez ca o sa mearga pana in februarie. in ultima luna nu stiu ce o sa fac, sa speram ca se incalzeshte repede anul viitor. geaca mai sport nu am vazut nimic care sa mearga, decat daca o iau ca doua numere mai mare...dar nici nu vreau sa ma gandesc cum ash arata. ca un gogoshar cu doua betze de picioare. eu cred ca o sa optez pentru pluovere groase si geaca descheiata. stie cineva cum se anuntza iarna asta?
18+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 haina de stofa eu am gasit la promode(pentru bucureshtence sau cele flate in trnzit), are forma de clopot si 3 nasturi pe doua randuri de la gat pana sub sani, in jos e deschis. eu apreciez ca o sa mearga pana in februarie. in ultima luna nu stiu ce o sa fac, sa speram ca se incalzeshte repede anul viitor. geaca mai sport nu am vazut nimic care sa mearga, decat daca o iau ca doua numere mai mare...dar nici nu vreau sa ma gandesc cum ash arata. ca un gogoshar cu doua betze de picioare. eu cred ca o sa optez pentru pluovere groase si geaca descheiata. stie cineva cum se anuntza iarna asta? 18+ http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community |
Offffffff, aceeasi problema o am si eu - cu hainele groase! Peste tot vezi bluzite, maieute si alte cele flu-flu dar haine de iarna- pauza. Cat despre vreme uite ce art era azi pe hotnews http://www.hotnews.ro/stiri-esential-4915599-anm-prima-zapada-din-aceasta-iarna-putea-cadea-sfarsitul-lunii-noiembrie.htm Deci se pare ca ne trebuie izolatii pentru burtici, ca o sa fie iarna lunga.
petrean spune:
Aris si eu am zis ca voi face la fel..decat sa investesc banii aiurea in niste haine pe care le port 2 luni
Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Leeloo21 spune:
buna gagici!
si eu sunt de aceeasi parere cu aris si bogdana..tot gecile mele de anul trecut or sa ma imbrace si anul asta..oricum..ziua cobor din casa ma urca in masina cobor unde am treaba si iar in masina..deci drumul pe jos ar fi scurt..doar cand ies cu catelul in parc sau cu iubitul la plimbare..sau cand ma mai duc pe la munte o sa fie o oarecare problema..in rest..puloverele lungi si groase vor fi probabil la ordinea zilei..
plici plici multumesc pt raspunsuri..cred k o sa-mi iau o marime mai mare decat a ta..mai ales ca este posibil sa mi se mai umfle un pic pulpanele pe timpul sarcinii..sper sa ajunga comanda repede mersi de idee
pup fetele
Cristina cu bebe mic 18+
nasterea in apa
MITITICA82 spune:
PUPICI LA BURTICI
in primul rand felicitari florinela79 pt flacau ca e sanatos sa te bucuri de el
grace si tie felicitari ce e mai minunat sa faci deodata pereche, sa-ti traisca si tie si sa te bucuri de ei
si referitor la miscarile lui bb am gasit un articol pe care vi-l porpun spre citire poate ne mai linistim un pic
Inportant: O femeie care a mai fost insarcinata poate distinge mai usor loviturile copilului de alte zgomote ale abdomenului, cum sunt gazele.
Constitutia dumneavoastra poate avea si ea un rol in momentul in care veti putea distinge un ghiont in partea stanga de ghioraiala de foame a stomacului. Femeile mai slabe au tendinta de a simti mai timpuriu si mai des miscarile decat cele care au greutatea mai mare.
Cum sunt miscarile copilului?
Viitoarele mame descriu senzatia ca fiind asemanatoare cu cea a floricelelor de porumb care pocnesc, a unui pestisor care inoata, sau a unui fluture care care zboara.
Probabil credeti ca acele prime atingeri delicate sunt datorate gazelor din abdomen sau senzatiei de foame, dar dupa ce incepeti sa le simtiti regulat, veti recunoaste diferenta. Este mai posibil sa simtiti aceste miscari timpurii cand suneti asezata sau cand stati intinsa in liniste.
Cat de dese trebuie sa fie miscarile copilului?
La inceput, ghionturile pe care le observati sunt putine si rare. De fapt, este posibil sa simtiti mai multe miscari intr-o zi, apoi niciuna in ziua urmatoare.
Desi bebelusul se misca si inghionteste regulat, multe dintre acrobatiile lui nu sunt inca destul de puternice pentru ca dumneavoastra sa le simtiti. Dar ulterior, in al doilea trimestru, acele ghionturi care va fac sa va simtiti in siguranta vor deveni mai puternice si mai regulate.
si acum revin la o intrebare care sigur s-a mai discutat e grav daca mi-a iesit CIM IGG pozitiv si CMV IGM Negativ?
18+
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Timi07 spune:
Trebuie sa ma laud ca l-am simtit pe bebe azi dimi. Nu in mod traditional, adica sa ma loveasca ci m-am intors pe spate cand m-am trezit, am pus mana in zona uterului si surpriza bebe se invartea prin casuta lui/ei. Ii ingustasem spatiul si probabil cauta o pozitie mai confortabila.
Haine faine mai sunt si la Mamas and Papas, dar nu stiu daca trimit in Ro. Sunt mai scumpe dar si calitativ parca mai bune, plus design mai fain decat la mothercare. Urmariti recucerile ca poate atunci sunt mai accesibile.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
plici plici spune:
novus la care sa platesc in plus ca am pierdut sirul...
la site-ul romanesc am platit ce scria acolo la bluza cucu si atat adica 119 ron parca. nimica altceva, trasport gratuit...
la mothercare iti calculeaza shipping in fc de greutatea coletului cred...n-am fost prea atenta...cotrobai acuma la ei pe site sa vad cat m-au taxat shipping si revin
corina 21+ Robert Andrei
dyana27 spune:
la burtici si bebiti
mutunelul meu s-a gandit ca e cazul sa-i arate lui mami ce puternic/a este, asa ca aseara mi-a tras primele ghionturi. evident ca am inceput sa plang, asa cum am facut la fiecare chestie noua- primul test pozitiv, prima ecografie (de fapt si la urmatoarele 2), prima salopetica.......ooooooooffff, ce momente emotionante, cred ca nu o sa le uit niciodata. acum mai mult ca niciodata abia astept sa-l vad iar pe bibiloiul meu cum da din labute nemultumit de ecograf, si sa vad ce avem acolo- fotbalistul lui tati sau balerina lui mami (ca asa ne ciondaneam aseara).
gessy, nu te speria foarte tare de dublu test. asteapta triplul test, si abia dupa el e cazul sa te ingrijorezi. pentru linistea ta mergi la un ecografist foarte bun, si vezi ce face bebe.
carmenada bine ai venit. te asteptam cu multe intrebari si emotii din astea fericite.
floric, joanna, cum sunteti fetele???
diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn
carmenada spune:
citat din mesajul lui MITITICA82 PUPICI LA BURTICI si acum revin la o intrebare care sigur s-a mai discutat e grav daca mi-a iesit CIM IGG pozitiv si CMV IGM Negativ? 18+ http://bd.lilypie.com/MNeep3.png |
Nu este nicio problema.IGG pozitiv- inseamna ca ai avut candva boala, si ca acum organismul tau a dezvoltat anticorpi. Deci este ok. Periculos ar fi fost un IGM pozitiv, pentru ca asta inseamna infectie primara si poate afecta bebele. Asa ca stai linistita
carmenada spune:
citat din mesajul lui plici plici novus la care sa platesc in plus ca am pierdut sirul... la mothercare iti calculeaza shipping in fc de greutatea coletului cred...n-am fost prea atenta...cotrobai acuma la ei pe site sa vad cat m-au taxat shipping si revin corina 21+ Robert Andrei www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze |
Hai ca-ti spun eu, ca tocmai ce am comandat ceva de la Mothercare Delivery Service: Standard Delivery - £24.95 + £2 per kg