Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 22
mamiseli_11 spune:
Criss, pe prima pagina sunt 2 link-uri alaturate care se numesc Biometrie fetala si Estimare greutate in functie de masuratori.
Mihaela
35+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 5 saptamani
Darling_ spune:
Buna seara gravidute curajoase si mamici fericite... Vin si eu cu coada intre picioare si raspund la apel...Nu am mai scris pt ca o buna perioada am fost in vacanta apoi am inceput iar serviciul unde e sufocant de aglomerat. De abia apuc sa va citesc din an in paste si imi vine greu sa scriu fara sa citesc tot ce s-a scris. Dar nu am putut lipsi la apel totusi.
.
Sa va spun despre noi. Avem 34 saptamani si 5 zile si un burtoi bine facut si miscaret. Se mai incordeaza din cand in cand, aseara am crezut ca iese bebe prin piele, la un moment dat ma intrebam cam cat se mai poate ridica burtica. Dr mi-a zis ca e f posibil sa se nasca mai devreme, noi asteptam, avem bagajele facute de 3 saptamani, am cumparat tot ce trebuie acum asteptam. In rest.... arsuri gastrice, dureri de spate, stari de voma....ma rog tot tacamul, fara exceptie. Si on top ... serviciul care ma seaca de puteri. As vrea sa mai pot merge inca 3 saptamani, incercam sa vedem daca iese. Aaaa si vine mama sa ma ajute, asta e nemaipomenit de bine avand in vedere ca nu stiu nimic despre bebei. Maine ma duc la al 3lea curs despre nastere, de luni intr-o saptamana am programare la midwife. Alt eco aici nu se mai face. Ultima eco aici am avut-o la 18 sapt, noroc ca am mai facut un 4D acasa.
Vreau sa felicit proaspetele mamici, refacere rapida si bebelushi sanatosi si papaciosi. Multi pupici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui nov-dec2008 Chemare la apel: Vrajitoarea, Flore26, Je_grigo, Loremarian, sadicutza, Madalina70, Siminica, Naty35, Darling, Flowers, Laurasv, Esaria, Aliburtica, Gabitza1977, Leredana, Alionushca, Eleramo, Oana-Oana26, Bebeoana, Yannisa, Esyanda, Bebestrumf, Iubu77, Mary81, Maria28, Marushk, Dadap, Excel, Amyacatrinei, Marguta, Blue78, Stewie, Machus, Marush, Onut77, Ioanamami, Nadina, Geaninagreti, Pisu-Pisu, Sorvint, Mirela_1, Jakimiha. Ce se intampla cu voi fetelor? Nu ati mai dat nici un semn de viata. Au mai scris dar parca mai demult: Lorelley, Flori76, Alexa_rozi, Bertha, IuliaCospy, Mnarcisa, Simona73, Kita, I_fotache, Rodicaosoian. Sunteti bine? Mai spuneti si voi ce mai faceti. |
+21saptamani cu
Eduardhttp://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ
mar_ysa_28 spune:
Brie - sa-ti traiasca minunea!
Mirtha - multumim pentru poveste.
..chiar e impresionant...si cand te gandesti ca in doar cateva saptamani ne vom afla si noi in o situatie asemanatoare...!
kamelya spune:
imi cer scuze ca dau buzna la voi la, odisee... sunt sora lui babzapi
vreau sa va anunt ca in dimineata asta pe la 05.00 i s-a rupt apa

sunt asa emotionata...ca imi tremura mainile cand scriu..nici cand am nascut eu nu am fost asa emotionata
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008