Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
narcisa.s spune:
Cristinutza...pai am ridicat carutzul, nivelul urmator.Nu statea intinsa.Si nu am apucat sa o leg.Vil spala vasele eu am mers in camera sa-i caut palariutza de soare...Si l-am auzit pe Vil strigand ca a cazut fata.A luat-o, a iesit afara cu ea...Plangeau amandoi.Noh, spaima a fost mai mare dar ca sa ma invat minte...Am facut si febra pe baza nervoasa.Of...Pupam
Ileanna, eu sunt mare fan.Al tau, al lui Diarux si a sorsii Carmenela.
AnnaBaby, eu sunt cu ceza dar nu mi-a venit inca
Maitrey, io-s mama neatenta...Am citit la mirese...Ce tari sunt fetele noastre.Nici noi n-am pus cercelusi inca
Kimmy, si eu credeam ca mai e vreme.Da uite ca treceeeeeee...Noi suntem mari fani Closer to Nature si Tomee Tipee
Ioi Capri iubita si pe mine m-a scapat tata-meu in cap...Si a vrut sa ma arunce si de pe fereastra de la et 2 ca plangeam prea tare sau ceva de genul asta.Da, bine ca-i bine kupilul, sperietura a fost mare, imi tremurau picioarele si mainile, of...Nu ai mai zis de Matei, cum e la scoala?Ai mai avut probleme cu invatatoarea?
Dar sunati-o pe Sun...Incep sa imi fac si eu probleme...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Carissma...Imi pare rau pentru celule.Dar ma bucur ca ai intrat sa scri.Pup
VIOLETA TM - LA MUUUUULTIIII ANIIIIIIIIIII!!!!!SA FII FERICITA SI IUBITA.PUPAM PRINTESELE!!!!
Violeta, si noi suntem cu kupilul in marsupiu.Cred ca si Violeta.Si Vil si-a tinut toti cei trei feciori in marsupiu si sunt bine.Nici cracanati, nici cu coloana deformata.
Ba se comanda Dara.Ca si eu comand...
Gabriela, felicitari pentru primul dintzisor!!!Ce m-ai emotionat!!!
Irinuca, si Anais tot in funduletz vrea.Ca Amaila.Ma bucur ca ai intrat!!!
Caruciorul rosu
Caprioara spune:
Anaxena, zici ca ai vorbit cu persoana in cauza
? Imi poti spune pe pm ce a zis, please? Merci pentru info cu bouncerul.
.
Narci, Matei e relativ bine cu scoala. Adica avem multe teste cu FB dar si cate un accident cu "Insuficient"; cu purtarea, ca si cu testele: e si cuminte dar mai calca si pe bec
. Vineri merg in excursie (fara parintzi); sa vedem cum s-o purta atunci, daca o sa fie cuminte si ascultator... Insa pe mine acasa ma termina nervos cu lectiile, ca nu-i atent si greseste, sau ii e greu sa scrie anumite semne si le face urat
. Ca atare trebe sa stau sa-i suflu in ceafa cand face temele. Io nu eram asa frate... Da el nu are nici rabdare si nici nu se concentreaza la ce face. Ii zboara mintea la altele, si hop greseala. Incet, incet insa ne dam pe brazda. E oricum muuult mai bine ca la inceput
. Pana invata sa scrie e mai greu.
Bine ca fata ta e bine. Cred ca v-ati speriat tare
. Dar cate sperieturi vom mai trage de acum inainte, numai DD stie. Asa e cand ai copii mici
/
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
narcisa.s spune:
Madutz, da, asa facem...Dar noh, ne-am speriat ca a cazut pe gresie, era intinsa pe jos saracutza...Da, nu m-a lasat Vil dupa aia sa o adorm sau sa-i dau sa manance sa nu asocieze asta cu sperietura
Ankule, pupam...Sirenutza e cuminte acum, slava Domnului
Cristina si noi cumparam scaun d emasa, ala de la Fisher si Steamer Tefal Vitamin.Tot la urmatoarea comanda.Acum, masuta de activitati si termos
Didi eu zic sa nu-ti faci griji cu Aida.Copii se dezvolta in ritmul lor.Anais sta in funduletz, ii place sa stea in fund dar nu se poate intoarce de pe burtica pe spate...Stai linistita ca-i bine fata
Caruciorul rosu
Caprioara spune:
Laremi, ce dulce e Alex
! Am vazut acum pozele voastre noi. E un frumos si un scump ursuletul tau.
Ana, am vazut si zambetul fermecator al lui Matei
!
Sunuleee, vrem poze cu fetele!
Ma duc la culchi, noapte buna.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
irinuca_81 spune:
Tecky ma bucur tare ca a fost OK la doctor si ca ati scapat! 
Capri bravo pentru rezultatele bune la analize!
Narcisa ma bucur sa aud ca acum e OK Anais. Bie ca s-a ales doar cu o sperietura mititica.
fetele
Violeta TM la multi ani si de la mine acum pe ultima suta de metri! 

AnnaBaby si eu sunt cu ceza dar nu mi-a venit inca asa ca nu stiu ce sa iti zic...
I-am trimis si eu mail Carmenelei sa ii spun ce vreau sa comand dar nu am sunat-o, O fi vreo problema? O fi vazut mailul?
Va pup pe toate si ma bag si eu la somn!
Irina
fericita de Amalia (28.06.2008)
ankalaura spune:
STRULU - ce naiba e aia Leg Magic? Daca e vreo chestie de slabit, un aparat ceva... Nene, toate gagicile pe care le cunosc si au acasa biciclete sau smecherii de abdomene sau alte altele, NU FAC NICI O SECUNDA de gimnastica pe ele. Majoritatea au concluzionat c ale trebuie program fix la sala, ca asa... acasa... o tot lasa de azi pe maine si nu mai work out nimicutza...
Auzi Strulu, intrebare - i-am luat fiica-mii niste carti de joc cu eticheta PACALICI, da' nu e Pacalici nene, iar instructiunile sunt in unghereza. Ce zici, daca iti trimit un PM cu instructiunile (sunt cateva fraze doar), ne deslusesti cum se joaca???
TIBERICA - ce meserias sot ai! Si al meu deja a intrat in priza nene... Si na, a noastra n-are decat 5 ani... Are ea un prieten la gradi, Calin, si s-au pupat na.. Imi venea sa ii lungesc urechile (e o metafora, sa nu credeti ca am tras-o vreodata de urechi
) Si apoi s-au certat, nu iti imaginezi ce extaz pe barbatu-miu. ca foarte bine ca s-au certat si sa nu se mai impace! Na!
INELELE DE DINTI LA FRIGIDER - eu nu am pus smecheria ai al frigider ca era primavara cand i-au aparut Elizei dintii si oprisera astia caldura si ii inghetau manutele de numa' pe inelele alea. A morfolit la ele asa, la temperatura camerei, dar nu pot zice ca s-a dat in vant
Erika insa... nene,... nu numai ca roade tot dar linge! Cum simte ceva in apropierea gurite, pac scoate limba si testeaza situatia. E caraghioasa de numa', dar si spal in disperare... si o tot schimb de 2 ori pe zi... Acuma o tin cu barbita dar si pe aia o face fleasca in 2 minute!
Primul dinte la Eliza a aparut la 8 luni!
TECK - niste idioti! Asa sunt toti, poate cu foarte foarte putine exceptii... Bine ca Ralucuta a suportat bine totul si ca acuma e ok 
NARCI - ce patanie! Am observat ca bebelusii de acum sunt mult mai precoce la anumite chestii de motricitate... Pe mine m-a atentionat doctorita inca de la inceput, sa nu o las nicodata nesecurizata... Eliza a stat destul de multicel asa cum o puneam. Imi amintesc ca si Diana spunea ca Andrei ca e mai "precoc" decat a fost Iulia. Clar au prins viteza la dezvoltare... 
CAPRI - asa ne ziceau si nasii nostri anul trecut, cu pustiul lor la clasa I. S-a adaptat mai greu cu diferentele astea intre gradinita si scoala, era cascat, visa cu ochii deschisi, uita ca e cu stiloul in mana... Acuma insa nici lor nu le vine sa creada... El singur vine sa le spuna ce a mai facut, ce teme are, se apuca sa si le faca singur, cu ei doar le verifica, seara... Nu le vine sa creada... Anul trecut erau tare stresati din cauza scolii...
