Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Tuculucu multumim foarte mult pentru emotionanta poveste, sa-ti traiasca printesa si printisorul si sa fiti cu totii sanatosi
Ma rog la Dumnezeu ca toate gravidutele sa duca sarcina pana la terment si sa-si tina pruncii in brate.
Ieri seara am fost in vizita la niste cunostinte care au un baietel de 18 luni, foarte rusinos si sfios, a venit o singura data la mine iar la sot deloc dar la plecare, il tinea taica-su in brate, chiar cand ma pregateam sa trec pragul casei a intins mainile catre mine si a vrut sa-l iau in brate. S-au mirat parintii, l-am luat in brate si m-a strans asa de tare de mi-au dat lacrimile. Am incercat de 2 ori sa-l dau lui taica-su dar a refuzat si tot ii punea pa sotului, in cele din urma a acceptat sa se duca la ai lui. De atunci am ramas asa de ... emotionata si tot cu lacrimi in ochi. Ma rog lui Dumnezeu sa-mi tin si io pruncul in brate, desi am trecut de jumatatea sarcinii mi se pare ca mai e ingrozitor de mult timp pana atunci.

Duminica frumoasa tuturor

Bianca 23+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Tuculucu, sa-ti traiasca puii dragi si iubiti, mamico fericita! Sunt absolut cuceritori bebeii tai. Poza in care fratiorul isi tine de mana surioara este absolut cuceritoare. Sa aveti parte numai de bucurii sin partea lor! FELICITARI!

BiancaB - esti atat de aproape, chiar daca abia ai trecut de jumatatea sarcinii, ai sa vezi, vremea trece f repede! DD ne va ajuta pe toate sa ne implinim visele.

Noi suntem pe ultima suta de metri, crestem in fiecare si abia asteptam sa treaca si sapt asta.

Va pup pe toate,

Miki 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

BUNA,am si eu o intrebare:are cineva macar 5 fiole de Gravibinon(indiferent de pret),poate sunt fete care au facut si le-a mai ramas,va rog mult de tot v-as fi recunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AM NEVOIE URGENT !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Miki sa te auda Dumnezeu

Bianca 23+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Tuculucu felicitari inca o data oradeanco.Sunt foarte frumosi.Sa aveti parte de multe bucurii.Cand ai timp te rog sa-mi spui si mie cu cine ai nascut la Cluj si cine era anestezistul.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Tuculucu felicitari! M-am emotionat la vederea puilor! Abia astept sa-i vad si pe bblusii mei!

Fetelor, mie mi-au aparut vergeturi, acum am observat, cu toata Mustella ! Se vad in lumina, zone lucioase unde e pielea crapata, si parca incep sa se si inroseasca! Recunos, speram ca scap! Dar la ce mancarimi am avut in ultimul timp, cat sa mai reziste burtica mea!

Va pun poze cu camera..sper sa reusesc!

In afara de patuturi care sunt cumparate restul e facut de sotul(nu e de meserie)..Inca nu am finisat, mai avem de luat si o canapea mica, de pus covorul.

Miercuri mergem la ECO!
http://good-times.webshots.com/photo/2160935420104265499irainC

SPER SA VA INSPIRE!

33+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Tuculucu, tare scumpi sunt bebeii! Sa-ti traiasca!
Marush, multumesc pentru poze, figurinele pe pereti sunt vopsite sau actibiluri? Imi plac, as pune si eu sa mai inveselesc camera. Ai burtica mare! Eu inca n-am probleme cu vergeturi in schimb mi se crapa venele de pe picior si tare urat incepe sa arate, si am inteles ca si raman asa dupa nastere. Asa ca ne alegem cu niste semne de "frumusete" de la sarcina dar ce mai conteaza.
Ioanatugs, ce mai face prietena ta cea cu sangerari, e mai bine? Face tratament ceva?
Kineta, imi pare rau eu nu am Gravibion, din fericire n-am avut nevoie.

Julia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Madalina28, tuculucu- multumesc mult pentru complimente.
Tuculucu – ma bucur ca ai intrat sa ne povesteti experienta ta. Am vazut fotografiile cu isabela si mihnea. 2 bebei frumosi . ce frumos stau ei unul langa altul! si ma bucur ca ai lapte.
Amzulica – big balls zici, hm!
Manumanu – mari bebeii. Eu la 35 de sapt, bebelusul meu are 2500 gr, si tu ai 2. bravo.
Marush- frumoasa camera. Ma mai inspir si eu ! imi plac desenele. Ati avut sablon? Cum le-a facut? Noi am luat un covor alb-crem de la ikea.

36+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Tuculucu, esti o mamica fericita, imi imaginez prin ce momente emotionante ai trecut, mai ales cand ti-ai vazut minunile ! Le-ai facut o descriere super haioasa ! Ma bucur ca si refacerea dupa operatie a fost usoara.

Amzulica, am inteles, stau la coada cumintica. Lasa ca nu-mi fac probleme pentru pretendenti. Felicitari pentru "big balls" !

Andrada, ce putin mai ai !!! Ce mai faci, esti bine ?

Fetelor, ati vazut reportajul de pe Protv de duminica seara (despre cuplurile care fac FIV) ? M-a emotionat foarte tare...

pozici

rami 23+ Ilinca Maria

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput