Fulguleti de nov-dec 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 5
lizzy spune:
apropos de vitamina D... mai dati vigantol? si daca da, cate picaturi? si pana cand, toata iarna?
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
dolores spune:
buna dimineatza,
flore si dandusa: nastere usoara,refacere rapida si copii sanatoshi...si felicitari pt marirea familiei
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
acs spune:
Dianarus, multumesc de vestile despre Flore.
Victor si Ioana primesc in continuare Vigantol, Victor cate 4 picaturi pe zi pana in aprilie inclusiv.
Ce mai fac muschetarii?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
porumbita80 spune:
Am intrat pe fuga sa urez nastere usoara lui draga de flore mult curaj draga mamica si fii sigura ca vei reusi
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)
Laura13 spune:
haide flore!!!!! tinem pumnii sa aio nastere usoara, rapida, bb sanatos si refacere rapida!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Neata va invit la o
Antonia e bolnavioara de ieri varsa si nu poatea manca nimic,a mancat struguri ieri si cred ca de la ei a facut o gastroenterita,am fost la medic ne-a dat metroclopramid picaturi si regim,problema este ca ea vrea apa ceai mereu plange sa manance si dupa iar varsa,nu are febra si nici scaune moi,doar muci,acum dimineata a reusit sa pape 1 biscuite si putina banana,acum doarme
stiu ca sa mai discutat,ati facut "prevenar?",ne-a spus daca il facem acum la 2 ani facem o singura doza,la medicul nostru de familie costa 290 lei,am vrea sa-l facem
vit D-luam 2 pic si cred ca ii voi da pana la primavara
Haide Flore,nastere usoara si bb sanatos
bag si pt Dandusa dar ea mai are pana la fix fix
Acs-super pozele de la londra
Dandusa-ce mai face buba Crinutei a trecut?
Yagmur-vazut ginerele ,o mai tine minte pe Antonia? sau a uitat-o
Teutz-multa sanatate Alexiei si noi avem perete desenat cu pixul suntem in ton cu moda
Donia-super gradinaritul
Ramsan-
Adinazot-o scumpete Alessia
Dianarus-ce fac muschetarii?
fug a facut ochi vrea papa,am o zi grea azi
va pup
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
poze cu acvariu si masina Antoniei
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Lavinia_P spune:
Diana,
Cica pana la primavara sa mai dam cate 3 picaturi.Zice pediatra mea.Dar daca ai sti de cate ori am uitat...
Acs,
Despre carti:
ultima cumparata se keama"ce si cum pe santier"-e cu tractoare si excavatoare si explicatii..plus portiuni care se ridica si descoperi ceva dedesubt.
Ii mai place una "roteste si descopera" de la editura crisan,mai avem o enciclopedie cu animale foarte faina si restul carti de povesti.
Donia,
Chiar numai doua poze?
Ce mai mananca copiii vostri?
Dia,tu ziceai ca ii dai Oanei sunca.De care?
Avem probleme la pranz,unde nu prea agreeaza legumele.
minunea mea
Dbunny spune:
Bambo imi pare tare rau sa aud ca Anto e bolnavioara, ce-i dai? Pozele de la acvariu sunt superbe...a fost interesata Anto de asa ceva? si cizmele sunt ultima moda?
Dianarus noi nu mai dam vigantol de la 6 luni...dar na, Spania are 300 de zile de soare pe an
Lavinia noi papam cu drag si spor bucatele: paste(cu tomate si bors din conserva), omleta cu cascaval, fasole verde cu bucatele de sunca presata si usturoi, supa de pui cu taitei si morcovel mic mic..., spanac in fiecare sambata, ficatel inabusit cu ceapa, pilaf. Creme, ciorbite, tocanite nu prea vrea...dupa ce intradevar se omoara este salata verde...cu ceapa verde, porumb din conserva, rosii-cherry si MASLINE GRUPA MARE - ar putea baga masline non stop copilu asta, dar nu ma mir, si Paco baga o cutie tot la 2 zile...
Astazi am facut vaccinul antigripal...mie- frica de reactiile adverse, ne-au sfatuit sa-i dam panadol oricum pt prevenire ca poate face nitica febra...oricum i s-a pus juma' de doza si cealalta jumate peste o luna...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dia1609 spune:
Lavinia, ii mai dau sunca de pui bio de la bio market... si cand nu gasesc, ii dau sunca de pui presata. dar ea ar manca numai cremvusti ... dar din astia ii dau extrem de rar, in situatii de greva... numai cand ma gandesc ce au in ei si se zbarleste pielea pe mine... si rar gasesc cremvusti la bio market, ca doar traim in romania :(
o sun si io pe flore acuma... sa vad care e situatia.
apropos de mancare, cum faceti ficateii, ca oana nu-i agreeaza? poate nu stiu io sa-i fac, ca nu-s prea gospodina de felul meu
aaa, si mai vreau o data reteta aia de biscuiti de la dandusa, ca nu stiu unde am salvat-o :(( ...pliiiiz , ca avem planuri mari pe we :))
ieri am facut un soi de budinca de piscoturi cu branza inventata pe loc si a iesit mega-buna : un strat de piscoturi inmuiate in lapte, peste un amestec de branza dulce cu 2 oua, zahar, un pic de vanilie si lapte, iar apoi inca un strat de piscoturi inmuiate bine in lapte dulce. bagate la cuptor pana se rumenesc un pic. a iesit ... a mancat si oana, ceea ce inseamna o super realizare ;)
mai ziceti si voi ce le mai dati seara de manncare, ca io-s in pana de idei, si cine stie ce mai inventez
dbunny, ia lasa tu frumos pe mess sau pe pm un nr de tel sa te sun sapt viitoare sa ne vedem intr-o dimineata.
ce mai era? ce mai era?