Gravidute prin FIV (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Amzulica, m-am uitat la pozele cu "big balls", felicitari! Nu-i de mirare ca ai ales deja pe Bianca lui Aurel Cris, e o scumpete, acum am vazut si pozele lor.
Bombonique, si eu iau Elevit in toata sarcina, pana acum ma-m ingrasat 15 kile, pofta am.
Marush, astept pozele cu mobila facut de sotul tau, sa-l inspir si pe al meu.

Julia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am tras cu ochiul pe aici si nu ma pot abtine sa nu scriu.Fetelo ce a mai trecut timpul acus ,acus va veti tine comorile in brate.

Bq eu am luat elevit din sapt 20 la prescriere mrs Big Marinescu.

Mirela ai vazut-o pe Sofiuca.Pare un copil afectat de ecografiile facute din 2 in 2 sapt de o viitoare mamica disperata la mom respectiv?

Carmendu am aruncat un ochi peste pozele tale,sa stii ca podeaua lucioasa o vei acoperi cand va incepe sa mearga bb Victor chiar daca ti se pare o vesnicie pana atunci timpul trece f.repede.A....esti o gravi f frumoasa.

toate burticile.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare dragele mele!!!!

iata ca am gasit putin timp sa intru pe DC si sa vad daca ma pricep sa pun niste poze si sa va povestes, cum am promis despre nastere.

dupa cum majoritatea stiati, m-am internat la cluj la maternitate inca din saptamana 35 si 3 zile. totul a fost pentru a fi siguri ca totul va fi ok in momentul nasterii. am stat 2 sapt in spital, facandu--mi o multime de prietene, cercetand treritoriul pe la sectia de nou nascuti, investigand despre doctori, anestezisti, asistente, prematuri, cezariene, anestezii, etc. eram mare zvonac prin zona, activa si fara nicio girja pe cap.

dupa 2 sapt de la internare, tot lunea, dr meu zice sa ma vada pe masa ca nu ma vazuse de ft, mult. ok, doar ca dupa control m-a cam deranjat acolo jos, mai ales in dreapta, era ca o durere de ovare. o colega de salon ma tot sacaia ca mi-a coborat burta de vreo zi jumate incoace. eu nu i-am dat importanta si durerile si contractiile ce au venit pe urma le-0am pus pe seama constipatiei ce ma chinuia si care-mi provoca de fiecare data contractii nedureroase. insa contractiile au fost tot mai naspa, si dupa ce nu au trecut de la un no-spa am chemat-o pe asistenta sa-mi faca un calmant injectabil. nici nu-mi trecea prin gand ce va urma. am mancat supa de la pranz si apoi ma anunta asistenta sa merg sa ma va da din nou dr pe masa pt ca ea ii spusese ca nu ma simteam bine.

dr ma anunta ca e modificat colul de dimineata si cam atat. merg linistita in salon. acolo apare dr anestezist, vesela si zglobie, anuntandu-ma ca pe la 18 facem cezariana. daca nu as fi mancat poate ca ar fi facut0o in urmatoarea ora. sotul meu plecase duminica seara inapoi la oradea, finuta mea era la serviciu, ma simteam tare naspa. in fine, au inceput durerile tot mai tari si mai dese. dr. meu avea in ziua aceea program la cabinet sima asteptam sa facem operatia dupa ce iese si nu la 18 cum spusese anestezista. cand m-a anuntat de operatie, eu am crezut ca glumeste, ca o sa o faca doar daca mi-e mie mai rau (ceea ce eu nu credeam). de fapt eu incepusem travaliul.

si uite asa, de la ora 13 pana la 21 m-am chinuit. a aparut si sotul cu o prietena si cu finuta, eu aveam contractii ingrozitoare, m-au tot verificat alti dr sa vada evolutia colului, insa acesta nu s-a dilatat mai mult de 2 cm. oricum a fost nasol.

a urmat anestezia. nu imi era frica, doar ma apucasera niste frisoane si nu m-am oprit toata operatia. am facut rahi-anestezie, tuturor le face asa si a fost super ok. nu m-a durut nimic nici in timpul si nici dupa operatie (spatele sau intepatura). va recomand sa faceti la fel. eu am facut anul trecut si o anestezie totala si mi-a fost ft rau. acum a fost ok, am fost treaza tot timpul si nici dupa aceea nu am dormit decat dupa o gramada de povesti cu ai mei.

in timpul operatiei ii auzeam pe dr, am auzit cand au scos copii, a fost emotionant. prima a fost Isabela, ea era asezata bine, cu craniul in jos. apoi a urmat mihnea asezat transvers sub sternul meu. saracul l=a impins moasa de sus, de sub sanii mei asa sus era asezat.

mi i-a aratat si apoi i-a dus repede la incubator la caldurica. erau vineti si ridati, dar mi-au fost dragi tare.

apoi a fost terapia intensiva, unde mi-am revenit repede, si apoi am fost dusa in salon si mi-au adus-o pe isabela la alaptat. eu credeam ca o sa imi aduca si o sticluta cu lapte praf, dar asistenta a zis ca sigur am lapte, apoi m-a apasat pe san si a iesit laptele. pitica mea a prins sanul si nu l=a mai lasat pana s-a saturat. a fost minunat....!!!!

apoi mi l=-au adus si pe mihnea, care a fost mai micut si pe care l-au tinut mai intai in incubator. a fost tare dragut, ii spuneam aluna pt ca avea corpul impachetat tot in pled iar capul ii era lunguiet si micut ca o aluna. are o frunte inalta si ochi cazuti putin la margine, parca ar fi un batranel. e un copil care face pe toata lumea sa rada, atatea mutrite stie sa faca.

isabela e haplea din familie, e o mancacioasa si o grasuna. e tare dulce. are o gurita frumoasa frumoasa.

acum va las, ca m-am intins cat o zi de post, incerc sa pun niste poze, sper sa-mi iasa si apoi mai vedem noi.

daca aveti intrebari va raspund cu mare drag cand am timp.

carmendu: ai o camera minunata pt bebe victor!!!

andrada: mai ai putin!! tin pumnii!!

liana: ce faci? nu te inscrii aici?

pupici tuturor si multumesc inca o data pt toate urarile pe care mi le-ati facut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Julia75 eu stau in pat dela 21 de sapt pt ca am contractii si bebita era asezata destul de jos iar medicului meu ii este teama sa nu imi forteze cerclajul asa ca nu pot sa merg la cumparaturi,
Flori mai usor cu amenajarile, scrie-ne mai des
Carmen oricum ai condus destul de mult e timpul sa te opresti pt ca e pacat sa risti, asteapta pana nasti nu mai e mult.
Tuculucu ma bucur ca ai trecut cu bine peste toate dar mai ales ca bb-ii sunt bine, asteptam pozele abia astept sa ii vad pe micuti. Ce ma bucur ca ai avut lapte asa de repede, eu eram speriata ca toata lumea a zis ca la cezariana laptele vine mai tarziu chir peste cateva zile si imi faceam griji pt bb casta nemancata.

Mihaela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Tuculucu, multumim pt povestea frumoasa... as vrea si eu o nastere ca a ta!

Carmendu, ufff bine ca n-ai patit nimic! Si eu abia astept sa conduc din nou, mai visez si noaptea uneori ca sunt la volan...dar trebuie sa am rabdare.. eu m-am oprit la 19 sapt, inainte de a sti ca tre sa stau in pat, dintr-un profund sentiment de insecuritate... fara sa fi avut vreun motiv "concret".

Venim si noi la raport de la eco: bebelul 2600 gr, bebelina 2200... dr zice ca marja de eroare e de 200 gr. Colul era tot scurtat, dar inchis. Asa ca speram sa prindem chiar peste 36 sapt 3 in 1. Cu conditia sa stau in pat in continuare, evident. Burtik e mare, abia m-am dezbracat pt controlul pe masa... a trebuit sa ma ajute asistenta.

manu 32+ +

AMR 4-5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Tuculucu, multumim ca ai facut timp pentru noi si ai intrat sa ne povestesti, asteptam si pozele cu bebei. Sa-ti creasca mari!
Miha, imi pare rau ca trebuie sa stai in pat, sunt contractii dureroase, sau e medicul asa de precaut? Si eu am contractii nedureroase, dar m-ia zis docul ca e normal, si atata timp cat nu doare si nu sunt multe pot sa ma plimb linistit. Lasa ca recuperezi tu totul dupa ce nasti, sta tati acasa cu bebelina si te duci tu la shopping.
Manumanu, felicitari pentru grasuni, in 4-5 saptamani se mai ingrasa 1000 gr sigur, o sa ai bebei mari si frumosi.

Julia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor am o programare la eco morfologica la dr. Pop pe 03 Nov. pe care vreau sa o cedez. Cine are nevoie sa-mi dea PM.

Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

saluti!!!

am reusit sa-mi deschid album pe webshot dar nu stiu cum se face. pun linkul si merge? hai ca incerc.

va pupic pe toate!!!

http://community.webshots.com/album/568277453nALOKi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Of Tuculucu - ce bebei frumosi si somnorosi ai. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Tuculucu felicitari mamico!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei toata viata!Te asteptam la Scutece-Mamici prin FIV

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput