Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
anes spune:
alra, 

mie dr. mi-a spus sa incerc sa nu ii dau cu bibe. In caz ca trebuie sa ii introduc formula, sa ii dau cu lingurita sau seringa. Dar la un BB asa MIC ... cu lingurita!! 
Azi am fost la ORL (la recomandarea dr. care il are in evidenta pe Remus) si i-a taiat "ata" de sub limbuta (zicea ca de aia adoarme la san , pt. ca oboseste). Nu a scos nici un sunet BB, nu l-a durut deloc. Totusi ma gandeam la sanii Dandusei
...ala lapte frate... As putea totusi sa am si eu mai mult!
Poate lactatia se stimuleaza pe parcurs (beau ceai pt. stimulare si iau tablete de Galafor).
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
cherieactiv spune:
hai otilia...inca sunt aici...proaspata ca o panseluta
...cu ce te mai lupti?
Cherie
32+
Sasha...
alra spune:
anes, eu am fost obligata sa combin ca nu prea curgea de la mine. dr tau are dreptate, copiii alaptati combinat ajung sa refuze curand sanul. eu ajunsesem sa o alaptez la san impotriva vointei ei - ea capoasa insa eu si mai capoasa si mai cu experienta ca ea, deci eu am castigat.
pe aici insa nu prea se poarta seringi si lingurite, belgienii sunt mai practici, mamicile se intorc in jur de 3 luni la servici si au in general o mare grija pentru starea psihica a mamei (incearca sa nu o supraincarce). asistenta care venea la noi acasa nu se uita numai la laura cum credeam eu ci si la mine si imi punea tot felul de intrebari - cat sunt de obosita, cum ma descurc, ce ajutor am, cat dorm, etc.
inca ceva - eu am intrebat si moasa si ginecoloaga ce sa fac sa am lapte mai mult si nu mi-au dat nici un stimulent. mi-au zis ca singuru lucru de il pot face e sa o pun la san cat mai des. acuma am vrut sa imi trimita din romania galactogil (parca asa ii zice) dar apoi am citit pe internet ca au fost niste loturi bacterizate si ca nu e safe. asa ca am zis pas.
Vacanta cu Laura in Romania
mar_ysa_28 spune:
babyzapi se pare ca nu doar plecarea lui Mendez ne face probleme ci si faptul ca au majorat din nou preturile...asta in conditiile in care au mai facuto si in aprilie,ce sa zic, sunt foarte trista

cherieactiv spune:
mirtha...iar ma uit la poze..m-a rapit eva!si mi se pare ca iti seamana ff bine..nu stiu daca se pune, ca inca e mititica,dar mie asa mi se pare...eva leita mirtha
ptiu ptiu
Cherie
32+
Sasha...
dandusa spune:
Anes,
stai sa-ti zic...
,aia nu-s sanii mei...adica sant...,dar pozitia de unde filmez,ca eu filmez singura acolo
...,da impresia de mare capacitate...volum imenssss si zau ca in realitate nu erau deloc asa![]()
nu zic ca n-am sani...am avut tot timpul cu ce sa-mi umplu sutienul,dar nu-s asa cum se vad acolo...,pai daca te uiti mai atent pare ca-s mai mari decat capul Crinutei si crede-ma ca nu era asa...
oricum nu marimea conteaza,asta-i clarrrr
ps:zici ca nu a zis nici pas cand i-a taiat ata?suna groaznic operatiunea asta
Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
anes spune:
cherie, foare tare faza cu inchiriatul de la farmacie!
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
Otiliav spune:
Ireen, felicitari pentru grasunica (i-a devansat pe bblusi de pana acum), sa fie sanatoasa si cuminte iar tie recuperare usoara, laptic mult si bb necolicos!
Alra, ai ghicit, nu am incalzire in dormitor deloc. Cand m-am mutat aici era un calorifer electric sprijinit de perete ca se rupsese ceva la suportul lui. Si ca sa nu-si faca Ana de lucru cu el, l-am dus in camera de depozit. Asa ca ne conservam noaptea, dormim in camera neincalzita
ca si multi altii pe aici. Insa am gresie calda chiar la usa dormitorului si in restul casei (cu exceptia bucatariei care este foarte mica si unde se incalzeste de la folosirea aragazalui si de la gresia calda din living). Sa stii ca si eu sunt o friguroasa, dar m-am obisnuit sa dorm asa, de aceea si reusesc sa dorm bustean sub pilota, e moale si pufoasa si incalzeste bine.
Mariana, mie la dilatatie 10 mi-au impins copilul inapoi daca au vazut ca nu-i chip sa iasa. Dar tu de ce vrei cezariana?
Corina, imi pare rau ca suferi atat si esti speriata. Dar totusi gandeste pozitiv, ai ajuns la 35 de saptamani, maine parca schimbi prefixul. E totusi o performanta pentru uterul tau. Si fetita nu-i deloc micuta, s-a dezvoltat bine. Eu nu am contractii, ieri am numarat-o pe a patra in toata sarcina si imi fac griji ca iar ma fac de kkao si nu reusesc sa nasc daca nu am contractii eficiente, tu nu vei avea problema aceasta a lipsei contractiilor in travaliu
, vezi deja te invidiez.
Ramo, chiar la generale era un subiect prin vara. Nasol ca nu a cooperat finul sa mai apese o data pe buton, ce sa mai v-a facut-o. Niciodata sa nu subestimezi un copil, mai bine cu drobul de sare in cap decat sa crezi ca un copil nu poate anumite lucruri prea devreme. Nici nu vreau sa povestesc cate peripetii am avut cu Ana, nu degeaba ii spunem nazdravana, ma mir ca nu am fire albe inca.
Babyzapi, fii curajoasa, nu au ei un dosar cu situatia ta, nu face o tragedie din asta, pana la urma tu esti clientul clinicii ei sa descurce itele. Eu sunt fara doctor si la fel voi fi si la nastere, cu cine se nimereste de garda si zau ca nici nu stiu ce doctori lucreaza la spital, ba poate nasc cu moasa nici nu vine doctorul. Cum e cu sotul acasa, norocoaso!
Mirtha si tatal Evei, eu de dimineata am reusit sa vad pozele si numai la ea ma gandesc. Cea de aici mi-a ramas la suflet, parca vorbeste cu ochisorii, asa se uita la tine de parca discutati voi doua ca intre fete. Doamne ce scumpa este, de-abia astept sa-mi tin si eu comoara in brate, sa simt ca se opreste timpul in loc.
Si eu la fel am impresia ca seamana cu Mirtha, dar ce mai conteaza e delicioasa si desi ai pus o gramada de poze eu parca tot nu ma mai satur sa ma uit la ea.
Ai grija cu patura daca o mai pui in patul vostru. A, si ce haioasa este cu sosete in maini
.
Malinas, eu pe spate simt ca ma sufoc si am palpitatii, pentru ca sunt plamanii inghesuiti si nu mai ajunge suficient oxigen la creier zic eu. Mai bine evitam pozitia.
Spiridusule, fa ceva sa nu mai plangi, parca suntem curajoase nu plangacioase. Sa-ti intre bine in cap ca tu esti la termen acum, da?
nglcarmen1, mie imi place mai mult Cristian Ionut, nu pot explica de ce si oricum tu decizi.
Cherie nebuno, si eu vreau placinta dar nu mai am energie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nov-dec2008 Am trecut in listuta pe fetita lui Ireen si cezariana programata pt nglcarmen1. Daca mai sunt date de modificat, dati o strigare. Am numarat fetitele si baieteii de la noi de la odisee, cine se plictiseste poate mai numara o data sa vedem daca am nimerit. Intrebare: Daca pe masura ce se naste bebe stergem datele gravidutei, ce facem cu fratiorii sau surioarele mai mari? La Ireen, de exemplu, mai este si fratiorul Edi. Pe el unde il mai trecem? Astept idei. Si inca una, daca s-a facut deja cezariana, o stergem din lista de programari? PS: Sunt mamiseli |
Eu cand a inceput sa se mareasca lista am incercat sa fur idei de la alte grupuri si cea mai draguta mi s-a parut cea de aici.
Eu zic sa trecem "fratior de .."
Eu nu am trecut UM si DPN, de fapt DPN am trecut initial dar l-am scos cand am introdus numarul de saptamani pentru ca asa cum spunea cineva DPN-ul initial nu a fost in fucntie de ovulatie si normal ca sunt mamici care nasc decalat fata de el. Trebuie sa uniformizam cumva de la inceput.
Poate pana maine poimaine mai apar opinii.
Lorellay a scris ca are cezariana programata pe 10 noiembrie. O trec eu acum.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+Pozele noastre