Bafta multa
Gata, mergem la nani. Uitati cat e ceasul! Cum naiba sa nu fiu zombie cand m-am trezit la 6 si ceva... Poate maine dorm si eu pana la 8... 
Anca mami de Eliza si Erika
narcisa.s spune:
Tiberica, ultima data pe fete le-a costat 70 euro transportul parca.Vezi ca sunt si leagane cu sarcina mai mare
Irinuca, e in regula...Daca inregistrezi si un tzipat scurt, un a ascutzit asta inseamna ca te cheama pe tine
Tecky, ce bine ca-i bine Raluca.Asta e cel mai important!!
Monalac, pupam...Se mai intampla.Trebuia sa fim noi mai atentzi.Ma bucur ca sunteti bine si mai ales pentru Cris, ca s-a dat pe brazda!!!
Caprioara, ce ma bucur!!!!!Sunteti bine!!Si daaa, DianaMi e o COMOARAAAAAA!!!!
Diaruxule, azi te pup eu fataaaaaaaaa!!!Si pe comoara de fiu-to
Biri - nada nada??????
Maitrey sa ne spui cum reactioneaza iepurasul coconas la cereale.Pupam si succes cu dieta
Strulutza, nu stiu ce sa-ti raspund.Anais n-a avut reactii alergice...Ii pui lui Viktor ceva pe bubitze??
Caruciorul rosu
Dianami spune:
Anka, laptele praf se ia de la centrele pt. protectia copilului, parca. Sunt in fiecare sector daca nu ma insel. Tot de la 2 o sa luam si noi, acolo e dr. de familie (o sa intreb pt. siguranta). Nu-l poti lua de la cabinet pt. ca dr. nu are cum sa tina atatea cutii. Si nu esti baba!!! 
Fetelor, laptele gratuit e de la stat, faceti cerere pt. el, ori faceti branzica ori il dati altui bebelus care il mananca, e pacat de el sa ramana acolo. Stiti si voi cat costa si cat tine o cutie, puteti face un bine cuiva. ![]()
Dma, nu mai am album, l-am sters ca sa pun poze noi dar n-am mai reusit. Trebuie sa-mi fac timp. ![]()
Mada, eu am luat de pe ebay tavitele lui tanti Annabel Karmel
, una roz si une verde, pt. congelat. Mi se par tare practice, abia astept sa le folosesc.
Annababy, poti face branzica din lapte praf (de-aia ziceam de laptele gratui). Eu faceam 200 ml lapte, il puneam pe foc si la primul clocot puneam 1.5-2 pastile de calciu lactic, pisate. Se coaguleaza instantaneu si se pune la scurs in tifon. Apoi adaugi fructe sau cereale, depinde de masa.
Cu branzica din lapte de vaca e bine sa astepti macar pana la 8-9 luni, are cam mult sodiu si poate declansa alergii (oricum, prin coagulare e mai usor de digerat decat laptele simplu). Iar lapte de vaca dupa 2 ani, numai UHT. Pana atunci formula junior.
Kimmy, poate ar fi bine sa mai astepti cu sucurile, nu cred ca stomacelul este pregatit inca. ![]()
Truli, nu e constipat Victor. Pt. ca spui ca face moale. Il poti ajuta prin alimentatia ta (bea compot de prune, sucuri de fructe, supa).
Plus masaj pe burtica, apasat piciorusele pe burtica atunci cand se screme, chiar un dusulet caldut. Greutatea e mai mult decat ok. ![]()
Ooka, felicitari pt. dimensiuni! 
Diana, mami de Iulia si Andrei
narcisa.s spune:
Capri, lasa ca se da pe brazda Matei.O fii indragostit, cine stie??Si eu aveam note mici la caligrafie si la dictare da pentru asta tot sunt un geniu...heheheeee
Ankule...PACALICI IN UNGUREZAAAAAAAAAAAA??????Ma stric de ras pe aici!!!!!!!Da, sunt foarte iutzi copii astia...Intr-o fractiune de secunda scapa!!Iti dai seama ca o leaga ta-su acum cu toate sforile pe care le gaseste prin casa...Bietul copil
Caruciorul rosu