Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ihi amalia...got it...io asaa..in general is relax..optimista...ma mai loveste asa cate un gand, dar imi trece repede...faca-se voia lui DD!

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau burtici si mamici
Nu de mult am ajuns si noi de la dr. de la eco dupa 1 luna de zile .
In mare suntem bine . Avem 2,400 kg la 34 de saptamani cica ( nu mai sunt sigura cate sapt. am defapt , eu stiam 35 ) . Alte valori : placenta anterioara maturit. gr. II ,prezentatie craniana , continut cranian normal ,rinichi aspect normal , cord ritmic tetracameral , DBP=8,58 CM ,CA=30,9 CM ,LF=6,8 CM ...si nu mai inteleg mai departe ...of ce scris mai au si dr. astia .
Bineinteles ca am intrebat iar cum va decurge nasterea si a zis ca e inca devreme si mai vedem peste 2 saptamani si apoi ne vedem saptamanal...parca as naste la 45 sapt. . In fine mi-a zis ca totul e in grafic si nu am de ce sa ma astept la o nastere timpurie , sper asa sa fie .
Acum intru sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat .

FELICITARI BRIE PT. BEBELINA GRASUTA SA VA TRAIASCA SI TIE REFACERE FULGERATOARE

PS.mai aveti ceva situri cu masuratori corespunzatoare saptamanilor de sarcina ? parca erau in italiana ceva si unde se poate calcula greutatea dupa datele de la eco?...stiu ca s-au mai pus dar poate le mai are cineva la indemana

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

BraveGirl felicitari pentru semnatura! Ma bucur ca te "aud" cu o alta stare de spirit astazi!
Multa sanatate si inca multe saptamani de acum incolo!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am schimbat semnatura!!!!!

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

cris....vesti bune...esti in grafic2400 e super ok!

Cherie 33+ Sasha...

Mergi la inceput

pe mine iar ma suna mama din ro...e topiita dupa mine de cand sunt gravi!
pana nu demult...fraza io te-am facut ,io te omor era cevaa...in loc de buna dimineata...sau...vezi ca acusi te toc ca pe patrunjel.....si muulte altele..acum...e de viis...draga de ea...

Cherie 33+ Sasha...

Mergi la inceput

Criss703 super vesti de la eco! Nu-ti fa probleme cu greutatea ca esti in grafic!

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Cheriactiv parca va si aud!

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

pe mine iar ma suna mama din ro...e topiita dupa mine de cand sunt gravi!
pana nu demult...fraza io te-am facut ,io te omor era cevaa...in loc de buna dimineata...sau...vezi ca acusi te toc ca pe patrunjel.....si muulte altele..acum...e de viis...draga de ea...

Cherie 33+ Sasha...

si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

dea, amalia, mai bine nu...mama e o ..aprigaa..moldoveanca doc...iute tare ,guraliva...tot tacamu..dar acuma a lovit-o iubirea pt mine...e ff dulce..

Cherie 33+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

PENTRU PROPRIA TA INFORMARE CHERIEACTIV, SE NUMESC PERSOANE CU DISABILITATI SI NU HANDICAPATI SI CAND TE MAI APUCA SENSIBILITATI DE ASTEA TE ROG SA LE PASTREZI PENTRU TINE CA NU TOTI "HANDICAPATII" DORESC SA STIE PRIN CE TRECI TU.

Mihaela 35+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

...CAPITOL NOU!!!...

PS: Sunt Alexa

Mergi la inceput