Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

IRENNE sa-ti traiasca grasunica si sa va aduca numai cucurii! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!

MIRTA sa va traiasca pritesa! E o dulce! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Multumim si tatei ca si-a facut timp pentru noi!

LOREN frumoasa burtica ai! Sa fi sanatoasa si nastere usoara!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Mirtha, ai o bombonica de fetita!! Scumpa rau de tot! Mi se pare mie sau seamana cu tine?

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

bebecris, FELICITARI!!!! David Andrei bine ai venit pe lume! Sa va traiasca sa creasca mare si cuminte si sa fie un mancacios.
ireen, FELICITARI !!!!! Sa va traiasca Daria si sa va aduca numai bucurii. Recuperare rapida si sa intrati cu vesti proaspete aici la noi.

mirtha, sa va traiasca Pitica, este o dulceata de fetita.
babyzapy, imi pare rau stiu ca nu e chiar atat de placut sa afli cu putin timp in urma ca de fapt nu te mai poti baza pe el. Iti doresc sa rezolvi repede problema asta.
corina, subscriu si eu.Suna-ti medicul, nu e de glumit.

Eu azi m-am intalnit cu dr anestezist. Am vb cu ea si mi-a spus ca imi va face epidurala, de anestezie generala nici sa nu ma gandesc macar. A spus ca pot sta si in genunchi in fata ei de rugaminti si tot nu imi va face anestezie generala.
Am vb si cu dr in dupa amiaza asta si maine la 8.30 mi-a zis sa fiu in spital.

Deci............asta este ultima noapte cu burtoaca mare. O sa-mi fie dor de ea...Maine imi voi vedea fetita !

38+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Corina, subscriu Mirthei. Eu NU AM AVUT NICI O PATA si NICI UN ALT SEMN si am nascut tot in doua ore de la dilatarea colului. Ai grija de tine pliiizz!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

BraveGirl daca durerile sunt neregulate si cedeaza la
No-spa atunci nu sunt dureri de nastere ci pregatitoare. Eu am astfel de dureri si contractii de 2-3 saptamani. Exact la 33 de saptamani ca si tine am fost si eu internata in spital in aceleasi conditii. Sfatul meu este sa mergi la doctor .Nu stiu daca tu ai facut sau era alta fata injectii cu dexametazona,ele maturizeaza rapid plamanii lui BB, mie asa mi-au facut in spital+ antispastice + stat numai in pat cu piciorele mai ridicate si fundul mai in jos tocmai pentru a nu apasa sarcina. Asta timp de 14 zile pana a facut bb 35 saptamani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Brie, nastere usoara!!!

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bebecris,Ireen
felicitariiiiiiiiii,sa va traiasca copilasiiiiiii,sa creasca mariiii

Brieeeeeee
tinemmmmm pumniiiiii sa fie bineeeeeeee

Mirthaaaaaaa
ce frumoasaaaaa este Evaaaaaaaaa

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Lorena,
you sexy mamaaaaa
frumoasa foc burtica ta
Bravegirl,
sper ca esti mai bine,da un semn ceva sa stim ca totul este in regula

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt ganduri...nu m-am suparat si nu arunc cu rosii. Eu ma simt mai bine, contractiile au revenit la ritmul lor d epana acum. Mirtha, nu l-am sunat pe doc pt ca la mine nu e prima oara cand patesc asa ceva. La inceput faceam control sa vedem colulu, apoi la fiecare criza din asta de contractii am avut cate o pata si mi-a explicat ca e din cauza placentei si uterului meu. Va dati seama ca daca s-ar fi repetat, sau ar fi fost mai abundenta ma duceam la spital. Apoi dr ma lasa sa stau acasa daca imi iau tratamentul pt ca sotul a terminat medicina si nu mi-e frica de reactiile adverse. Eu nu v-am scris de fiecare data cand am avut probleme, pt ca sunt mai optimista si nu-mi place sa vb despre probleme...mi se pare ca le amplific daca le intorc pe toate partile. Numai ca acum chiar eram dezamagita, pt ca la eco mi s-a spus ca o sa am iar contractii urate cand o sa treaca bebelina de 2 kg, dar eu am zis ca poate scap. Maine ma duc la analize si luni am programare la dr. Vreau sa fac si un eco sa vedem cam ce greutate are printesa.
Trimit PM cu nr meu, si puteti sa-l puneti pe mailul comun, ca eu nu stiu cum/unde.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

brie- scot pentru tine.
iti doresc nastere usoara sa-ti vezi bebelina sanatoasa ,
sa iti revi repede dupa anestezie si sa nu te doara nici cand iti baga acul la anestezie, nici dupa ce trece efectul anesteziei.
lorena-arati foarte bine . doar burtik e de tine.

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput