Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Brie felicitari !
Sa iti trasca Androniki , sa fiti sanatoase , fericite si reveniti repede , repede acasa !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fetelor...medicul meu are doar eco 2D...are rost sa merg si io sa fac unul 3D??se poate vedea ceva , ce la 2d nu e posibil sa remarce?

nu am facut morfo de trim 2 k lumea...nu mi-a numarat nimeni degetele...nu am ascultat bataile inimii.....dar el zice intotdeauna ca e ok...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Bei sa nu te prind ca renunti la nasterea vaginala ca vin si iti rup tocurile alea de la felicic , ma auzi ?!!!
Iti tin eu pumnii si ai sa vezi ca va fi mai usor ! Promit !

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

mirtha...auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..!!!!acum cand m-am hotarat la naturala..!!!am citit tooot...cu popcorn in fata, ca la film...mai..tu ai fost oricum norocoasa...a fost dur,am citit, dar ai scapat repejor...fata de altele, nu?

merci mult de amanunte...detalii...ai atins toate punctele...si ne-ai lamurit...multam!

ps.felicitocuri pt laptic...:crizat-o:...vazusi...

Cherie 32+ Sasha...

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Hi , hii...cne zice ala e ...crizato...
Du-te pt. linistea ta sufleteasca. Esti mai impacata daca ti se spune ca eo k. Momentul decisiv ramine insa acela cind ti-l va pune in brate.

Citat:

fetelor...medicul meu are doar eco 2D...are rost sa merg si io sa fac unul 3D??se poate vedea ceva , ce la 2d nu e posibil sa remarce?

nu am facut morfo de trim 2 k lumea...nu mi-a numarat nimeni degetele...nu am ascultat bataile inimii.....dar el zice intotdeauna ca e ok...

Cherie 32+ Sasha...

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

sa traiti!

oricum...am planu B
in caz ca nu rezist ,nu fac fatza,pun la cale un lesiiiiiiiiiiin neasteptat!ma fac ca pic pe jos, nu ma vad, nu mai aud...si poate ma taie careva...oare se prind aia ??

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Mirtha profit si eu de prezenta ta pe forum sa te intreb de ce anume ai mai avut nevoie pentru Eva la Filantropia, inteleg ca hainute nu ti-au trebuit dar ceva produse de ingrijire sau medicamente pt tine sau pt ea? Si daca se poate ceva legat de tarifele care se practica?
Si nu in ultimul rand sa-ti traiasca fetita grasunica si brunetica si sa va umple in continuare sufletul de bucurie.

crismargrg 38+ Bianca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cherieactiv eu la David am facut numai 2D! Eu zic sa stai linistita, ca daca este sa existe ceva, uneori este posibil sa nu se vada nici la 3D si nu are rost sa-ti faci ganduri degeaba, de vreme ce ti s-a spus ca bebe e bine!

Citat:

Cherie 32+ Sasha...

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

brie- felicitari doamna! sa fie sanatoasa androniki si tu sa ai laptic sa-i dai!

ginye- fruntea sus, zambeste. stefan e un copil sanatos si frumos. o sa se rezolve problema lui. curaj, mamico.

mirtha- multumim pentru detalii. eu am citit detasata povestea ta, de parca la mine nu o sa se intample niciodata. eu sunt setata pe cezariana si parca nu vad mai departe....

bravegirl- bravo! ai schimabat si semnatura. sper ca esti bine si mai linistita decat in ultimele zile.

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

carmendu, alra...facut si mancat un muuujdeei...cand s-a vazut pestele alb,alb...a urlat si a zis ca mai bine vrea inapoi in uleiul incins, decat asa...si daca nu mor la noapte, maine incerc o faza cu ceapa si fasole...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ceapa si fasole....... ceapa si fasole.......
ceapa si fasole.......
ceapa si fasole.......
ceapa si fasole.......

35+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput