Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cleo, imi pare tare rau pentru tati.....Am patit si noi asa acum 4 ani cand sotul si-a dat demisia de la Braila si s-a mutat in Bucuresti si nu gasea sa se angajeze ca a terminat navele in Galati.......acum insa e ok. Incurajeaza-l si tu pe tati, cred ca el se simte cel mai rau ca e inutil si da........plecati la munte....e o idee minunata.......

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. suntem treze de la 7, fata mai dormi 30 min in leagan, tocmai facu ochi.nu ma hotarasc ce sa-i prepar azi

mi_bebelina, daca as face asa, nu as rezolva decat sa inrautatesc situatia. mai bine cu frumosul si vad ca deja merge. se simte putin cu musca pe caciula si se vede schimbarea stii tu.."dresajul" nu e acelasi la nici un individ...pt ca fiecare e unic..ramane sa descoperi ce butoane trebuie sa apesi sa fie bine in cazul nostru, butoanele, neglijare, nebagare in seama, se inscriu la categoria "NU APASATI!!"

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neatza si de la noi. suntem treze de la 7, fata mai dormi 30 min in leagan, tocmai facu ochi.nu ma hotarasc ce sa-i prepar azi

mi_bebelina, daca as face asa, nu as rezolva decat sa inrautatesc situatia. mai bine cu frumosul si vad ca deja merge. se simte putin cu musca pe caciula si se vede schimbarea stii tu.."dresajul" nu e acelasi la nici un individ...pt ca fiecare e unic..ramane sa descoperi ce butoane trebuie sa apesi sa fie bine in cazul nostru, butoanele, neglijare, nebagare in seama, se inscriu la categoria "NU APASATI!!"

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Tu stii mai bine cum poti rezova situatia.......fiecare a scris aici ce ar face daca ar fi in locul tau, insa hatzurile sunt la tine...tu trebuie sa iei decizia corecta pentru a fi armonie in cuplul vostru si mai ales pentru a nu se mai intampla lucruri urate.....

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata
sotu se curseaza azi,asa ca am laptop pe mana..numai timp nu prea..zagatia e in patut,o aud cum se fataie..nu prea ii convine.
s-a trezit si azi noapte...nu mai numai de cate ori,ca deja
o zi super

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo iar.Se vor rezolva si problemele astea..Daca ar intelege ati sa stea in Cic pina isi gaseste altceva...ce bine ar fi!!!!ca ar aduce si bani incasa deci nici un motiv sa se simta inutil, ar cauta si el linistit de lucru, nu stresat de timp etc, v-ati putea face si concediul acela de sarbatori...Si cite si mai cite..plus ceva timp liber si pt el,sa-l ia ca pe un mic concediu..
Cum mi-am dat seama ca a fkt kk? M-am dus la baie, intre timp el s-a trezit si cind am revenit era si el treaz si se scremea

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Neatza ,

Am avut o noapte de cosmar!De la ora3 ,Eric s-a trezit din ora in ora,iar de la 6 din jumate in jumate de ora!!!!Sa fie oare de la dinti???
Dar toata noaptea aste de cosmar,a trecut si am si uitat-o cand azi dimineata m-a sunat verisoara mea sa-mi spuna ca si-a facut testul de sarcina si ca e GRAVIDA!!!iiuupiii!Deja i-am pregatit salopetele mele de graviduta sa i le dau!!vai ce fericita sunt pt ea!!Si ce bine ca nu o sa fie diferenta mare intre verisorii!HIHIH

MA duc sa pap!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Cleo ce tare esti cu glicemia... Si io am calcat pe bec aseara...avem langa bloc o cofetarie super...au niste praji Aseara pe la 19 ma plimbam si speram sa fie inchis...ghinion...era deschis...asa ca am intarat si am luat 4 prajituri...Au un tort cu fructe super...ca alea de casa.
Cu tati...si noi amtrecut prin sit asemanatoare cu schimbarea de sefie...nu stia daca M o sa vanda firma mai departe...si noi cu credite pana la gat...Bine el a fost la un interviu si a primit o oferta ptr anul viitor.
De la firma l-au anuntat ca in cel mai rau caz ne mutam la Munich ca nu renunta la el...
Si eu as vrea sa-l bag in paternitate in 2009, dar nu cred ca o sa reusesc...nu-l vad renuntand la firma.

Am fost ieri la eco TF si totul e ok...Mi-a zis sa-i dau 3 pic de Vigantol. Joi o sa mergem la masaj ptr piciorus, iar pe 11 mergem si la al doilea ortoped. Oricum nu-i pun gips...Mai degraba fac pasaport si o duc in Ungaria la un control!

Va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Neatza ,

Am avut o noapte de cosmar!De la ora3 ,Eric s-a trezit din ora in ora,iar de la 6 din jumate in jumate de ora!!!!Sa fie oare de la dinti???
Dar toata noaptea aste de cosmar,a trecut si am si uitat-o cand azi dimineata m-a sunat verisoara mea sa-mi spuna ca si-a facut testul de sarcina si ca e GRAVIDA!!!iiuupiii!Deja i-am pregatit salopetele mele de graviduta sa i le dau!!vai ce fericita sunt pt ea!!Si ce bine ca nu o sa fie diferenta mare intre verisorii!HIHIH

MA duc sa pap!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Felicitari pentru verisoara graviduta, saiba parte de o sarcina usoara si de o nastere si mai usoara

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Stefana si Shintaro, la multe lunite fericite alaturi de parinti!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Cleo !! Hai ca o sa fie bine! Treceti voi si peste hopul asta!

MissP superb montajul Daviducului! Si eu sunt perfectionista sa stii...si de-aia mai aman putin! Pana una alta de vreo saptamana caut melodia potrivita. Am gasit-o aseara!

Simona si Laura ! Va citesc cu placere sa vad ce mai faceti!

Simonix te rog sa continui cu schema de diversificare...fie si din decembrie incolo! Deocamdata am notat ce ai zis pana acum!

Mihaser Eliana! Ce bine ca e totul ok dupa eco!

Noi azi avem programul nostru de voie...devine monotona chestia...zi de zi aceeasi rutina! Trebuie sa-mi gasesc un hobby, ceva...ca incep sa o iau razna acasa! Mi-am cumparat reviste pentru mamici...n-am chef de ele. Mi-am descarcat carti sa citesc...n-am chef de ele. Am DVD_uri cu filme + HBO...n-am chef de ele!! Cam ciudata situatie!

Pana una alta merg sa mananc de dimi !

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput