Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
Leeloo21 spune:
dyana felicitari pt miscarile bebitului tau..a si tie timi!
apropo de asta..in noaptea asta am dormit cu o colega si buna prietena de-a mea (tati e plecat) si am zis sa ne facem noi doua de cap..si am stat aseara pana tarziu la taclale, iar dimineata pe la 9 cand ne-am trezit..il simteam pe bebe cum se intinde si se trezeste si el pt o noua zi de crestere intensa..si i-am zis sa puna mana pe burtica..si a miscat pepe puternic de cateva ori la atingerea ei..se vede ca e baietel..imediat a reactionat la atingerea unei fete frumoase
..ea zice k a dat cu funduletul..eu nu stiu ce sa zic..nu-mi dau seama unde are caputul si manutele si piciorusele..voi stiti lucrurile astea?..deosebiti la varsta asta o miscare de manuta de una cu caputul sau funduletul?..cum stiu in ce pozitie e bebe in burtica?
Cristina
cu bebe mic 18+ 
nasterea in apa
silvi8 spune:
madyn, petrean, e bine ca ati fost cu burtica vara in privinta hainelor dar in rest...eu nu as fi vrut deloc sa fiu cu burtica mare vara pentru ca urasc, caldura, soarele, tot ce tine de vara...
dar trebuie neaparat sa imi cumpar macar o haina de iarna pentru ca eu am 2 de piele f stamte, una scurta una lunga, un palton cambrat si 2 cojocele scurte. deci chiar nu am ce sa imbrac.o sa caut o geaca mai mare cred...
aris, si eu m-am gandit ca pot sa stau pe pat cand alaptez dar m-am gandit ca poate am sa si dorm in el daca o sa aiba bb colici sau o sa fie urlacios, in noptile cand va veni tati din cursa f obosit sa se poata odihni linistit.
silvi
18 +
VINE BEBE
POZE
silvi8 spune:
fetelor, cine a latit pagina (cred ca carmenada)editati mesajul ca sa revina la normal.
nu mai e nevoie...
silvi
18 +
VINE BEBE
POZE
novus spune:
Plici plici, scuze ca te stresez
, la comanda de la mothercare ma refeream !
20+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvi8 fetelor, cine a latit pagina (cred ca carmenada)editati mesajul ca sa revina la normal. nu mai e nevoie... silvi 18 + VINE BEBE POZE |
UPS! sorry de boacana
lysbeth spune:
Fetelor deseara ma duc sa iau rezultatul la dublu test. Intr-un final m-am plictisit sa-i astept pe cei de la medsana sa ma sune ei asa ca i-am sunat eu si rezultatele venisera de cateva zile.
Niste prosti ce sa spun.
Am emotii pt testul asta. Daca iese ok va fi ultimul pe care il voi face in aceasta sarcina. Nu de alta dar testele astea nu sunt decat: timp si bani pierduti+emotii fara rost.
Stateam si ma gandeam ca daca Doamne fereste ar fi ceva in neregula dak ar trebui sa fac tt si sa astept alte trei saptamani si apoi amniocenteza care sigur dureaza 3 saptamani minimum as ajunge deja in 7 luni deci oricum n-as mai putea lua nicio decizie in timp util
Asa ca sper la ce e mai bine si pt prima data ma astept la ce e mai bine. Nu exista loc de rau in treba asta
15+
plici plici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Plici plici, scuze ca te stresez 20+ cu Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
nu ma stresezi deloc, as vrea sa ma mai mult timp sa scriu, dar intre 2 sedinte mai arunc un ochi aici...carmenada

asa este, mersi mult de tot
petrean spune:
silvi8..eu am prins cum era mai fain la prima sarcina..adik am ramas in 15 martie...si vara nu am fost foarte burtoasa..am inceput sa ma "cunosc"toamna..am prins sezonul fructelor proaspete, legumelor, si un Mos Craciun cu un cadou extraordinat:)copilul nostru
Bogdana
19
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
silvi8..eu am prins cum era mai fain la prima sarcina..adik am ramas in 15 martie...si vara nu am fost foarte burtoasa..am inceput sa ma "cunosc"toamna..am prins sezonul fructelor proaspete, legumelor, si un Mos Craciun cu un cadou extraordinat:)copilul nostru
Bogdana
19
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
silvi8 spune:
carmenada, nu trebuie sa te scuzi. cand pui un link mai lung de exemplu se lateste pagina si e greu de citit/scris. deasta am spus. ca daca dai edit poti sa o faci normala la loc
lysbeth, tin pumnii sa afli un rezultat bun deseara! eu tocmai deasta nu am vrut sa fac aceste teste. consider e doar o agitatie inutila. si eu chiar si in timp util sa fi aflat ca e posibil sa fie ceva rau nu as fi renuntat la sarcina. da acum daca l-ai facut macar sa fie ok ca sa nu te nelinistesti degeaba
petrean, intradevar la prima sarcina ai prins f bine. asa mi-ar placea! dar vara cu burta mare e mai greu mai ales ca nu suport deloc caldurile.
silvi
18 +
VINE BEBE
POZE