Fulguleti de nov-dec 2006 (196)
Raspunsuri - Pagina 3
dandusa spune:
Donia,
adevaru-i ca la casa se gasesc tot timpul altfel si altfel de activitati,muuult mai interesante decat intr-un apt...,gradinaritul mi-ar placea si mie...Crinutei nu mai zic...
aveam de ceva timp in casa un set cu hartie creponata cumparata din intamplare...si azi am desfacut-o cu gandul sa-i decupez literele necesare pt 1 nov cu "LMA,Crinuta" si binenteles ca am avut si ajutor...,a fost delir...amortisem pe scaun si ea nu se dadea plictisita,am facut flori,inghetata,mingii,cercei,bratari,ba chiar si avioane...
dupa ne-am apucat sa asezam papitoii in pozitie verticala pe un cuier improvizat de tati,cusut la fiecare cate o gamalie etc
pe seara ne-am apucat sa desenam peretii,am copiat din carti doua personaje din desene animate,le-am decupat apoi trasat conturul pe perete si apoi pigulit fiecare trasatura a fetei etc...chiar mi-a iesit,astept sa termin si pun poze...ca vreau sa fac ceva mai complex,sper sa-mi iasa
aaaa si zilnic bucatarim impreuna...,ieri a pus mac pe niste cornuri cu fineti am mancat mai mult mac decat fineti dar au iesi gustoase si copilul meu a fost fericit...
activitati de apt,cum spuneam...
Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
danita spune:
salutare
donia azi te-am pomenit ! toate abtibidurile dar toate toate sunt in camera cea noua a lui P :) . o parte le-a avut si inainte dar ptr ca spatiul era mik .... nu s-a putut bucura de ele . acum, indiferent cine vine il ia de mana sa il duca sa vada camera si pe winnie :) THX
noi nu suntem chiar ok , azi io vizitat stomatolog, cazut portzelan . facut o lipitura ....sa vedem :) . P e pe cale sa raceasca si asta e najpa ....sper totusi sa NU !
sunt ko de obo asa ca va pupez doar !
D
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa ieri a pus mac pe niste cornuri cu fineti am mancat mai mult mac decat fineti |
Si n-ati cazut dupa aia intr-un somn adanc? (Stii ca macul contine opiu, morfina, alea, alea, da?)
Frumos ati petrecut cu hartia creponata! Eu am decupat intr-o zi niste omuleti din aia care se tin de mana, iar Cristi ii rupea tacticos... Dupa ce l-a rupt pe primul l-am lipit, iar asta i-a facut mare placere, asa ca rupea si imi intindea sa repar... "mama", rupea... "mama"... rupea... asa ca nu stiu daca mai incerc ceva curand... poate cu traforajul, stiu eu? doar-doar nu mai rupe asa usor placajul ala. Desi... e atat de fericit cand le rupe, ca sigur o sa mai repetam figura
Of, of, dupa cum povestesti parca si acum imi simt pielea intinsa pe burta, iar burta gata sa se rupa... si la Cristi si la Roxana... mai vine si nr.3? Hai ca eu tot insist, ca voi sunteti tinere.
Uite aici piticii la gradinarit
danita, ma bucur ca totul e asezat in formatie completa. Pupici sfatosului... o poza, ceva? ca nu l-am mai vazut de cand avea vreo 8 luni Poate totusi nu-l prinde boala grea!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
acs spune:
Multumesc fetelor! Chiar a fost frumos la Londra, mai ceva ca-n poze :).
Donia, ati reparat vaporul? :)
Si Victorila e indragostit de Thomas si prietenii sai (Momas, Emy = Henry, Geoge... :) ).
Superbe pozele! Ce frumosi sunt amandoi tolaniti in iarba!
O idee excelenta cu filmele inchiriate! Iti spun cand o punem si noi in aplicare.
Ce scumpa Roxana cu "tine neaparat sa afle cum se face, ca sa faca si ea cu copiii ei"!
Mamaana, deci puneti schiurile in picioare si caii la saniute :). Fetele mele de-abia asteapta sa vina iarna cu Mosu' si schiurile. Anul trecut n-am ajuns cu ele la schi, pentru ca mi-am rupt piciorul, dar sezonul asta e obligatoriu.
Aelita, nu-l certa prea tare pe sot. Il inteleg, caci dimineata la trezire nu mai am cearceaf sub mine (am scos si-o rima :) ). Vad ca si bursucii ma mostenesc. Salteaua e cam greu de deplasat :).
Dia, unde ai gasit biberoane dr.Brown? Victor nu vrea cana :(.
Flore, nastere usoara!
Dandusa, nici tu nu mai ai mult! Ar fi frumos ca Raducu sa se nasca de ziua Crinutei, nu?
Ce activitati frumoase faceti impreuna! Noi suntem intr-o continua alergatura, dar vine iarna si recuperam.
Tin pumnii la control!
Yagmur, si Victorila se plimba cu carucioarele fetelor :). Ale noastre sunt violet :). Si, la fel ca Luca, nu le da nimanui, nici macar proprietarelor.
Imi place mult de Luchita in poze, pare foarte hotarat si stapan pe el.
Dbunny, multa sanatate lui Dani!
Teutz, multumesc! Multa sanatate Alexiei! Cu cine ramane cand incepi serviciul?
Diseara ma duc sa-mi vad finutul cel mic :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
dandusa, exact ca tine e si flore :))... azi dim am sunat-o sa vad ce face si se plimba cu tramvaiul, ca poate-poate ... diseara merge la dr sa-i vada colul si cica ii da ceva sa-i provoace... si maine o asteapta la spital sa nasca, ca e de garda )... flore abia asteapta
donia, superbi picii la gradinarit, si poza aia in care stau tolaniti in frunze... mi-a placut mult curtea voastra... of, sper sa ne vedem si noi in a noastra curand... si acum sa te cert : 2 poze???? dupa atata amar de vreme doar 2 poze? ma instalasem confortabil sa vad picii la gradinarit in vreo 30 poze si tu pui 2 poze??
acs, la noi biberoanele dr. brown au sosit din state, in ro se gasesc doar de 125 ml ... dc ai rabdare pana in decembrie,
poate te rezolv cu o bucata
dbunny, cand sositi in ro?
danita, tu parca ziceai ca vii in tm? cand? sanatate lui p, poate scapa usor :)
desiree, intradevar nu ne mai incumertam prea curand sa plecam, mai ales cu masina, ca e clar ca nu-i place sa faca drumuri lungi cu masina, indif cate opriri facem.. si problema majora la dus a fost ca era treaza de la 6 dim si pana seara la 10 ea dormise doar 1 ora... pur si simplu nu putea sa adoarma in masina, tot zicea: "nani, hai pat, nani" :( ... la intors a dormit f mult pe masina, dar mai mult la mine in brate nu in scaunul ei... dar atunci a cam fost febrila toata ziua, as aca poate din cauza asta, ca era molesita... in turcia am fost cu avionul, deci drumul n-a fost problema... bine, nici acum n-a fost drumul cauza imbolnavirii, ca a fost viroza si clar a luat-o cu ceva vreme inainte, dar drumul ala a terminat-o psihic si fizic... si am luat in considerare sa plecam la viena cu avionul, dar asta insemna sa ne miscam f greu prin viena ca eram fara masina... si oana nu sta deloc in carucior, asa ca insemna ca 70% din timp s-o caram in brate pe la metrou, tramvai, etc... mai vedem la viitoarea iesire, cand va fi mai mare, ca prea curand nu ma mai bag la drumuri din astea, nici macar pt un ski in austria
danutz spune:
Buna fetelor,
Am 5 min libere si am zis ca astazi musai tre sa ma prezint la apel...
la treaba cu voi pentru Flore!
Acs, ieri am apucat sa vad pozele voastre de la Londra...ca deh, le asteptam demult!!! Superbe, si cred ca voi v-ati simtit super bine...
Celelalte poze necesita mai mult timp pt vizionare si cred ca o las pe week-end
Dandusa, un bob zabava ca mai ai asa de putin!!!
pare rau de Crinuta si de buba din caputz...offf, prin ce emotii ne fac piticii astia sa trecem!
Sanatate multa bolnaviorilor, Alexiei, Dani si Oana (Dia tare rau imi pare ca nu v-au iesit planurile asa bine la Viena).
Teutz, chiar asa, cine ramane cu ea acasa?
...nu mai stiu...ce-i de capul meu.
Ieri am avut programare la endocrinoloaga si nu m-am prezentat fiindca eu am trait cu impresia ca o am azi. Asa aca azi de dimineata m-am prezentat la clinica, unde am mai si asteptat 15 min ca o mare vaca la poarta noua, pana sa-mi treaca prin cap sa intreb la receptie de DR. Care receptionista s-a uitat si mai lung la mine ca sa-mi zica ca de fapt eu avusem programare ieri
Deci sunt dusa cu pluta...cu atat mai mult cu cat aveam zi biletel cu data si ora programarii
Asa ca intrevederea s-a mutat pe saptamana viitoare.
In alta ordine de idei, Maria-sa tot nu vorbeste dar e un scump, imita tot ce prinde ca o maimutica si mor de dragul lui!!!
Cam asta...ma duc la munci!!!
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dia1609 dbunny, cand sositi in ro? |
Plecam duminica. Ne vedem in Arad? in Carrefour sau ceva parc de joaca..imi intreb prietenii din Arad pe unde este un loc de joaca dragutz? sau vii dimineata fara Oana?
Pan la urma nu mai stiu cate cutii tre sa duc de Ultralevura? 1 pt tine, una pt Dianarus? sau daca desire i-a dat deja dianei, mai tre' sa duc? fetelor lamuriti-ma intre azi si maine...
Mai fetelor eu as aduce si bibe dr brown, dar de-ati stii ce bagaje am dejaaaaaa plus ca blueairu tocmai mi-a trimis un email zicand ca ne taxeaza 7€ de valiza...deci in loc de 3 inghesuim in 2...plus 2 bagaje de mana...plus bagajelul lui Dani de mana daca-i urgent cuiva aduc!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dia1609 spune:
pt cine are vreme, www.babycenter.com/204_recommended-vitamin-d-dose-for-children-doubled_10220030.bc?scid=momstodd_20081021:9&pe=2U6trSb" target="_blank"> un articol interesant despre vit. D
Laura13 spune:
salutari mamici.
sorry ca nu am mai scris de mult, nici timp, nici net acasa, nici multe altele.
am intrat sa dau un semn, sa va zic ca dani este bine, chiar creste, vazand cu ochii, zilnic, vorbeste tare tare mult, prinde tot din zbor, orice cuvant pe care il aude il repeta, le prinde sensul f repede. stiti si voi, ca aveti si voi acasa. suntem bine cu bona, bine si cei mari ... doar ca fff ocupati, ne impartim fiecare ora cum putem ca sa satisfacem toate nevoile, a celui mic si a celor mari. e greu fara nici un pic de ajutor, dar dam inainte.
va pup pe toate, ma gandesc la mamicile mele si fulguletii lor dragi.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
acs spune:
Dbunny, eu am intrebat de biberon dr. brown, dar doar am intrebat. Multumesc ca esti asa draguta, dar stai linistita; ai atatea de carat cu tine, dr. brown iti mai lipsea.
Oricum am inteles ideea: incalzesc laptele in ceva si apoi il pun in biberon. Oare am inteles bine? Si poate reusesc sa-l conving pe Rila sa renunte la biberon :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni