Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

felicitari IREEN pt grasunica...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

babyzapi nu pot sa cred...........CE NE FACEM FARA DOCTOR...dar ti s-au dat explicatii? Eu am programari facute pt toata luna....la cine vom merge acum...pls lasa-mi si mie un PM cu nr tau de tel ca sa te pot contacta...eu am programare joi la 15...deabia acum am aflat ca tu lucrezi al Medlife...sper sa se rezolve situatia ca sunt foarte trista....am mers la el de la 7 saptamani special pt ca vroiam sa am de-a face doar cu un dr dar se pare ca mergeau lucrurile mult prea bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hello,

am reusit sa imi asez si eu burta pe scaun in etape caci copilu facuse caca si a trebuit sa il schimb si apoi nu mai voia in pat.

am citit un pic din urma si in primul rand vin cu felicitari pentru ireen si bebe proaspat, apoi pentru mirtha si grasunica din poze.

cherie, te vad in zona, parca am citit ieri ca il ai in burta pe elefantu, sa te vad pe unde il scoti

corina, tinem pumnii sa mearga totul bine. inteleg ca situatia e controlata insa zic si eu ca toata lumea - nu as ezita sa ma prezint la spital in cazul in care simt ca se ingroasa gluma. oricum mult curaj, stiu multe cazuri de prematuri bine sanatosi nascuti la saptamana mai mica decat esti tu si cu mai putine kg.

babyzapi (si parca mai era cineva la medicul demisionar), gandeste pozitiv - ai inca timp sa cunosti un doctor nou si se intampla de multe ori ca dr tau sa nu poata veni la nastere dintr-un motiv sau altul. si ca sa fie si mai pozitiv , gandeste-te ca faptul ca nasti intr-un spital deja e super caci in mod normal esti in stare sa nasti in pestera/padure/pe camp. nu stiu daca suna bine sau nu dar vorba asta de duh mi-a zis-o mie o prietena care a nascut 3 copii. asa s-a incurajat ea

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Am trecut in listuta pe fetita lui Ireen si cezariana programata pt nglcarmen1. Daca mai sunt date de modificat, dati o strigare. Am numarat fetitele si baieteii de la noi de la odisee, cine se plictiseste poate mai numara o data sa vedem daca am nimerit.

Intrebare: Daca pe masura ce se naste bebe stergem datele gravidutei, ce facem cu fratiorii sau surioarele mai mari? La Ireen, de exemplu, mai este si fratiorul Edi. Pe el unde il mai trecem? Astept idei. Si inca una, daca s-a facut deja cezariana, o stergem din lista de programari?

PS: Sunt mamiseli

Mergi la inceput

carmendu...inca mai astept o mobila...mai am de pus la punct ceva chichite...parca nu imi vine sa pozez asa...cuibu e mititel...nu prea pot sa fac multe...cum aas fi vrut...probabil ca o sa fac cand o sa vina bb..cu ocazia aia...intre timp, mai pune tu niste poze...niste idei, nu mi-ar strica...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

cherie, iti dau eu niste idei simple: exista niste bordere si stickere pentru pereti cu diverse personaje din desene animate. uite aici niste poze cu prima camera a laurei, de unde locuiam inainte
http://bebeadialina.spaces.live.com/photos/cns!F7E22319C7DAA4B3!277/

acuma avem tot border cu winnie insa stickere cu dora ca deh, acuma avem si pretentii.

exista si stickere de cauciuc pe care le poti pune fie pe perete fie pe mobile (se lipesc numai in niste puncte)

editez ca m-am mai uitat pe propriile poze: o puneam pe fi-mea in fund la 2.5 luni!!! http://bebeadialina.spaces.live.com/photos/cns!F7E22319C7DAA4B3!214/
adevaru e ca niciodata nu i-a placut sa stea culcata ca copiii mici cand era treaza, inca de la nastere. ea sa vada, sa stie, sa se uite!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

alra...pai io sper sa fie ca...pt mine...fetita de 52 kg,normally...cine stie cum evolueaza...poate de acu sa creasca mai incet, cine stie?ca atatea mai aud si citesc...insa nu bag in seama chiar toate teoriile astea...

windyyy....zi ceva!

ocean...hi there...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

aaaa...alra..merci...le-am cumparat deja..noi l-am ales pe nemo..pe bambi...pe ala de pute(nu stiu cum il cheama)...le-am gasit cumva iesite in relief, si lumineaza noaptea...foarte frumoase...camera lu bb e ok...camera de zi cu bucataria inca nu...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Chemare la apel:

Vrajitoarea, Flore26, Je_grigo, Loremarian, sadicutza, Madalina70, Siminica, Naty35, Darling, Flowers, Laurasv, Esaria, Aliburtica, Gabitza1977, Leredana, Alionushca, Eleramo, Oana-Oana26, Bebeoana, Yannisa, Esyanda, Bebestrumf, Iubu77, Mary81, Maria28, Marushk, Dadap, Excel, Amyacatrinei, Marguta, Blue78, Stewie, Machus, Marush, Onut77, Ioanamami, Nadina, Geaninagreti, Pisu-Pisu, Sorvint, Mirela_1, Jakimiha. Ce se intampla cu voi fetelor? Nu ati mai dat nici un semn de viata.

Au mai scris dar parca mai demult:

Lorelley, Flori76, Alexa_rozi, Bertha, IuliaCospy, Mnarcisa, Simona73, Kita, I_fotache, Rodicaosoian. Sunteti bine? Mai spuneti si voi ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

alra te rog mult activeaza PM. doamne, acum am vazut fotografiile cu tine. ne cunoastem. sau spune-mi cum putem sa vorbim in privat. te rog. sotul tau....adi

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput