Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

In materie de creme eu am incercat sanosan, luat tot de la sensiblu, dar nu mergea pe burtica meam apareau bubite si ma manca...asa ca am trecut la ulei de bebei, ca sigur nu are de ce sa faca rau si hidrateaza f bine. pana acum nu am probleme, sa vedem cand mai crestem

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Azi am fost si eu cu maslinuta la control, ca ma ingrijorasem putin. E bine, are 292 grame, 19,2 sapt varsta la ecograf, mi-a confirmat si aici ca e fetita, era activa, dadea din manute.

Mi-a spus dr sa nu ma ingrijorez ca nu o simt (aviz fetelor in situatii similare), ca probabil nu are putere suficienta acum si sa mai am un pic de rabdare, ca fiecare copil are ritmul lui.
De dureri mi-au spus ca sunt cauzate de constipatie si ca sa am grija.

Mi-am luat si sange pt triplu test, desi nu prea mai vroiam ca mi-a iesit dry test-ul f bine, dar dr a zis totusi sa il fac...

In rest, toate bune.

Pupici pe burtici

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Ai dreptate pisik, sunt si ei micuti inca, nu au cum sa loveasca f tare...eu acum chiar tresar cand da cu putere, ma intreb cum o sa fie mai incolo

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gessy - pt amnio vino in bucureshti la un doctor bun. se face sub ecograf. cu un doctor bun shansele sa fie probleme sunt aproape nule, in alte tari la femei peste 35 de ani se face amnio direct nu TT. dar pana la urma e decizia voastra, trebuie sa te gandeshti bine, sa va ganditzi bine. eu eram hotrata sa fac amnio daca apare risc mai mare de 1/200. pana la urma totul se rezuma la ce ai face daca afli ca are SD. daca l-ai pastra oricum, nu are sens sa o mai faci....dar daca nu ai fi dispusa sa aduci pe lume un copil cu down, atunci fa neaprat analiza asta. nu are sens sa stai inca cinci luni cu sufletul la gura, sa te stresezi si sa te chinui. iti doresc sa luati cea mai buna decizie

18+
http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Mustela gasesti in farmacii. Eu o am pe cea hidratanta si pe cea pentru sani si in conditiile in care m-am trezit peste noapte (aproape la propriu!!!!) cu niste dungulite visinii care s-au estompat imediat ce am inceput sa folosesc Mustela (nu la modul ca s-au transformat in cele albe sidefii ) sunt foarte incantata!!!

Intentionez sa o cumpar si pentru cea anti-vergeturi, preventiv. Am folosit si eu ulei de masline si de migdale, dar nu au acelasi efect, cel putin la mine, desi si eu am crezut ca fiind naturale vor avea cel mai spectaculos efect!

Mergi la inceput

pisik - exact asa mi-a spus si mie doctorul: "e mic inca mah". totushi il simt ushor...din cand in cand...atunci cand sunt relaxata si ashezata comod

mie mustela nu mi se potriveshte deloc! nu intra in piele cum trebuie, ramane cidata pe piele si se curatza bucatzele cand dau cu mana..yaks
in schimb imi merge bine cu uleiul de le chicco(ulei de migdale+diverse) asta se gaseshte la magazinele baby blue.
cred ca depinde de tipul de piele, producatori astia nu se mai gandesc si la aspectul asta.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Fetelor am nevoie de un raspuns rapid de la cele care ati fost la medsana cotroceni: e adevarat ca nu pot sa ridic rezultatul decat dupa 7 jumate? Ca daca da e nasol, ca eu stau in partea opusa a orasului si nu vreau sa astept 2 ore jumate degeaba...

15+

Mergi la inceput

nu e adevarat. mai ales in cazul tau, rezulatatul era gata de cateva zile, deci il gaseshti la receptie exact la intrare. doar daca iti rezultatele la analizele facute in aceeashi zi dimineatza potzi sa le ridici dupa ora 6pm.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

aris mercic mult
nush de ce presimt ca pt mine or sa faca o exceptie:D ca tot se intampla numa faze "funny" la mine in ultimul timp
Oricum ideea cu luatul rezultatelor dupa 7 jumate mi se pare stupida tinad cont ca programul e numai pana la 8

15+

Mergi la inceput

dar de ce nu le ceri pe fax? pe fax stiu sigur sigur ca se poate. si ai scapat de drum?

18+

Mergi la inceput