Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Dragi burtici!

Va citesc cu regularitate, dar de scris mai rar...ma bucur insa tare mult pentru vestile bune si pentru carucioarele colorate !

Noi suntem bine, Bogdanel se misca frumusel ….si cam atat….

PS Mustela este excelenta !!!!!
PPS Am constatat si eu ca am perisorul de pe burtica mai inchis. Eu tot astept sa se vada linea nigra, dar momentan este doar perisorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Dragi burtici!

Va citesc cu regularitate, dar de scris mai rar...ma bucur insa tare mult pentru vestile bune si pentru carucioarele colorate !

Noi suntem bine, Bogdanel se misca frumusel ….si cam atat….

PS Mustela este excelenta !!!!!
PPS Am constatat si eu ca am perisorul de pe burtica mai inchis. Eu tot astept sa se vada linea nigra, dar momentan este doar perisorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Fetelor magandeam asa: e mai bine ca am prins perioada asta... pana in august o sa ne revenim la silueta normala (sper) si in plus or sa creasca suficient bebelusii ca sa mergem cu ei la mare. Abia astept vara viitoare. o sa fie fun cu 2 copii pe plaja

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

PETRA si mie imi place tare mult Mustela. am luat cremita de burtica si pe cea de sani. e o placere sa ma dau cu ele, mai ales ca zic eu ca-i fac masajul de seara lui bebita.

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

netul meu face fitze...am scris ditamai mesajul si a cazut netu'

plici - merci din nou pt pontul cu site-ul romanesc, m-au sunat deja sa-mi zica ca vine astazi cineva la mine. in conditziile in care eu satu un pic in afara orashului(teoretic vorbind) si nici taxiul nu vine la comanda. bravo lor! cred ca devin fun cumparaturi on-line.

lysbeth - astia de la medsana sunt incredibili...ma gandeam eu acuma, de ce nu le ceri analizele pe mail sau fax? eu una nu ma duc niciodata sa le ridic.

18+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetele care folositi aceste creme mustela de unde le-ati luat? de la farmacie sau de prin magazine? eu ma dau cu ulei de masline la sfatul altor burtici dar tot am pielea uscata si care ma mananca, ma refer pe burtica si sani.

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

iti multumesc din suflet pentru ajutor. ma gandeam si amniocenteza, dar daca pierd sarcina si bb-ul meu ar fi sanatos. Domane este asa de greu, nici nu stii ce decizie sa iei ca sa fie mai bine. Te rog sa imi trimiti linkul acela.
Si nu in ultimul rand va multumesc la toate pentru suportul moral.

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Buna dimineata!

Gessy[ la bitest sau triplu test zici ca ai valori pozitive? Daca este vorba de bitest mai poti face triplul test iar daca ai triplul test poti face amniocenteza. Stiu ca este mai riscanta dar era pe aici un topic -o sa caut- cu mamici care au facut amniocentaza undeva in Bucuresti la un doctor care in 2 ani de practicat zilnic aceasta interventie nu a avut nici o pacienta care sa aiba probleme ulterioare.

grace30 FELICITARI pentru perechea de puiuti! Ce mi-as fi dorit si eu pereche de gemeni, dar ....poate data viitoare

pupici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Aris, eu am solicitat sa mi se trimita rezultatul prin mail si raspunsul lor a fost ca NU SE POATE. cel putin la sediul din cotroceni. Sunt foarte dezamagita de clinica asta mai ales pe partea de organizare.
Inca o chestie: am refuzat sa fac testul pt hipoacuzie si inca o chestie pe langa dublu test Doar pt dublu test timpul de raspuns era de 7-10 zile. dar cand am sunat au zis ca dureaza 2-3 saptamani exact ca la dry test care continea dublu test +celelalte 2 teste auxiliare. presimt ca dak le-au facut fara acordul meu o sa ma cert cu ei.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

cremele mustela sau de la boots la gasesti la sensiblu, cel putin eu de acolo mi-am cumparat crema mustela. Costa in jur de 70 de lei mustela si mai ieftina stiu ca este cea de la boots.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

gessy, multumesc ptr info cu privire la creme. sensiblu e chiar in drumul meu

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput