Gravidute prin FIV (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Marush spune:
Fetelor, sunt desene pictate.
Sotul a "imprumutat" de la serv un videoproiector si a proiectat desenele pe perete. Le-a facut conturul cu markerul negru, apoi a cumparat din Hornbach niste borcanele cu culori de la Policolor, si s-a apucat de treaba! Dupa ce picta, mai dacea o data conturul cu markerul!
A luat toate culorile dar bineinteles, ca sa le mai indulceasca a mai si combinat. Au costat undeva pe la 1 mil 500 maxim toate vopselele, si ne-au mai si ramas! Oricum e mai frumos decat cu abtipilduri si am iesit si mai ieftin........
33+!
Asa crestem Noi!
bombonique spune:
Felicitari Tuculucu! Sa-ti traiasca bebelusii si sa va aduca multe bucurii!
La fel ca si Sima, sunt si eu interesata cu cine ai nascut si cu ce anestezist.
Mai este o vesnicie si la noi! Dar avem rabdare.
O saptamana minunata tuturor!
Pupici!
Bq 14+
Marush spune:
Fetelor, eu ma trezesc cu niste dureri de degete,..abia le mai indoi!
Simt palma amortita! Cine mai pateste asa?
33+!
Asa crestem Noi!
amzulica spune:
Frumos reportajul, cer despagubiri ca apare si ce am scris eu referitor la prima mea eco, , fara acordul meu.
Acum la pranz a fost si reluarea reportajului si l-am inregistrat de pe tunner, sa-l vada si sotul diseara ca ieri eram la niste prieteni si nu ne-am putut manifesta decat cu piciorul pe sub masa. Daca stiam ma duceam si eu sa zic vreo 2 de sistemul medical din Romania, dar daca face Kitta manifestatie la Guvern ma duc.
Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
Andrada.P spune:
Tuculucu felicitari pt bebei! Sunt super-super!! Esti o fericita! Spune-ne si noua cum ai facut cu alaptatul? E o tehnica la gemeni?
Marush frumoasa camera si priceput tati Si eu am mainile fff umflate si dureroase dimineata si-mi scapa toate alea din mana de sta tati tot trimpul cu maturica in spatele meu
Ramica m-am uitat la reportaj si mi-au dat lacrimile cand vorbeau fetele de Menopur si Puregon... Mi-am dat seama ca si la 50 de ani o sa ma emotioneze subiectul.
Noi am programat cezariana pe 6 nov (nu stiu daca v-am mai spus). De cateva zile ma simt naspa, ma dor toate alea, ma misc foarte greu. Imi amintesc ca asa imi povestea si Kitty ca se simtea in ultimele 2 saptamani. Nu prea mai pot sa dorm, sunt super-amortita nu mai am chef nici sa scriu dar va citesc in fiecare zi.
Maine schimb semnatura! Intram in sapt 36!
toate mamicile si bebeii!
Andrada 34+
miki01 spune:
Marush, super camera bebeilor! Priceput sotul tau!
Am vazut si eu emisiunea de aseara, m-a miscat destul de tare!
AndradaP, hai ca mai avem putin, trebuie sa te mobilizezi doar la gandul ca iti vei tine in brate printesele intr-o sapt si cateva zile. Si eu ma misc din ce in ce mai greu (chiar daca inca mai conduc de colco-colo...), ma ridic tare greu din pat, vergeturile de pe burtica se adancesc si mai rau pe zi ce trece... Hai, gata cu vaicarelile, fruntea sus si intr-o sapt si in pic vom fi tare fericite!
Miki 37+
manumanu spune:
Marush, foarte draguta camera ... si desenele.. f ingenios... noi am gasit niste stickere dar inca nu le-am pus.
Tuculucu, deliciosi bebeii... unde ai pus cerceii Isabelei, in maternitate? Si eu as vrea sa cumpar cercelusi...
manu 32+ +
AMR 4-5 SAPTAMANI!!!
miki01 spune:
Marush, super camera bebeilor! Priceput sotul tau!
AndradaP, hai, mobilizeaza-te ca intr-o sapt si cateva zile iti vei tine printesele in brate. Vei uita de toate. Si eu ma misc din ce in ce mai greu (chiar daca mai conduc inca :)), cobor din pat tare greu, vergeturile se adancesc pe zi ce trece...Gata cu vaicarelile, peste o sapt vom fi mamici fericite si altceva nu va mai conta.
Miki 37+
carmendu spune:
andrada si marush - voi sunteti cele care faceati capitole noi. ar cam trebui sa predati stafeta usor-usor. fetele care au saptamani mai mici, preluati voi stafeta, ca o sa fie nasteri in lant la odiseea noastra si n-o sa mai aiba cine sa faca capitole.
cine se ofera? cine da mai mult?
36+ Victor
pozele noastre
Marush spune:
Ma bucur ca v-a placut! Va mai pun pozici si dupa ce vine canapeaua, si mai ales cand vor veni bbii!
Carmendu, sunt sigura ca se descuraca fetele!
Azi -noapte m-am intors de pe o parte pe alta...am fost cam agitata. Si respir des si adanc, parca m-as sufoca!Cand ma gandesc: mai e o luna..cred ca o sa mi se para cea mai lunga!Eu credeam ca gemenii se nasc pe la 36 sapt, da si mie dr. mi-a spus ca target-ul este 38 sapt, deci rabdare!
Aveti o lista cu ce e de facut dupa nastere..partea cu actele, drepturi, etc?
Fetelor care sunteti pe ultima suta de metri: cate kg ati luat?
Cine mai ia Utrogestan??? Ca eu am ramas cu 2/zi!
Maine mergem la ecoooo!!
33+!
Asa crestem Noi!