Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 11
futuremother spune:
spiridusul pai se pregateste bb, nu ? eu cam asa stiu cand se scurteaza colul
. de acum a intrat in termen 
35+
si mamica de 
AMR 5 sapt
IuliaCospy spune:
Buna dimineata fetelor!
Iulia, multumim de cafea! A fost tare bine venita ca eu sunt de la 5 treaza pt ca a trebuit sa merg la analize (ultimele din sarcina sper!).
Felicitari proaspetelor mamici si sa aveti puiuti sanatosi si cuminti!
Brie, succes la ceza si sa iti tii bb-le cat mai repede in brate!
Mamiseli, cred ca tu ai fost cu apelul ieri, nu? Eu raspund prezent. Si eu si bebita suntem bine si abia astept sa mergem la morfologia de saptamana viitoare sa o mai vad o data, inainte sa vina pe lume.
Nu am reusit sa mai intru pe DC in ultima saptamana si nici sa citesc ce ati scris, pentru ca inca mai lucrez (uf!) si ca un facut tocmai acum am o multime de treaba. Teoretic pot sa raman sa lucrez de acasa, dar practic mai mult scriu mail/uri si vorbesc la telefon cand stau acasa, asa ca prefer sa ma deplasez pana acolo ca macar asa am randament.
VonHelen
mii de scuze ca n-am reusit sa trimit atunci cand am promis pozele cu pozitiile de relaxare! Ti le-am trimis acum si sper sa nu fie prea tarziu si sa iti foloseasca. In principiu cea de la pagina 2, cu cele mai multe adnotari, este cea mai eficienta (cel putin pentru mine). Daca vrei mai multe detalii sau nu imi intelegi scrisul, da-mi de veste. Apropos, pozele sunt si in contul comun.
Fug din nou la treaba!
toare
si mamicile!
Iulia
35+ 
spiridusul spune:
am reusit sa ma sperii singura.
cred ca maine imi bag medicul in sedinta, ma leg de el cu lanturi, sa fiu sigura ca ma asista din momentul in care incepe prima durere.
statisticile arata prost
adik daca se nasste normal, in pozitie pelviana...ori ma taie cat china, ori iese bebe cu probleme, il scoate cu forcepsul, maini sucite, picioare intoarse, alea alea....
mah, veniti si voi cu chestii optimiste: spuneti-mi ca asa a nascut vecina lu' verisoara lu'prietenu lu tata-mare....si ca a fostok
sau macar ca nu s-a intors nici la voi bb... sa stiu ca mai am surori de suferintza
cred ca imi pun la semnatura: gravidenia sucks(la mine asa fu sarcina asta) si barza e o neserioasa.... treaba cu barza o dezvolt mai tarziu
36 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
bertha spune:
Buna dimineata!
Ireen, Bebecris, bun venit pe lume micutilor, sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti! 

Mirtha,am vazut pozicile cu micuta chinezoiaca, asa cum ziceau fetele.
E o papusica superba, dragalasa si tareeeee pletoasa!
Mor de drag atunci cand vad bebei pletosi, poate pt ca Darius a fost cheliuta rau, si-a revenit pe parcurs insa.
Eu am fost ieri la dr, totul e bine, in sensul ca bebelina e putin mai mare decat varsta sarcinii sau cel putin asa a constatat dr in urma controlului. Din pacate, nu a considerat necesar sa fac si o ecografie.
Si asa mult as fi dorit...mi-a intrat in cap ca am burtica mica si tare as fi vrut niste masuratori mai exacte. A zis ca mi se pare si ca nu e nevoie sa facem ecografie acum, ci peste 2 sapt, cand vom stabili si detaliile privind nasterea (trebuie sa fac cezariana, am facut si prima data + bb sta cu caputul in sus). Asa ca m-am mai linisit oarecum. La drept vorbind, numai mie mi se pare burtica micuta, toata lumea zice ca-i mareeeeeee, da' deh, fiecare cu piticul lui pe creier.
Am si eu o intrebare pt cine a mai nascut/urmeaza sa nasca la Municipal: in ce consta trusoul bebelusului? Te lasa sa vii cu hainute de-acasa, ce mai trebuie in afara de pampersi, serv umede...? Vi s-a spus sa cumparati vreun medicament care lispeste din dotarea spitalului?
A, cineva vorbea de hranitul bblui cu lingurita, scuze, nu mai retin cine, am citit aproape un capitol in dimineata asta. Si eu am folosit metoda asta, pt ca lapticul a venit dupa 2 zile, timp in care Darius urla de foame. E o metoda f buna pt a evita biberonul, dar necesita extraordinar de multa rabdare, aveam o lingurita minuscula, nu cred ca incapea 1 ml laptic in ea
dar a functionat si a meritat. Aceeasi metoda o foloseam si in situatiile cand trebuia sa plec undeva unde nu-l puteam lua, de ex, cand a mers la dr pt scos firele, control etc, lasam laptic muls mamei si-i dadea cu lingurita, la nevoie. Cand am inceput sa-i dau ceai pt colici, i-am dat cu biberonul. Medicul pediatru avea o teorie pe care n-am mai auzit-o in alta parte, dar la noi a functionat pe deplin: spunea ca laptele nu trebuie dat cu biberonul, in timp ce pt ceai e permis bibe, mergand pe rationamentul ca bb face diferenta intre gustul ceaiului si cel al laptelui, stie ca lapticul vine de la san si ceaiul din biberon si nu o sa refuze sanul. Cum am spus, nu am mai azuit teoria asta, dar la noi a functionat perfect.![]()
Bertha
35+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Amalia spune:
Neata burticute si mamicute!

BRIE, nastere usoara, muuulta sanatate si un bebic mancacios si sanatos!!! Ne gandim toate cu drag la tine si te asteptam cu vesti catd e curand vei putea tu!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
bertha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul am reusit sa ma sperii singura. cred ca maine imi bag medicul in sedinta, ma leg de el cu lanturi, sa fiu sigura ca ma asista din momentul in care incepe prima durere. statisticile arata prost adik daca se nasste normal, in pozitie pelviana...ori ma taie cat china, ori iese bebe cu probleme, il scoate cu forcepsul, maini sucite, picioare intoarse, alea alea.... mah, veniti si voi cu chestii optimiste: spuneti-mi ca asa a nascut vecina lu' verisoara lu'prietenu lu tata-mare....si ca a fostok sau macar ca nu s-a intors nici la voi bb... sa stiu ca mai am surori de suferintza cred ca imi pun la semnatura: gravidenia sucks(la mine asa fu sarcina asta) si barza e o neserioasa.... treaba cu barza o dezvolt mai tarziu 36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus |
Ce simpatica esti, pe cuvant!
Nu te mai stresa atat! Nici bebelina mea nu s-a intors, desi am rugat-o in fel si chip. La mine n-are nicio importanta, pt ca fac cezariana oricum, da' vroiam sa stea si ea in cap, ca toti copiii cumintiBertha
35+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)poze
Amalia spune:
Andy felicitari pentru rezultatele foarte bune de la eco!!
Ai un puiut mare si cuminte!
Loren@ nu-ti fa probleme cu dimensiunea lui bebe. Oricum aparatele astea estimeaza cu o marja destul de mare de eroare, si0ntrun final va conta doar sa fiti amandoua sanatoase, ca greutatea se poate recupera repede!
Oceanborn "mama Omida"..pe cine ai visat?![]()
Spiridusul sa ai o zi buna iubita, linistita si fara probleme!
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Z_iulia multumim pentru cornurile calde si cafeluta!
Sa ai o zi buna si tu!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Z_IULIA Buna dimineata! O ![]() cafea, ceai lapte, fiecare ce doreste ca m-am gandit sa deschid un minibar ca tot nu ma mai ajung cu banii! Poate cornuri calde ?![]() Fetelor eu acu ma apuc de citit ca eu noaptea inca mai pot sa dorm(macar ca ma gandesc ca plec iar la serviciu si mi se face somn instantaneu) Va si pe mai tarzior !Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008 |
si
38+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Cherieactiv ma inveselesc de cate ori citesc ce postezi!
Esti ca o gura de aer curat!
Wndy... pe unde esti..ca intrebam toate de tine si nu mai apari..
si
38+
Luca Gabriel
vrabiuta spune:
buna dimineata
spiridusule, mama imi povesteste ca io am fost toata sarcina in prezentatie pelviana si nu m-am intors cand m-am nascut. nu m-a tras nimeni cu forcepsul, nici nu mi-am sucit vreo mana sau vreun picior. ba mama saraca, in plus, ca sa fie stresul cat casa, avea rh negativ (iar eu pozitiv). si iata ca-s bine sanatoasa si devreme acasa ![]()
despre cfr 2 - prietena mea a nascut acolo acum doua saptamani si un pic. maternitatea renovata, asistentele dragute, curatenie luna, bb cu ea in camera, totul ok.
ea a stat in rezerva cu doua paturi, iar in 48h era acasa.
mirtha - frumoasa foc eva! si ce par frumos are... a mea avea trei fire rare si blondutze si tot speram sa ii mai creasca.
o zi frumoasa tuturor!
mami de
si graviduta 

lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara