Fulguleti de nov-dec 2006 (196)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua, minunatelor!

Va mai amintiti de noi oare? "Iata vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de bat..." Am facut un fel de hocus-pocus pe forum dar de ceva vreme am reinceput sa va citesc din umbra si mi-am dorit sa va scriu din nou, de dragul vremurilor trecute.
Am tras cu ochiul pe la pozici si am vazut fulguletii frumosi toti si minunate mamici pe langa ei si parca mi-am dorit sa mai stau si eu cu voi la taclale.
Vreau sa fac si eu super galerie pentru mamicile care se pregatesc de nasterea celui de-al doilea bb (Flore si Dandusa)

Va doresc din tot sufletul nasteri usoare cu bebelusi sanatosi!

Ies ca am putina treaba, dar promit sa va spun mai multe maine (cand prind o clipa fara sef pe la birou).

Va pup!
PS - Daca vreti sa ne si revedeti, ne gasiti la semnatura!

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutz
Ieri am avut programare la endocrinoloaga si nu m-am prezentat fiindca eu am trait cu impresia ca o am azi. Asa aca azi de dimineata m-am prezentat la clinica, unde am mai si asteptat 15 min ca o mare vaca la poarta noua, pana sa-mi treaca prin cap sa intreb la receptie de DR. Care receptionista s-a uitat si mai lung la mine ca sa-mi zica ca de fapt eu avusem programare ieri
Deci sunt dusa cu pluta...cu atat mai mult cu cat aveam zi biletel cu data si ora programarii
Asa ca intrevederea s-a mutat pe saptamana viitoare.
In alta ordine de idei, Maria-sa tot nu vorbeste dar e un scump, imita tot ce prinde ca o maimutica si mor de dragul lui!!!
Cam asta...ma duc la munci!!!

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

asa am pierdut eu luna treecua un examen si odata cu el, tot masteratul meu...
Cand l-am nascut pe darius nu m-am mai prezentat la ultimile 3 examene si nici n-am putut ingheta anul pt k aveam examenele astea( cica se ingheata dar dc n-ai restante). cand m-am prezentat in sesiunea asta de restante (adica dupa 2 ani)..mi-au dat voie cu chiu cu vai sa le dau,spunandu-mi k e ultima sansa si dc nu le iau voi fi exmatriculata...Ironia sortii a facut la la ultimul sa incurc zilele asa cum ai facut tu...deci adio diploma de masterat...Mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu ideea, dar n-am avut ce face...Ironia a fost si mai mare, caci acel examen era notat doar cu 20%, restul de 80% obtinandu-l din referate, pe care bineinteles k le prezentasem...
Asta e..am pierdut un master pt 20% dintr-un ex...

Scuze k am fost off topic, dar mi-am adus aminte de patania mea...si n-am putut sa ma abtin sa ma plang voua

Cat despre activitati casnice am luat si noi modelul dandusei cu bucataritul si cu "biscuititul"...Pana acum doar se prefacea a face ceva, dar de saptamana trecuta, am trecut la fapte. Am vrut sa incerc reteta biscitilor de casa dar am cumparat forme pentru a-i face mai atragatori pt darius.L-am urcat pe el pe un scaun si i-am dat sa decupeze in coca. Totodata denumeam fiecare forma si culare pe care o foloseam...Nu va spun ce incantare pe capul lui...Cand erau la cuptor nu mai avea rabdare sa se coaca. Acum cand mananca, imi cere o anume forma , desi preferata lui e luna....In zilele cand nu facem biscuiti se duce la dulap si imi scoate faina, zaharul uleiul, ia formele din sertar si ma provoaca...

Dia:superba intr-adevar gradina zoologica din Viena. Am vizitat-o si noi anul trecut dar eram fara darius. Ne-a luat vreo 4-5 ore sa o strabatem toata, dar a meritat din plin.Ma simteam de parca as fi vizitat toate continentele ....
Imi pare rau k Oanei nu i-a fost bine, mititca de ea...dar si de voi mi-e mila k va chinuie la fiecare plecare si nu va puteti bucura din plin. Cum se mai simte acum oana?

Laura: ce-mi plac mesajele in care aud k totul e bine..ma bucur pentru voi..

Donia: trebuie sa recunosc k va invidiez pentru gradinarit...Mai gradinarim si noi prin ghivecele cu flori din casa..da nu se pune..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Flore
Nastere usoara si bb sanatos si papacios!

Dandusa:la tine facem galerie pentru fix, fix 1 nov, da?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

FLORE,nastere usoara!
DONIA,frumosi copii mai ai!!!
daca va era dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Tre sa nasca Flore?

Waw...

Haide Flori! Haide Emma!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Hai tu Floreeeee
tinem pumniii stransiiii sa fie bineeee

Donia,
la noi pare ca macul nu are acest efect seara mi-a luat cca o ora s-o adorm...si-i naspa ca,daca nu adoarme repede ma apuca toate cele,mers la buda sau ma loveste Raducu si simt nevoia sa-mi schimb pozitia...si sa nu vada deastea ca incepe sa planga imediat...deci tre' sa mimez ca dorm bustean,dar O ORA????la naiba...mooor de plictiseala...amortesc in timp ce ea numara,vb cu bebele ei si ma iubeste cu bale
f frumoase pozele...cele DOUA poze,da' nu mi-a ajuns asa ca mi-am bagat nasul in albume...si-am descoperit doua pe care nu le vazusemmmmm,cel cu plaja si cel cu creatiile...,fff reusite pozele de la plaja...superrrrr sa nu mai zic de comentarii..m-au dat pe spateee...ai doi copii minunatiiii...pur si simplu minunatiiii
Ramsan,
bine ai revenit
Acs,
ar fi super sa se nasca de ziua Crinutei...,ne-ar placea...as avea 40s si 1 zi...oi mai rezista eu oare?ca el pare ca,da!

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ramsan bun revenit, piciul tau e tare frumos si inaaaalt, semana pitin cu david de dolores..,

adinazot, pitica ta-i un inger dormind...si ce casa frmusica aveti..

dia mama tu ai plecat la maternitate la flore?

dandusa, pe 2 noiembrie cand ma intorc din romania o sa fie deja pozele cu raducu gata puse, da?

acs da, incalzesti laptele intr-un pahar de sticla de ex, apoi il torni in bibe...

Teutz ce face scumpa ta?

madaluta briana ce zice? tot anti lingurita? eu nu mai tin minte, darius e cu tine sau la bunici? daca-i cu tine, cum te descurci cu doi?

noi suntem bine, parca i-a revenit si pofta de mancare, luam inca antibiotic si se cam duce pielicica in jos...am impresia ca suntem in plina decalotare..cu atata cremuit si manevrat nici nu ma mir...are un aspect ciudat acolo, ca si cum ar fi carne vie, dar nu-l deranjeaza, nici mu-l doare, ne lasa sa-l cremuim si sa-l tragem mai nou...

mama motanului n-a mai intrat?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
aelita, pai nu il faci pe nr. 3 mintenas, ci peste vreo 2 ani, sa te mai vedem din nou gravida ... pai daca nu ti-e frica de crescut copii e perfect, ca aia cu spitalul se uita repede. Pai nu?

pai asta e problema, ca nu prea am ce sa uit ca rau nu a fost.dar mie tot imi e frica,imi era frica sa nu fie rau ,mai rau,am scapat si tot imi mai e

ACS-
Citat:
Aelita, nu-l certa prea tare pe sot. Il inteleg, caci dimineata la trezire nu mai am cearceaf sub mine (am scos si-o rima :) ). Vad ca si bursucii ma mostenesc. Salteaua e cam greu de deplasat :).

ma abtin,ca o vad pe mama in fata ochilor cand ,ma lua din somn ca am stricat cearsaful apretat

ramsam-bine ai revenit !!!
vai ce mare a crescut !! si ce frumosi sunteti !! mai e un pic si faceti doi anisori !ce mai faceti ?

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ma gandeam sa-i urez lui flore nastere usoara asa ca am sunat-o dar... nu se duce azi la nascare. aseara i-a zis medicul sa mai stea cateva zile, se pare ca vine singurica bebitza, sunt deja semne pe col asa ca maaaaxim pana miercuri tre sa nasca, altfel chiar ii provoaca nasterea.

Marc 2- si Ianis 4

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ramsan, ai baiat mare si frumos! Bine ai revenit!

Dbunny, cred ca aspectul e normal, iar daca nu-l doare e perfect.

Adinazot, ce frumos doarme Alessia!

Dandusa, deci inca nu facem galerie. Mai e putin pana pe 1 :).

Flore, vino cu vesti bune!

Danutz, Madaluta, ca tot vorbeati de uitat. Ieri m-am luat cu treaba la serviciu si pe la 1 fara 10 mi-am dat seama ca n-am luat fetele de la gradinita. Am alergat intr-un suflet pana acolo. Ioana era linistita, caci ea mananca in seria a doua si nu ma asteptase mult. Dar Maria a inceput sa planga cand m-a vazut: "Mami, ne inchide in gradinita" :). Mi-am cerut mii de scuze caci mi-a parut tare rau.

Dbunny, Aelita, la ce ore scrieti voi! Cand tipa Victor dupa mine :). Azi noapte pe la 5 a vrut lapte, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult. Iar eu n-am mai reusit sa adorm.

Am fost aseara si ne-am vazut finutul. Dormea linistit cand am ajuns. E un frumos si un voinic. Se pare ca mai avem un botez anul asta :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput