Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 10
cherieactiv spune:
otilia,iti trimit o bucata doua prin fax...
...las ca faci maine..nu?
nici tava n-am avut in noua casa..si p-aia o trebuit s-o caut...
hihi...si io ma uit non stop la pozele cu eva...nu ma culc pana nu vine amore acasa,sa i le arat....ca pe bb remus l-a vazut deja...
tot ma rog, da DD sa fie si al meu negru...barbatu mieu e italian clasic...brunet ...io ma topesc dupa oamenii bruneti!!!

Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
hai ca plec,ca umplu paginile degeaba..si nici nu-s in stare sa fac cap noi...noapte buna
Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
windy, asteptam vesti de la tine,pe unde umbli cu pasarica dezvelita, fara dop????iti mai dau max o zi, dupa care ,sun carabinierii
Cherie
32+
Sasha...
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv tot ma rog, da DD sa fie si al meu negru...barbatu mieu e italian clasic...brunet ...io ma topesc dupa oamenii bruneti!!! ![]() ![]() Cherie 32+ Sasha... |
Eu ma rog ca bb sa nu fie negru, adica brunet, ca ma repudiaza sotul
.Cel mai tare cosmar din sarcina trecuta a fost ca bb se zbenguia asa tare ca mi-a rupt burta si a iesit si numai ce vad par negru
, pfoai ce cosmar. Dar partial s-a adeverit ca doar prin burta a iesit Ana.Intrebai cu ce ma lupt. Ma lupt grav de tot cu mine, nu mai am chef de mers cu Ana la bazin, vreau o zi acasa sa fac placinte si curat prin casa. Este obositor si acolo dar si pregatiri inainte si dupa. Norocul meu ca o vad asa in extaz ca azi si imi trece lenea.
In ultima poza apare si balena mama, nu va speriati ca altfel o sterg imediat
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+Pozele noastre
Andy08 spune:
Bebecris, Ireen, felicitari pt. puiutzi! Sa fie sanatosi si cuminti!
Mirtha: Am vazut micutza comoara! E superba!
Bravegirl; Sper ca te simti mai bine. 
Alexa: Esti mai bine cu raceala?
Carmendu, Criss: Am terminat de zugravit, de vopsit usi, ma urmeaza mici retusuri, curatenia...Partea proasta e ca nu avem mobila de bucatarie inca si, implicit, chiuveta care se incastreaza in mobila. Urmeaza sa ne mutam duminica si pt. o vreme o sa spal vasele la baie...asta este. Ce bine de voi ca totul e gata....
Cherie: Ce bebe grasunel!
. Cred ca ar tebui sa-ti mai modifici semnatura, ca te depasesc ![]()
Babyzapi: Of si medicii astia! Dar e bine ca ai dosarul acolo. Si aici e asa cum zicea Cherie, nasti cu cine e de garda. Important e sa aiba ei dosarul tau, ca acolo vad tot ce s-a petrecut in timpul sarcinii, daca sunt ceva probleme sau riscuri etc.
Si acum rezultatul de la eco. Dar mai intai vreau sa multumesc fetelor care s-au gandit la mine: Olivia, Otilia, Carmendu, Cherie, Oceanborn, Andreyutza, Criss, Babyzapi s sper ca n-am uitat pe nimeni. 
Puiutzul nostru este bine si frumos, e pozitionat cu capul in jos, l-am vazut si i-am auzit inimioara, este mai mare cu o saptamana dupa masuratori (eu azi am facut 32 de saptamani), e lung de aprox. 40 cm si are greutatea de 2170 g. Va pun si masuratorile, ca voi va pricepeti la astea, eu sunt cam pe langa:
DBP 83,8 mm
CC 298,2 mm
AC 291,1 mm
FL 65,6 mm
DOF 103,8 mm
HL 58,3 mm
Are falcutze si dormea cu o manutza la capsor...e asa dulce....
A! Si colul e de 40 mm, lung si inchis.
Va las la nani acum.
Andy
31+
loren@ spune:
Neata...se vede ca n-am somn...de fapt am, dar ma seaca bazinul si soldurile
si trebuia sa fac citiva pasi!
Felicitari fetelor de la eco pentru bb mai mari decit sapt. in care sunt...eu, din pacate, figurez la mai mica cu 10 zile decit trebuie, dar asta e, ma bazez si eu pe ce a zis ca nu are pozitie sa-i masoare capul cum trebuie, asa ca tot sper sa aiba si ea deja 3200!
Hai ca si azi asteptam bebei...ura!
Ps. multumesc pentru comentariile legate de burtica
...vi se pare coborita din poze, ca mie asa mi se pare!
Bianca Andreea
Larisa Elena
37+ 5 zile
A M R numai 2 saptamini si 2 zile
Z_IULIA spune:
Buna dimineata!
O 
cafea, ceai lapte, fiecare ce doreste ca m-am gandit sa deschid un minibar ca tot nu ma mai ajung cu banii!
Poate cornuri calde ?
Fetelor eu acu ma apuc de citit ca eu noaptea inca mai pot sa dorm(macar ca ma gandesc ca plec iar la serviciu si mi se face somn instantaneu)![]()
Va
si pe mai tarzior !
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
Neatza!
BrieTinem pumnii sa decurga totul asa cum trebuie si sa-ti vezi comoara cat mai repede!!!!! Asteptam vesti!

Mirtha fetita seamana cu tine.claaar..m-am uitat si eu mai atent...ce-mi place sa vad poze cu bebei, yummy!
andy felicitari pentru vestile bune , bebele grasun si colul luung!
cherie de cantar nu stiam ca se inchiriaza dar stiu sigur ca se inchiriaza pompa de muls electrica...nimeni nu-si cumpara pe aici, pretul e f bun si il inchiriezi doar cand e nevoie..bine, chestiile sigilate le cumperi...dar ideea e buna. eu si tensiunea mi-o masor tot la farmacie, fiind nevoita sa o tin sub observatie. am abonament, 1 euro pe 2 sapt
, adica 14 masurari. am tensiometru si acasa dar ginecul mi-a zis ca mai bine merg la med de fam sau farma.La med de fam e plin tot timpul...
In cazul meu , ginecologul va veni la nastere, am vb cu el despre asta. asa fac toti pe aici(asista la nasterile pacientelor pe care le au in privat..)..asta a fost motivul pt care am ales privatul.. ...Altfel, daca alegi sa mergi la spital pe perioada sarcinii, nici macar nu ai un ginecolog care sa-ti urmareasca sarcina...mergi la cine se nimereste cand ai programarea ...si la fel si nasti..cu cel care e de serviciu..
Ma mir ca ginecul tau, Cherie, nu merge la nastere...doar ai scos o gramada de bani din buzu... macar atat...
Azi-noapte...am visat ca azi a mai nascut cineva...nu zic cine ..
, oricum cineva cine e deja la termen si-si doreste sa nasca..
O zi frumoasa, plina cu vesti bune doresc tuturor!!!!
34+
Thomas 
VonHelen spune:
Buna dimineata burtici! nu am mai intrat de cateva zile...am o indigestie oribila de duminica , am slabit 1kg in conditiile in care nu am mai luat deloc in greutate de 3saptamani. deci acum am efectiv greutatea de acum o luna.
la cafea nu pot sa va invit..poate doar la un ceai de menta !
astazi schimbam si semnatura...ne apropiem de ziua mult asteptata
!!!
dar ma simt prea rau ca sa ma bucur..acum sunt ingrijorata pt bebe ...daca eu nu pot manca nici el nu prea are de unde saracutul!
va pup!
35+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
spiridusul spune:
neatza....
mi-e foame
bine ai venit bb DAria, si Bebe David. Felictari mamicilor ireen si bebecris
ireen, te astept cu sufletul la gura cu povesti din cfr2
va anunt ca mai sunt 2 zile de balantza... dupa aia: traisca scorpionul.
nu vreau sa nasc pe 25,27,31, 2, 3, 4,7,8.... am altzii nascutzi in zilele acelea.... a si nici in wkd, k-s zile de odihna, nu?
azi o sa fac vorbele cu barza.. daca reusesc sa ma misc un piiiic, ma duc si pana la bisericutza, sa am o discutie cu DD
m'ac sa mai gugalesc despre nasteri pelviene/craniene...
iulia buna cafelutza
aaa, pt cultura mea generala, pt ca voi sunteti clar mai citite deact mine, col de 2.4cm cam pe unde e in statistici?....ca deschis de 2 ..m-am prins ce inseamna
36 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus