Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
mamiseli_11 spune:
Bun venit pe lume Daria de Ireen!!
Bun venit pe lume David de Bebecris!!
Hai Brie!!
Eli condoleante.
Mihaela
35+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 5 saptamani
alra spune:
on the record ne stim de la mare din romania, dar putin, insa ea si tati de laura se stiu de multa vreme, hahaha
carmen, ai PM
eu nu m-am prins din pozele tale si ma uitasem pe ele ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Bebecris, Ireen, sa va traiasca bebe David si bebelusha Daria, sa fie sanatosi si voi sa va refaceti repede! Va asteptam cu vesti!
Brie, mult noroc maine, sa ai curaj si sa treci cu bine de nastere! Sa dai un semn cuiva maine ca sa stim ca ai nascut cu bine!

Corina, imi pare rau sa aud ca treci prin atatea, sper sa reusesti sa prinzi cat mai multe saptamani pt Arianna...
babyzapi, chiar ghinion sa ramai fara doctor la final...nu poti sa vorbesti cu el si sa afli unde s-a dus? poate este o varianta, chiar daca trebuie sa renunti la medlife...mie mi se pare mai important medicul decat spitalul in sine...asta daca nu reusesti sa te preia un medic foarte bun de la tine si sa stai linistita acolo...dar banuiesc ca e mult stres...iti tin pumnii sa rezolvi repede situatia asta incerta...
Mirtha, ma bucur mult ca ati ajuns cu bine acasa...Eva este absolut superba si seamana cu tine...asta e foarte clar...cu pometii usor accentuati si trasaturi mongoloide, mie mi se pare ca e bucatica rupta...se vede ca esti fericita...dar mai mult m-au induiosat pozele facute cu taticul ei...cand vad o femeie cu copilul ei e una, dar cand vad un barbat cu o mana de om, ma topesc...cand mai ai timp, sa intri sa ne mai dai detalii tehnice despre cum a decurs totul acolo...sper ca alaptatul este in regula si ca nu a avut consecinte faptul ca au hranit-o cu biberonul in spital...
O seara frumoasa, doamnelor!
Diana
36+
Sonia
AMR 12 zile
cherieactiv spune:
fetelor,amalia,dandu, mav,otilia...am citit ce ati scris despre alaptat...ffff folositor pt noi, astea care nu stiu...multam..
Cherie
32+
Sasha...
anes spune:
Alexa ![]()
![]()
![]()
Alra, da` scumpa este fata ta..cum statea ea in fundulet in galeata (cadita) aia!!
Vreau si eu sa creasca BB mai repede...macar o luna sa aiba! ![]()
Brie BAFTA MULTA!!! 

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
alra spune:
si io si io - cu alaptatul. teorie ca practica ...![]()
uite, citeam in dr spock (il am pe noptiera ca am terminat toate cartile in romana din casa) ca mamicile din tarile subdezvoltate se ghideaza dupa urmatorul principiu: daca copilul pare linistit si arata bine inseamna ca ia suficient lapte. cica acest principiu functioneaza in 9 cazuri din 10.
apropo de "arata bine", pediatra laurei nu o cantareste/masoara/verifica pe curbe niciodata. o apreciaza ochiometric si imi zice ca arata perfect si are fata de copil sanatos. numai la primele vizite dupa nastere mi-a suit-o pe cantar sa vada exact cat a luat in greutate. si v-am mai zis - io ma scuzam ca combin sanul cu sticla, ea cica nu ma intereseaza ce faci, cat timp ia in greutate si e sanatoasa faci perfect.
imi place la astia ![]()
alra spune:
anes, tocmai ma gandeam la tine si bebe al tau ca arata cam ca laura la 2 luni si ceva ![]()
laura a avut 3kg la 1 luna.
Otiliav spune:
Am aparut si eu, v-am spus ca sunt mai ocupata ca la servici. Fug sa recuperez.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
cherieactiv spune:
alra, scuze ca te-am omis...
...deci asa...hmm...
aaaa..oceanborn, tu stiai ca ,cantarul, se inchiriaza de la farmacie,costa 1 euro pe zi...daca vrei...
eu il am de la niste prieteni it...niste fandositi pe care in curand o sa-i pun la punct, pt ca prea prea ma sfatuiesc ei..in chestii bebelusesti..de alea cu muulte figuri...iar eu nu sunt adepta...si cand le vad plozii, niste rasfatati si fara bun simt...nu le stiu ei pe alea..cu tiganu care ii asteapta dupa colt..sa le fure restul de la alimentara..![]()
Cherie
32+
Sasha...