Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Brie

Bravegirlsa ne tii la curent ....

Anes....pozeeee?...hai ca stiu ca nu ai actionat la la capacitate maxima...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Corina am primit PM-ul de la tine si am trimis deja datele tale de contact pe mailul comun!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Trimit PM cu nr meu, si puteti sa-l puneti pe mailul comun, ca eu nu stiu cum/unde.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brie NASTERE USOARA si muuuulta sanatate si tie si bebelinei!! Abia te asteptam maine cu vesti!
O sa ma gandesc la tine de dimineata!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

BRIE NASTERE USOARA! TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE !

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

mav,cu placinta aia de mere o sa te pomeneeeesc multa vreme....sunt udaaa leoarca...tu stii ca am alergat 3 ore prin magazine sa cumpar sa fac???se inchideau peste tot, nu gaseam praf de copt...mere...am facut niste drifturi cu masina ca am lasat urme de cauciuc pe la intersctii...am ajuns la 120 in oras!!!!am speriat 2 babe...auuu..acu e in cuptor...bb nu mai poate ...se agita de 3 ore...

mirtha,tu ce mai vrei de la viata acum????am vazut pozele si m-am topit!ai o fetita(de fapt, cred ca e a lui tata mai mult..hihi)..spectaculoasa...de vis...este super super super frumoasa...parca e o mica chinezoiaca...ce sa mai...am visat la o fetita bruneta...parca si vad, la norocul meu...o sa iasa un baiat..si un blondoi...nuuuuuu...nu blond DD plsss...fa-l brunet ...si promit sa bag o rugaciune in fiecare seara,

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

HAIDE BRIEEEEEEE

Loren@ vad ca nu conteaza in ce luna esti , arati la fel de bine ...iar burtica cea mare de acum ti se asorteaza

Mai stiti ceva de Ancaoradea , Leeloo si Cata_Miky ?

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

of mai bravegirl,ca incercata mai esti ...hai..inca putin...o sa fii rasplatita pt suferinta asta...imi pare rau ca te simti asa.......stai in pat,inchiriaza un film....inceraca sa uiti de durere...papa in pat...rasfata-te...da drumu la caldura...ia sotul langa tine...o sa fie bine..

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

lorena..esti o mamica tare frumoasa...te fardezi si ff bine...dar stim noi...daca n-ai fatza degeaba pui fard peste, ca tot degeaba...tu chiar esti faina rau...,beautifuuuul..

mai babyzapacila...hai sa-ti zic ceva...stii tu ca noi astea din strainatati,nu beneficiem de prea multa bagare in seama din partea medicilor...la noi, doc nu vine sa ne asiste la nastere...cu cine se nimereste pe tura...cu ala nastem...
tu, oricum cand ajungi la spital, ai cu tine un fel de jurnal al gravidei, nu?analizele din sarcina..etc...eco...deci...cel care te va naste...citeste fisa ta de gravida...sau te intreaba...
stai asa..ca parca tu esti cu ceza??

io m-am razgandit intre timp...hai..sa ne luam de manuta, ne facem curaj..ce zici???incercam o naturala..???come ooon...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

BRIE...multa bafta maine...sa iasa totul asa cum iti doresti...sa te refaci rapid...si sa ai un bb sanatos,frumos!

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cherie- situatia lui babyzapi e una nasoala in sensul e e tare neplacut sa te lase dr chiar inainbte sa nasti. dar babyzapi lucreaza la medlife, chiar la spitalul unde o sa nasca. cu siguranta medicii o cunosc si sper din toata inima ca nu o s-o lase balta.
babyzapi-
cherie- vrem poze cu cuibul tau.

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput